Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Užitečný trailer, hned mám jasno že podruhý do stejný řeky nevstoupím. Pořízení jedničky byl k.revsky velký omyl, završený platbou za zajíce v pytli (Season Pass).
  • Nudnejšiu mapu mal už asi len AC 3
  • tak tohle je zklamani roku. trailer jednicky i hra byly peckovni. Tohle je JEN kopie, je tam všechno stejny akorát hnusnejsi prostředí.
    Aneb jak z hracu vyždímat prachy 2x za nic noveho.
    Kdepak, cekal jsem inovativni zmeny, ne pitomej datadisk.
    Nekupuju, vypada to jako dost odpad hra.
    • Z toho mála já vidím velký pokrok, například některé statistiky zbraní - účinná dostřel v metrech, rychlost přebíjení v sekundách byly v jedničce hluboko schované pod character statstikami, dnes to jde krásně vidět v UI přímo u zbraně. Jsou tu nové skilly, noví nepřátelé a jejich schopnosti. Nově sjednocený přístup k NPC i hráči (armor bar)
      Hnusnější prostředí.. asi záleží na vkusu. Po 3000 hodinách v NY Bude WA parádní změna, vegetace ve Snowdrop enginu je naprostá grafická špička. Nemůžu se dočkat Avatara. Pandora ve Snowdropu bude top.
  • "Kdo čekal od pokračování větší příklon k realismu, toho musely nové záběry zklamat – stále platí, že do nepřátel musíte vysolit kilogramy olova, aby konečně padli na zem a z kapes se jim vysypal šťavnatý loot."

    V Destiny nebo Warframe také musíme klopit spoustu munice do nepřátel. Proč s tím někdo má problém v Division, paradoxně Division je z těch her nejvíc RPG, kde závisí na výbavě a jednotlivých statistikách. Člověk musí vědět co dělá, musí vědět kdy a jakým způsobem se jednotlivé bonusy uplatňují, musí vědět jaké bonusy má smysl brát a jaké ignorovat i když na první pohled vypadají dobře.

    Když člověk zjistí jak jednotlivé atributy fungují, kdy se uplatňují a jak (bonus se může připočíst k základnu nebo k mezisoučtu a 10% DMG bonus může být reálně jen 5% nebo také 50% dmg navíc). Ve finále ti nepřátelé kromě bossů nejsou nijak tuzí a bosové mají typicky weakspoty, jen to chce správný gear.

    Oproti jedničce budou mít hráči Armor bar, tak jako NPC, to je velký krok kupředu v herním systému protože jednička je v tomto netransparentní, hlavně co se týký PvE vs PvP. V PvP je i po aplikaci DMG modifikátoru (v PvP je všechna dmg automaticky cca poloviční, přesně je to tuším 52%) hráč extrémně křehký oproti NPC protože se jiným způsobem aplikuje zbroj. Sjednocení zpřehlední způsob jak si spočítat DMG, PvP i PvE bude používat stejný vzorec.
    • Khanemis
      Dovolil bych si říci, že hlavní rozdíl je v tom zasazení. Destiny i Warframe jsou sci-fi hry situované do vzdálené budoucnosti. Tuhost nepřátel se dá okecat pokročilou zbrojí, energetickými štíty a buhvíčím jiným. Pro hráče je snazší si to okecat než v případě The Division zasazené v reálných lokacích, takřka přítomnosti a s celkovým výtvarným stylem snažícím se o fotorealismus. Tam potom ten nepřítel hrdě stojící na nohou i po dvou zásobnících prostě působí jako pěst na oko. Na strážnicku se tomuhle jevu také říká "suspension of disbelief":)


      Jinak samozřejmě nepopírám tvé ostatní argumenty:)

  • Radkaa
    Nuda. Nic nového. Počkáme si jak to udělají zase hnusnější a mohli to vydat jako datadisk k prvnímu dílu za třetinovou cenu. *7*
    • Division má technologicky nejpokročilejší herní engine, dvojka dostává novou verzi a z videa je patrné že je to pecka. Doufám jen že do březnového release vyjde nová generace High end karet, nebojím se že nevyjde následník 1070 a 1080, ale midrange kartu už nechci. Nová generace dle šuškandy bude až o 50% rychlejší než současná a následník 1080Ti tak bude jasná koupě v den uvedení do prodeje. Division 2 v max detailech, 4k konstatních 60FPS, už se na to těším
      • Nemá. Star Engine je king.
      • Radkaa
        Jestli se nepletu, když oznámili Division 1, tak všem spadla brada. Postupně to bylo hnusněší a hnusnější a až to vyšlo, byla to naprosto tuctově vypadající hra. Tady si myslím to bude stejný případ. Viz. ta mapa, přesně takhle vypadala při oznámení Division 1 a v plné hře to byla klasická placka. *5*
        • Kolik lidí hraje Division na max nastavení a tím max nastavením nemyslím Ultra, ale opravdu vše, včetně 100% streaming distance a rendering resolution, HFTS stíny, které nejsou v Ultra zapnuté. Tohle na 60FPS ve FHD utáhne jen GTX1080Ti. Division mohla vypadat tak jak na těch starých videích ale nikdo by to pořádně neuchodil ani na současném HW.

          Detaily se redukovaly ale vše co měl herní engine obsahovat obsahuje, o nic nebyl ochuzený. Ony ty zdánlivé maličkosti totiž stojí velký rance výkonu. Proto jsou některé efekty využívány méně nebo v menším detailu (například dynamická destrukce objektů není tak podrobná, global illumination je používáno jen někde, dynamické reflexe nejsou všude nebo nejsou vždy dynamické).

          Aby nedošlo k mýlce, mluvím o technické stránce, nikoli o tom zda se grafika líbí nebo nelíbí. Třeba KDC má líbivou grafiku ale technicky je několik let pozadu.
  • Tak jednička na mne působila při oznámení hodně zajímavě, originálně a atmosfericky, ovšem nikdy jsem se nedostal k tomu si ji zahrát, takže kvality hodnotit nemůžu. U tohoto se snažím jak chci, ale nenacházím nic, co by mne zaujalo.
  • Still
    Takže tuctová střílečka.
    Depresivní zasněžený NY je v tahu...
    Škoda :(
    Takhle tu serii zabít....
    • Division nebyla a nebude střílečka. Lidi už to pochopte. Division je RPG a od prvního odhalení tak byla prezentována autory.
      • Division není RPG. Je to *** grindfest v hezkém prostředí. Celý singleplayer byl o sérii "skirmishů" a jediný RPG prvek byl, že pistol se žlutým proužkem měla větší DPS než ta samá pistol se zeleným proužkem.
        • looter RPG, stejně jako Diablo, stejně jako Destiny či Warframe, ty hry jsou si v mnohém podobné. Destiny ale zdaleka nemá tak složitý RPG systém gearu a statistik
          • v tom pripade je aj sleeping dogs RPG lebo oblečenie mi tam pridáva DMG
            • netuším co je ta hra, v každém případě tady to jasně tvrdili autoři hned při odhalení a toho se drží i dnes. sequel naváže na dvojku
      • Proč mínusy?
        https://www.youtube.com/watch?time_continue=101&v=PfuJ_XeqcLQ&t=115s

        Poslouchejte co říká Creative Director a smiřte se s tím že Division není střílečka...

        "This is Role Play Game. We haven't seen any Tom Clancy's role play games before."


        To je i informace pro autorku článku. Division není střílečka ale open world RPG.
  • bolehlav
    Nechápu místní pohoršení. Podle mě Ubisoft předkládá přesně to, co si lidi, kteří u Division nahráli 100+ hodin, přáli. Tzn. stejná hratelnost, hezčí grafika a nové looty. :)
    • 100% souhlas. Z videa jsem dostal pocit, že komunitu poslouchali. Ona ta komunita je malá. Ale UBI si po roce samo uvědomilo, že to nebude hrát milion lidí. Všem nevyhovuje grind system. Spoustu lidí hru hrálo jen do end game, protože je zajímal příběh apod. Koncový grind je pak už nezajímal. S tím by mělo jít UBI i do Division 2.
      • sukovf
        Přesně tak. Mně přišlo ohromně líto, že ta příběhová část byla tak krátká, protože koncept postupného znovuzavádění pořádku ve městě a obnovování základních služeb se mi zdál být dost sexy. Byla to super kombinace relativně tradiční TPS střílečky a strategie.
  • Lukass
    No ke cti patri Ubisoftu aspon to ze uz neukazuje tech dema ale to jak hry budou skutecne vypadat. S vizualu Division 2 si tak nikdo na zadek nesedne.
    Gameplay zabery sem po minute a pul vypl, hrozna nuuudaaa
  • No jo. Doufam ze bude zberatelka. Jako v pripade jednicky. Mam sleeper agent adici z pred obednavky a nelituji ani koruny. A do dvojky investuji stejne. Nemuzu se dockat. Jeste ze se muzu schladit v jednice. Asi si pustim preziti :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit