Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My bychom vzhůru k nebesům ale jsme zde Zemí spjati.. chceme osidlovat planety... ale život na zemi nemáme nijak dobře ošéfovaný...
    • Tak jestli se má lidstvo zachovat, až Slunci dojde palivo, musíme hledat místo v jiné sluneční soustavě :)
  • Když se člověk podívá na oblohu a vidí miliardy hvězd a nekonečný vesmír tak je jasný, že je
    nekonečné množství planet kde je život ! Věřím , že je nekonečné množství planet kde si
    udrží a nezku-rví podmínky pro život !!!!!
    • To topol:
      Na obloze je vidět zhruba 3,5 tisíce hvězd, ani dalekohledem jich nejsou vidět miliardy. Je ovšem pravda, že těch hvězd jsou ve vesmíru miliardy a možná i víc. A je velice pravděpodobné, že život není jen na Zemi. Jde o to jak ten život vypadá. Je ovšem třeba nejdřív definovat co je to život.
    • Ale když se pak zamyslíte dále, chceme se vůbec s tím případným jiným životem potkat? Není naivní předpokládat, že tamní život bude chtít být vzhledem k nám přátelský?
      proč by se k nám měli chovat jinak, než my k pozemským zvířatům a nebudeme jim sloužit jako potrava? Že myslíme a máme rozum? Z jejich hlediska možná takový, jako má zdejší prase. *1*
      • Souhlas. Jde o to, jestli jsme byli stvořeni (Přírodou, Evolucí, Bohem, Mimozemšťany...) za nějakým nám neznámým účelem a máme tady nějaké "poslání" nebo jako si mnozí myslí, když už jsme se náhodou narodili, máme si život co nejvíc "užít".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit