Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je pravda, že první díl byl úžasný a od druhého očekávám přinejmenším to samé, ale 2100Kč za hru?
    Ať si Ubisoft nakašle.
    • 60 EUR, takze asi 1600
  • XorxoxTalarius
    Chvili jsem premyslel ze bych si hru predobjednal, prece jenom predchozi dil jsem hral a byl jsem z nej nadsenej. Pak jsem se podival na Steam, ta hra bude stat 60 Euro? :D
    A k tomu bude nejspis tuna DLC, jelikoz k Gold verzi (ktera stoji 90 Euro WTF?) dostane clovek Season Pass. Takze Season Pass bude za 30 Euro???
    Tohle je silene a docela dost to ve mne vzbudilo vlnu skepticismu, jestli nahodou hru nedohraju az ve ctvrtem DLC.
    Jedine pozitivum v soucasnem preorderu vidim v tom, ze je k tomu "zdarma" pridan prvni dil (teda pokud ho nemate).
    Ale porad ... 60 Euro je pekne nekrestanska (nebal bych se rict haram) cena.
    • N0isy
      A tohle konzolisti platí každý den (1600,-). Se nedivím, že pak na PC nic nevychází, když nejste schopný pár těch stovek navíc jednou si připlatit. Navíc, když je tam zahrnutý původní díl a South Park je jedna z mála her, která od Ubi stojí za to. *7*
      • Pokud je nekdo financni masochista je to jeho vec (pokud dava 1600 kadzy den :P) znam pak taky plno konzolistu co bude kricet jak je konzole levna kdyz to co ja dal za GPU tak on da za celou konzoli... tak urcite...
        A ohanet se starym dilem je trosku zcestne... a) je to v hodnote tak 10 babek dneska a b) vetsina lidi ochotnych si predobnednat druhy dil... potazmo za tuhle ne uplne nizkou castku, ma prvni dil davno doma a 3x dohranej (zvlast pri te aktualni cene)... kolik znas lidi co jsi jdou do predprodeje koupit dalsi dil od neceho co vubec nehrali?
      • XorxoxTalarius
        Ja nemuzu za to ze konzolisti jsou jednodusi lide ochotni platit zbytecne predrazene sumy. Jak pise Odin vyse, PC Master Race si radsi pocka na slevu.
        • A tohle povýšenecké chování je důvod, proč nekupuju hry na kompu. Ne, že bych hrál ne konzolích, ale prostě všechno na PC zwarezím a koupím konzolovku té samé hry, aby z mých prachů neměli prospěch PCčkáři jako jsi ty a tobě podobní.

          Člověk by čekal od zástupců platformy určené pro "dospělé" publikum jinačí chování.
          • No, zrovna tohle bych neoznačil za povýšenecké chování, spíše jako za ekonomické chování.
          • XorxoxTalarius
            No clovek jako ty by si ani rikat PC Master Race nemohl, prece jenom clenove teto kasty si uvedomuji jak je dulezite dat penize tam kam patri, stejne tak jako si uvedomuji ze veci maji svoji cenu a platit za neco horentni sumy absolutne neodpovidajici obsahu, je zahubou herniho prumyslu.
            • Bééé, bé, já chudáček nemůžu patřit mezi master race, to mě fakt mrzí. Ačkoliv dle oficiálního subredditu bych si tak říkat mohl (pravidla jsou daná), ale proč bych chtěl dobrovolně patřit mezi takovéhle o*ase, že?
              Ono kdyby PCčkáři se nechovali jako totální ocasi ke komukoliv, kdo nehraje na stejné krabičce, tak bych ten smysl dávat prachy do PC hraní viděl více.

              Zasloužíte si to.
          • Jack1947
            Jo ty si ten co si obhajuje koupi konzolovek (pc warezem )? :D taky máš celkem dost hehe. kdybys to hrál neřeknu ale takle *12*
  • Nový South park na obzoru za vyděračskou cenu? No, zatím zůstanu u původního dílu, který si vždy rád znova zahraji a nedá se nic dělat, počkám až ubisoft přestane šílet, a pak zakoupím. No holt nebudu mít žhavou novinku....
    • Jack1947
      Musí to něčím vykompenzova, aby náhodou neměli "levné"... stejně jako u konkurence *12*
  • snorgrind
    Na steamu bych to teda nekupoval, protoze se to pak stejne pusti prez uplay. Neni lepsi to koupit prez uplay a pouzit tu 20% slevu za body ?
  • Nech sa nikto na mňa nehnevá, ale s tými predobjednávkami sa už vydavatelia zbláznili. Nemám problém ju zaplatiť, ale maximálne mesiac dopredu. Alebo prípadne, keď dostanem miesto toho ALFU. Nie, že Ubisoft spustí predobjednávky s termínom 6. Decembra, následne to zmení na 1. štvrťrok 2017 a následne sa človek dozvie, že výjde až v Októbri. To kde sme, že bez žiadneho ospravedľnenia, prípadne pridania ďalšieho obsahu, ktorý by bol platený len tak presunú vydanie hry skoro o rok? To nikoho z vás neštve, že tak obrovské, i keď zabugované štúdio vyberie prachy a nedodrží ani druhý termín a prachy bez problému drží ďalej?
    • No to vis, v normalnim biznisu plati ze si neco objednas, zaplatis nebo slozis zalohu a dohodnes si termin dodani. To vsechno je pak uvedene ve smlouve a je pro dodavatele zavazne a pokud neni dodrzen tak a) muzes beztrestne odstoupit od smlouvy pripadne b) dostanes nejake promile z ceny objednavky za kazdy den prodleni v dodavce jako pokutu za nedodrzeni smlouvy coz v extremnim pripade muze byt i tak ze ti to nakonec musi dodat defakto zadarmo a jeste ti zaplati :) ... to ze to tak casto nefunguje a musi koncit u soudu nebo exekuce je vec jina... ale hlavne ze si ti vydavatele daji do EULA kde co vcetne toho ze nemas moc chlastat protoze v pripade potreby se zavazujes poskytnout sva jatra k transplantaci pro CEO spolecnosti bude li to vyzadovat. :D
    • za to muzou trumpety, co musi mit hry hned, nekdy i driv *1*
  • Především by se mělo brát na vědomí, že 60€ je cena určená pro západní trh, kde mají dost výrazně jiný příjem. Tam, kde je pro ně tahle částka prd, je pro nás už nějakých 10% platu. Platit plnou cenu za tuhle hru si může dovolit buď ten, co si beztak za ty peníze nic jinýho kloudně kupovat nemusí (pozdravme především lidičky vydržované rodičema) někdo, komu je fuk, že ty peníze budou chybět jinde (často v něčem užitečnějším/potřebnějším) anebo holt někdo, kdo má lepší plat než naprostá většina lidí v ČR.
    • Pokud je pro tebe 60€ 10% platu tak bych byt tebou uvazoval o zmene zamestnani, treba dohnat nejake to vzdelani, pripadne si udelat rekvalifikaci...
      • Za prvé, vzdělání mám vysokoškolské. Za druhé, zmiňuji výplaty většiny lidí v ČR, ne sebe (ale nebudu si hrát na to, že se to tím pádem našeho státu netýká). Odpusť si tedy tyto trapné urážky.
  • Jack1947
    Tahle hra teda dává Ubisoftu zabrat, pchf nějaké druhořadé AC/FC ale SOuthpark je náročné ! Inu není divu když to chce tvořit příběh!
    • A nedělá to zase Obsidian? Aneb "dobrá hra od Ubisoftu múže vyjít, pouze pokud jí nedělá Ubisoft"
      • Obsidian s tim tentokrát nemá nic společnýho, ale myslim, že za kvalitou jedničky nestojí ani tak Obsidian se svejma mechanikama, jako Parker a Stone se scénářem. Takže to furt může vyjít, otázka zní, jak moc si do toho nechaj od Ubisoftu kecat. A jak je znam, tak nenechaj.
      • Jack1947
        Ubisoft na tom beztak něco dělá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit