Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach jo, vy vypatlaná média taky musíte všechno hned brát hrozně doslovně... Paul NESROVNAL JOHNŮV A WESTŮV HUDEBNÍ TALENT, jen řekl, že se ním podobně skládá a vy z toho hned musíte udělat takový humbuk... Ale to je holt vaše práce, vás bulvárních novinářů, psát zprávy napůl pravdivé a zbytek si domyslet, aby ten titulek zněl zajímavě... Nemám pravdu? *11*
    A nezapomeňte mě zablokovat, za to že jsem napsala pravdu :*** *3*
    • A kde prosím v tom článku čtete, že srovnával Johnův a Westův hudební talent? Co podle Vás určuje, zda o "přirovnání" jde či nikoliv? Pokud třeba napíšu, že někdo vypadá jako John Lennon, tak se také nejedná o "přirovnání" (a neměl bych tedy tento výraz použít), protože řeším "jen" vzhled a nikoliv i hudební talent, potažmo charakter apod.?

      PS. pokud nechcete být smazána/zablokována, proč zbytečně používáte takové výrazy, jako hned v první větě? Pak samozřejmě můžete na potkání dávat k dobru, že jste tu byla zablokována za napsání pravdy - chápu, že tak to vyzní mnohem líp, než kdybyste vykládala, že neumíte diskutovat slušně.
      • "A kde prosím v tom článku čtete, že srovnával Johnův a Westův hudební talent? Co podle Vás určuje, zda o "přirovnání" jde či nikoliv?"

        - z toho článku to tak vyznělo.

        Prostě mě jen štve, že média zprávy překrucujou, aby byly zajímavější. *6*
  • Nepřirovnal. Jen řekl že spolu napsali písničku podobným způsobem. Jenže takhle novináři článek pojmenovat nemůžou. Jen kdyby už média přestala překrucovat a přehánět cokoli kdokoli řekne... nebo alespoň kdyby tomu lidé přestali věřit! *6*
    • přesně! *9* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit