Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Akorat jsem zvedav jak se poperou s tim ze v dobe hluboke studene valky pojede do Ciny cernoska a zenska s hijabem. Nehlede na to posilat neevropsky (pripadne nearabsky) vyhlizejici lidi do zemi Warsavske smlouvy. Jelikoz v ten moment by meli za prdeli tajnou sluzbu, ktera by je okamzite sebrala, kdyby se jim cokoliv nezdalo. Nehlede na to ze ve videu je videt jak veme panacka a proste z turka udela dvema kliknutima araba. Takze to vlastne vypada ze vsechny ty narodnosti a obrazky jsou vlastne uplne k nicemu.
    Rekl bych ze tohle mi bude silne kazit uveritelnost cele hry a dost by mi to kazilo zazitek.
    Nicneme to vysetrovani pripadu a ostatni veci vypadaji super.
    • XorxoxTalarius
      Ted mne tak napadlo jestli se hra bude odehravat po roce 1972, ze bude jako pest na oko kdyz si udelam ozbrojenou particku Palestincu a poslu je do Izraele neco resit, pripadne vice versa *1*
  • Tak o tehle hre jsem doposud ani naznakem neslysel, ale z videa vypada jako hezky udelana varianta na X-com s akuratni spionskou atmosferou. Jsem zvedav, mile prekvapeni, ktere stoji za to sledovat... :)
  • Khanemis
    Je zajímavé, kolik se začíná objevovat těhle XCOM-like tahovek. Tohle nevypadá špatně, jsou tam nějaké rozhodně zajímavé nápady. Zdá se ale, že přizpůsobování agentů nebude tak propracované jako v XCOMu (což je veliká škoda) a interface by možná šel ještě trochu zpřehlednit. No, na každý pád další kousek ke sledování:)
    • prizpusobovani je k nicemu, zadny citovy vazby, zadna litost, kdyz zdechnou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit