Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to těžké ( o mrtvých spíše jen dobře ), ale mám dost ověřenou informaci ( od jeho velitele), že na vojně to byl poměrně dost sobecký a bezohledný člověk vůči ostatním a také byl později údajně častým hostem interrupčních komisí, kde si z vzniklého problému údajně opakovaně nic moc nedělal s tím, že přeci v nejlepším nepřestane. Třeba nejsem o moc lepší, ale taky nemám potřebu, aby mne někdo přehnaně a bezdůvodně adoroval a neohlupoval veřejnost například "zlatým srdcem".
  • KIMCID
    herec dobrej,civil sprostej.
  • Tuším že v sobotu byl v tv dokument o návštěvách Šafránkové, Abrháma a Kačera u tohohle ožraly na jeho chalupě a tam bylo DOSLOVA řečeno, že ke konci jeho zbytečného života chtěl Kačer zorganizovat předčítání nějakého jeho (Landovského) divadelního slátance před cca 300 lidmi s tím, "ABY SI VZAL OD LIDÍ" (rozuměj ŽIVOTNÍ ENERGII). Tedy něco jako emoční vampýrismus. To snad ani nepotřebuje další komentář......
  • No, byl to zejména ochlasta,vyžírka, hulvát, nemorální a amorální člověk,kterému nešlo o věc, ale o své ego,který by zahrál i vlastní smrt, takže to jak se projevoval byla jen hra s diváky:-))Prostě, herci a hérečky odcházejí, politici jsou vyhazování z koryt, nevoleni a natahují brka, zloději budou zloději stejně tak jako převlíkači kabátů(viz i to dnešní pendlování politiků mezi stranami,podle toho kam je pustí a jak ke žlabu našich prášulí, ...Prostě odešel jeden z řady co měl spolupodíl na tom sajrajtu, bahně, bídě milionů lidí,...co společně se svým kámem ,pravdoláskařem, taktéž ochlastou, lhářem a podvodníkem, humanitárním vrahem,..ovšem národ, lidé zůstávají a bude jim trvat desetiletí, než to zavedené svinstvo a bídu dají do pořádku!! Co dodat, jeden odešel a lidé si musí hlídat, aby jemu podobní a dalších, jim nemasírovali kebule,jak je vše fajn, či bude, hlavně nám dávejte Vaše peníze:-)))))))))))))
  • Od Vás, Olmo, vtipné ! Ale to jsem to o Lanďákovi napsal ještě slušně, protože většinou páchnul na dálku a vypadal jak vandrák. Možná tím bojoval proti režimu, jak dnes asi budou mnozí tvrdit. Já bych ale rád věděl, jak mohl být členem nějakého německého (nebo rakouského) divadla, když neuměl německy. Dělal tam kulisáka?
  • ostapkotab
    +
  • Proč se pod to co napíšeš nepodepíšeš ty srá.i!!
    Kritizuješ koho neznáš, to ty budeš určitě -rudé ho.ado- ale neboj na každou svini se vaří voda a vše ti bude spočítáno!! *16*
  • Byl vždy mentálně opožděný a navíc opilec. V hlavě mšl místo mozku z piva kostku. Ani se nedivím, že byl havlovec. Vrána k vráně sedá.
  • Vím, že vyrůstal v Pardubicích, kamarádil se s mojím strejdou. Fajn člověk. e ho škoda. Martina Janečková
  • Hele Mat! Tys chodil do práce na OV KSČ. To pak je lepší chodit do hospody!
  • Zlaté srdce, ale sprostej a dršťkatej ožrala.
  • I když o mrtvých jen dobře, pamatuju si ho ještě před jeho emigrací, kdy jsem ho velmi často potkával. Já ráno do práce, on "pod obraz" za cestě z hospody, event. nějaké jiné pitky (to mu ostatně zůstalo i po návratu).
    V tom skutečně tu "nezničitelnou energii" neztratil. Nebudete mi tu nikdo tvrdit, že chodil z divadla?
  • pro koho . Jeho potomek na ktereho zacal platit teprve po soudnim rozhodnuti na zaklade urceni otcovstvi by byl patrne jineho nazoru .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit