Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • schali

    Není to žádná zapomenutá hra. Undying byl vždycky legenda. Hra ze zlaté doby, s perfektní atmosférou a zpracováním. Hrál jsem ji v době vydání. Až tady napíšete o nějaké zapomenuté legendě, tak dejte vědět, já o žádné nevím.

  • x_ander

    Jedna z mých  oblíbených her, nejpíš by byla v mojí top 10. Atmosféra a příběh byly skvělé, výborní bosové a kosa! Dohrál jsem ji asi 5x a určitě se k ní ještě několikrát vrátím.

    Kdo má rád horor a nepase jen po nejmodernější grafice, tak bude spokojený.

  • Jack1947

    Já hrál jen Jericho nicméně Undyinch bylo demo na DVD a pak i plná hra u Levelu že ?

  • dworkin

    Ta hra má hodně kolísavou kvalitu. Dlouho jsem se u ní bavil a pak to najednou začalo být dost o ničem a dohrál jsem to jen z povinnosti. Nejvíc mě teda bavil začátek v tom domě, hlavně přepínat do toho magického pohledu, jak třeba z obrazu spořádané rodinky se stala smečka monster. :)

  • Horst_Fuchs

    No nevím, v době vydání to byla bezesporu pecka. Pěkná grafika, zvuk, atmosféra i monstra. Jenže to bylo tenkrát.

    Když jsem si to před pár lety znovu projel byl jsem hodně zklamanej, části hry v jiné dimenzi jsou pořád fajn, zato části v domě jsou dost zdlouhavý a nudný no a největší propadák je jednoznačně megaoser v nějakým tom rozbořeným klášteře či co to bylo. Ani příběh není něco kvůli čemu by to stálo za to dohrát hru do konce.

  • Undying byla dobrá hra. Můžu to říct celkem s jistotou, protože jsem ji poprvé hrál asi před 3mi lety a projel do konce. Navíc Clive Barker je pojem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit