Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kurwa ko. k .oti zajeb.any naucte se zklonovat vymr.danci tupy (autor clanku, samozrejme)
  • Jack1947
    EA, preji jim vse "dobre" at se dari at vylepsuji jednu znacku herni za druhou, at to hraci nalezite oceni a odmeni se jim necim hezkym Anthrax, v dopisu Semtex nebo neco jineho, tak zijeme preci v pokrocile dobe. Tak je zde spousta moznosti, jak se nasim drahym vyvojarum odvdecit. *4*
  • pokud umíš sčítat tak konzole tam jsou za 298 mil. to jen na okraj.
  • Takovej sviznej humus jako origin si instalovat nebudu, ja radeji Steam ktery mi prosmejdi PC jen za ucelem lepsi zpetne vazby pro Valve, protoze rekli ze je to jen na to. Reklamy, neustale errory a updaty kazdych 10 hodin jsou taky super. Neni nad to, mit vse pod 1 heslem, pro pripad ze bych ho zapomnel a zratil pristup k mailu.
    • keby si bol uz taky debil,ze zabudnes heslo na mail a aj priamo na Steam, tak im stale mozes napisat a poslat aspon jeden key z hry, ktoru tam mas a...tradaaa, ucet mas spat! :)
      Navyse neviem co riesis, aj tak sa kazda krabicova hra dnes musi aktivovat cez net a nejaku sluzbu a bez tej sluzby ti to nepobezi nikdy a kazda sluzba sa aktualizuje a sem tam hadze nejake errory, zmier sa s tym,ze uz je doba instalacie bez sluzby a netu ta tam a budes aj celkom spokojny clovek *3*
      • Jde o tu frekvenci, ano, kazda ma update ale je rozdil jestli kazdych 10 hodin nebo 2x mesicne, vsak hej ked jde o steam tak to prece je uplne v poradku ze?. BC2 se prez zadnej Uplay,Steam a jiny sr4cky aktivovat nemusel a mam i disk. Nesmirim se s tim protoze nemusim.
        • netusim kde si zobral tych kazdych 10 hodin, ale ok, no a kvoli tomu aktivovaniu mas aj nejake vyhody, ktore by inak nemal. Osobneprakticky nevidim rozdiel medzi hranim bez Steamu a hranim cez Steam, proste spustim hru a ona bezi jak ma, nic to odomna nechce, nicim ma to neotravuje, paradoxne je nejaky Steam menej otravny ako tu Games, kde na teba vyskakuje kde co, nehovoriac o tom ked pozeram film v noci so sluchadlami a vyskoci mi tu nejaka reklama, ktora je samozrejme extremne nahlas nastavena, to je fakt krasa! ale to ti nevadi,ze na teba vyskoci raz za cas update ti strasne prekaza *7* A co si myslel tym diksom? akoze to je vyhoda? :D prosim ta, uz kolko rokov funguje itunes na podobnom principe len s hudbou? a myslis,ze si tam tu hudbu nikto nekupuje? CD k nej tiez nedostanu a zmierit sa musis, pretoze ak sa nezmieris, tak bud nebudes hrat, alebo budes hry piratit a to si ich radsej kupim v roznych zlavach, ako sa patlat s crackmi a za kazdym novym updatom hladat a cakat na novy crack...mimochodom toto piratom nikdy nevadilo, ale ze Steam chce zadat kluc od hry a aktivovat ju a sem tam aktualizovat, tak to uz chudacikom obmedzenym vadi *1*
          • Nevim kdo je u tebe chudacik ty pako, ne vsichni si tu doprovolne sedneme na zadel pred Steamem. Nekteri z nas kdyz s nejakou politikou nesouhlasi tak to daji najevo a nebudou to podporovat. Me se to nelibi tak to nepodporuju, kupuju a hraju hry kde to potreba neni. Ach, pubertacci musi obhajovat ten svuj Steamek. Hudba me nezajima a filmy kupuju na DVDckach v samosce, bez reklam.
            • chudacikov obmedzenych som nazval vsetkych piratov, ktorym prekaza update originalnej verzie hry...dalej nechapem, ako si chces kopu hier zahrat, ked nechces Steam, pretoze ich Steam dost vyzauduje! Navyse pubertak som neni uz nejakych 15 rokov, takze mi ten moj Steamecek uplne vyhovuje, je to ovela pohodlenesjie, ako sa trepat do obchodu kvoli datam, na dvd a krabicku sa mozem vies co :D a mam tie hry hned pekne po kope a nemusim kazdy tyzden utierat krabicky. Ale s tym uplay ti musim dat za pravdu, ten lezie na nervy aj mne, ale co ti vadi na Steame fakt nechapem
        • Tak to si toho v budoucnu moc nezahrajes. Pokud teda tim "nemusim" nemas na mysli warez. Pak si ale uvedom, ze tyhle sluzby a ochrany jsou tu prave kvuli lidem jako jsi ty. *3*
          • Ty si urychlene uvedom ze kdyz nekdo s necim nesouhlasi tak automaticky neni pirat, terorista a rasista, hnupe. Ja s tim nesouhlasim tak to nepodporuju, je spousta her co to nevyzadujou.
            • Nez zacnes nekoho nazyvat hnupem, tak si poradne precti (v tvem pripade radeji dvakrat), co napsal. Pak tady za toho hnupa treba nebudes ty sam.
              Ja reagoval na tve "Nesmirim se s tim protoze nemusim". Ted me oprav jestli se pletu, ale pokud ta hra aktivaci pres net vyzaduje (at uz steam, origin...), tak na vybranou nemas (tedy za predpokladu, ze si tu hru chces zahrat). Pod tvym "nemusim" se muzou skryvat pouze 2 moznosti. Bud tu hru nebudes hrat, nebo ju upiratis.
              A z toho plynula ma reakce.
              Pro jistotu to zde prece jen vypichnu. V me puvodni reakci jsem pouzil kouzelne slovicko POKUD.
  • Mě zaujala jiná věc. Údajně mrtvá platforma ( PC ) vydělá 274 mil. dolarů za rok. A prosperující konzole o 100 mil. méně. Téměř o jednu třetinu méně. Na mrtvolu je to dost slušný výsledek. *5*
    • Protoze hracu na pc je stokrat vic. Kdo nechce multiplayer, tak stahuje...
    • Pockej az dorazi Jujdasek, on ti vysvetli, jak to vlastne s tema piratama a umiranim PC je. *3*
    • Pilgrim66
      Tak hlášky, že PC je mrtvý už se tu táhnou asi 20 let, takže když se to znova objeví, tak už to naprosto ignoruju.

      PC je tak strašně mrtvý, že Chris Roberts vybral 25 milionu na hru co teprve vznika...
    • Ristoro
      Ono i na Xzone, když se podívám, tak v prodejnosti týdne vede většinou nějaká PC hra :D. Tento týden to jsou 3 PC hry :D. Na mrtvou platformu to je docela slušné no.
      • Prečo myslíš že sú zombici v mode
  • Mají všechno hodit na jednu věc, aby v tom člověk neměl bordel.
    Samý: (Yo)Uplay!
    Origin
    Steam
    atp.....

    Kdo si to má instalovat?
    Kde jsou ty časy, kdy se jen strčilo CD a hrálo se. Nemuselo se nic nedobrovolně aktualizovat a po ukončení hry vám nelezla tabulka s "údajnými" slevami do p*dele!
    • Ristoro
      Můžu jenom souhlasit. Stačil by Steam. Ale vychcané firmy si musely rozjet svoje vlastní klienty že...
      • Nevím, proč hážeš špínu na ostatní klienty a Steam bráníš, když je to naprosto to stejné a je jedno, jestli se bavíme o Steamu, Originu, Uplay a dalších. Steam má jedinou výhodu v tom, že byl první (a stále samozřejmě je) a lidé si na něj zvykli natolik, že už tohle bohužel neřeší. I já ho samozřejmě používám, ale pořád nezapomínám na to, že to je nepotřebná a nechtěná aplikace, že to byl první z mnoha podobných softwarů, který mi "přiložil" nůž na krk s výběrem - buď si mě nainstaluj a hraj nebo neinstaluj a pak si leda tak polib pr* el, protože si nezahraješ nic.
        • Souhlasim s tim, ze pripady, kdy je steam, nebo jakykoliv jiny distribucni SW, nutnosti, tak je to spatne.
          Na druhou stranu ten Steam me osobne v nicem neomezuje, naopak mi prinasi nektere drobne vyhody, bez kterych bych se sice obesel, ale hrani a vse s tim spojene dela pro me pohodlnejsi.
          Jinak teda ale nesouhlasim s tim, ze jsou vsechny tyto klienty/sluzby " to stejne". Ac se Origin zlepsuje, porad ma mezery, ve kterych ma Steam zatim navrch. Naopak se najde par veci, ktere ma Origin lepsi.
          UPlay asi nema cenu zminovat, protoze ten je z tech tri zatim jasne nejhorsi.
      • Ach ano, protoze konkurence je tak spatna, vsak te nikdo nenuti to pouzivat. No sup, bez si nainstalovat SteamOS kup si SteamBox, mej vse jen na Steamu ale pak nebrec az Gabe dostane hlad a rozhodne se vse bloknout. Bohate by stacil Origin, Steam je otravna sr4cka.
  • hehe, trapná poznámka o připívání swtor :) ten má peníze jen od lidí, kteří hradí měsíčně, lidi hrající F2P si neužijí hru, nejsou motivováni k dalšími hraní, natožpak k nějakému placení :)
  • Ahoj EA, BF4 budu stahovat asi 18 hodin a hrát asi 5. Měli by jste na té digitalizaci zapracovat.
    • Já to měl teda stažený během hodiny.
      • A není jednoduší se jen rozepnout? *1*
    • To by si měl doma rychleji poštou.. Proč si kupuješ digitální verzi když máš tak bídnej internet ? A pak si tady stěžuješ ?
      • Absolutně nechápeš co? Kdo říká, že si to kupuju, to bych byl padlý na hlavu.
        • Jack1947
          To vis ze jo. My ti verime. *3*
      • Gojira
        To je první věc. Ale furt nechápu jak někdo může nakupovat hry v den vydání skrz Uplay, Origin a nebo Steam. Ty ceny tam jsou tak přemrštěné, že se to prodraží min o 10-20%. To si radši zajít do kameného obchodu a pořídit si to tam
        • oni existujou jine digitalni shopy kde si na steam koupim klic a mam to levnejsi ;)
    • calwin
      to je beh na dlhé trate ale origin sa za pár mesiacov docela posunul dopredu...
      • Origin je pořád tragédie ale je tu větší zlo jménem Uplay

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit