Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Radši mrknu do zákonú o autorském vlastnictví a právech. *7*
  • u filmu a seriálu ne, u hry a jakéhokoliv dalšího SW ano, neb před instalací potvrzuješ licenční ujednání. A když si pirát pirátská tak porušuješ pravidla.
  • Jack1947
    V čr pokud to má nebo aspon jsem žil v tomhle domění že když má hru/film pro osobní účely tak se nedopouští trestného činu... ale nejsem si jistý jak je to dneska no. *7*
  • Black_Hand
    kdyz ti nekdo kdo vec vlastni rekne "vezmi si" tak to, ze si "vezmes" tak rozhodne nekrades. asi takhle takhle bych to rekl :). to, ze se neco distribuuje torrentem/uloz.to atp. neznamena automaticky, ze je to spatne.
  • Když jde o jeho dílo tak může říct komu chce aby si ho "ukradnul".
  • Co se týče her, je Austrálie kolébka čisté demence.
  • TheGGG
    "(ne svedomi me netizi, klidne bych vam sebral vsechno a nechal vas mrznout na chodniku vy moralisti). "
    hahaha wanna be badass
    Možná ve školce kradeš svačiny, ale to je tak jediná věc co ty komu sebereš.
    BTW: Koukám, že hentai je jediný pojem co ze všech mnou jmenovaných znáš, tak prosímtě nemel nic o Japonsku.
  • TheGGG
    kdyby šlo o trolling, mohl by sis gratulovat, bohužel nejen že jsi PCzloděj, co si najde milion důvodů proč hru čornout, máš naprosto směšné předsudky o Japoncích na základě pár hloupých stereotypů, ale ještě svojí demen*i veřejně dáváš najevo, zřejmě doufaje ve spusty plusek od podobně zaostalých kolegů. Gratulace.
  • flash789
    Chaos Engine, Cannon Fodder, Alien Bash, Alien Breed: Tower Assault..atd atd...top down strilecky, všechny 10x zabavnejsi a s10x vetsi produkcni hodnotou nez Hotline..a navíc to tenkrat byli AAA tituly:)

    PS: na hrubky se tady vysser, nepisu zivotopis :)
  • Jo protoze dnes neexistuji chytre televize internet ani zadne prenosne zarizeni pro prehravani videa, kazdy se diva na televizi a deti jdou po vecernicku spat.
    Tema je brutalita, nechapu co s tim ma spolecneho hentai ale je fajn videt jak pracuje tvuj mozek =)
    A kdyz priznam ze bych se klidne obohatil na ukor ostatnich tak sem jenom uprimnej, kdybych chtel demonstrovat jakej sem drsnak tak pisu jine veci.

    Nic moc troling kamo, davam ti dva bludistaky a at se priste dari lip
  • Thorleif_cz
    Stáhnutí souboru ze cloudového, nebo jiného uložiště samo o sobě není ilegální, pokud nejde o obsah chráněný autorskými právy, jichž se za určitých podmínek právě autor vzdal a to za podpory (nebo alespoň s vědomím a bez protestu) vydavatele. Co chceš víc, v tom žádný zločin snad není, ne?
  • GlaDOS
    To si nemyslím. Když ti někdo něco dá, tak je to v pořádku, ne? Když si kupuješ hru, tak si kupuješ jen licenci k užívání. A když ti to autor písemně povolí, tak se tu o žádném kradení mluvit nedá.
  • Nicméně v tomto případě je zákon vcelku absurdní a v tomto případě je zdravý rozum postavený nad zákon :)
  • A proč je v tomhle případě krádež hry špatná, mohu-li se zeptat? Jediná možnost, jak k tý hře v Austrálii přijít bude pravděpodobně warez. Nikomu tak nevznikne žádná, a to ani hypotetická, když si někdo hru v Austrálii stáhne. Navíc, autorům to podle všeho nevadí. Takže... ne, ať na to koukam, jak na to koukam, nic špatnýho na tom nevidim. Protizákonnýho možná, ale špatnýho ne.
  • jestli můj příklad neodpovídá tomu co se tam stalo, pak ani tvůj. oni mu totiž hru nedarovali ani neposkytli třeba úložiště, ze kterého si ji má stáhnout. prostě mu řekli ať si ji sežene jak chce. a pokud neni čaroděj, odkázali ho pouze na nelegální způsoby.
  • Thorleif_cz
    To ano, ale to mi přijde jako naprosto odlišná situace.
    Viz: "Pravost emailu se podařilo ověřit Polygonu prostřednictvím vydavatele hry Devolver Digital, který se ve svém vyjádření postavil za vývojáře ze studia Dennaton Games. Nechce jim zasahovat do hry, stejně jako nemá v plánu napadnout rozhodnutí australské ratingové komise."
    To leda tak si ještě vyžádat tu darovací smlouvu. Oni přece neřekli, že si má dotyčný místo toho sosnout třeba GTA2.
    Samozřejmě, beru to vše z pohledu člověka, kterého se to týká.
    Edit: Sorry, blbě jsem si přečetl tvůj post. Avšak ani tak to není to samé.
  • v takovém případě by ti ho darovala a zákon to neřeší.. možná až na darovací smlouvu *1* ale když ti řekne že vlastní klenotnictví naproti a ať tam rozbiješ výlohu a ukradneš si ho, tak už by to zákon řešit mohl, co říkáš
  • Thorleif_cz
    Takže, když mě na návštěvě rodičů mého kolegy z práce (jen ilustrační příklad - defakto mě naprosto neznámí lidé) vybídne jeho matka, abych si vzal ten stříbrnej náramek, co leží na kredenci a já s poděkováním přijmu, pak spáchám loupež? Prosím nevolejte policii Aleši.
  • takže když nebudeš platit nájem a kabelovku atd atd atd, tak ti mají ještě poděkovat a nejlíp ti dát větší byt a najít ti práci abys nebyl už nikdy vystaven takovému ošklivému stresu? to dává smysl *15*
  • Overwatch
    Pokud si hru ukradneš, tak si ji prostě ukradneš (= je to špatně...). Pak je přece jedno, jestli ti jeden z jejích tvůrců řekl, ať to uděláš, ne? Zákon je postavený nad názor tvůrce...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit