Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yuri.sidius
    Jestli pak tam taky zmínili jeho první komentář k této kauze "o dvou blbcích"
    No hlavně, že se teď pan humanista umí pochválit, že *11*
  • Uspech ?
    Starej Rakouskej kocour *11*
  • Promin, ale myslim, ze v tom mas lehce zmatek. Nejdriv zminujes neco o zkorumpovanosti a jak je cas na zmenu a potom zrejme ironicky dodavas, abychom nezapomneli volit Kaju? Jses si jisty, ze sis nepopletl jmena a nechtel si radsi narazet na dosti pochybne financovani Milosovy kampane nekolika tebou zminovanymi velkopodnikateli?
    No a ta hlavni otazka: Nespletl sis nahodou web? Nebylo by lepsi ty tve demagogicke plky psat na novinky nebo podobny diskutersky kompost?
    Jinak jsem prozatim ohledne prezidentske volby nerozhodnuty, takze se asi budu rozhodovat podle toho, kdo s tech dvou maniku mi bude vice lhat do ksichtu (zkuste treba www.demagog.cz).
    A kluky vitam doma! Moc jsem jim to pral.
  • Měl jsem možnost být v řecku ne jako turista, ale řidič dodávky. Měli jsme převézt nějakému malíři obrazy zpátky do česka. Prolezli jsme kanceláře snad všech muzeí, abysme měli razítka že můžeme ty desky vyvézt a ještě na hranicích nás nechali čtyři hodiny čekat dokud se za nás hostitel nezaručil. Jinak, jak nás upozornil kdyby nás chytli bez dokladů, tak nás šoupnou k autochtonímu soudu, za dva dny dostaneme rozsudek a v cestě pokračujeme za čtyři či pět let. Je snadné se dostat do maléru, respektive do kriminálu. Nefňuká u nás pořád spousta lidí že naše soudy pracují pomalu?:-( *16* *13*
  • Hroozně vtipné. A ty jsi děsně vyzrálý že? Všechno víš, všechno znáš nic tě nepřekvapí. Jo tak mazej do diskuzí u článků na Novinky.CZ. Tam je Vás totiž hromada.
  • Xcomik
    Za to já často potkávám stádo ovcí které brečí u piva jak je vláda zkorumpovaná jak ti politici kradou a dělaj zákony pro velkopodnikatele a aby toho nebylo málo ještě chodí protestovat na václavák ale když mají aspoň minimální možnost volit a změnit aspoň něco na tom aktuálním systému tak jdou volit znova zloděje a lháře :-)

    Ale znáš to pro tebe já můžu být mimoň ty pro mě děcko s vypláchnutým mozkem :-) Nezapomeň volit káju :-)
  • ucho
    je to absurdní, protože by bylo lepší si zaplatiť nějakýho Řeka, líp by tam zapadl :)
  • ucho
    hm, z jeho úst jsem dešifroval "teď", "dva", "Řecko". tak ti nevím... :) ano, Zambii tam zmiňovali redaktoři v tom okénku, on pak ale mluvil o dalších svých "úspěších"...
  • eeeee
    No jo no, jsi proste desne naivni. Mas volebni pravo?
  • eeeee
    Jenze to za prve neni znamo vsem obcanum clenskych zemi a za druhe ani turkum. A ciste hypoteticky, proc by si turci nemohli zaplatit spiony s narodnosti nejake clenske zeme? Tudiz co je na tom absurdniho?
  • eeeee
    Imho sis to spletl s jinou kauzou, bud Zambie nebo Indie.
  • ucho
    tak před chvílí návrat kluků Schwarzenberg v televizní debatě označil jako svůj úspěch... :) tedy v reakci na ten dotaz...
  • Aby raz ta tie konspiracie poriadne netlacili u kouli.
  • A pritom to bolo pozitivne :)
  • ...ze by tam tam v skutocnosti neslo moc o tu spionaz? Pochybujem ze to niekto dost jasne inteligentne a logicky vysvetlil hlavnym zucastnenim.
  • Walldstein
    Hele může mi tady lucidně, inteligentně a hlavně logicky někdo vysvětlit jak je možná absurdita takovéhoto kalibru? Jak může někdo chtít aby jsme věřili tomu, že členské země NATO, které se obě připojili k paktu 18.2.1952, vzájemně špehují špiony, notabene z další členské země? Já měl zato, že strategické rozmístění jednotek je v rámci paktu známo všem členským zemím..To je jako asi vtip ne??
  • Vidím, že nevážně myšlený komentář, který obdržel plno mínusek, je ukázkou toho, jak jsou lidi zaslepení a sotva se jen mihne něco "negativního" na ty zločince, tak už to jede :-)
  • Tyjo, takového mimoně už jsem dlouho nikde na fórech nepotkal :-O
  • Xcomik
    To jsou oni lentilkoví špióni :-) Vidíte ty jejich kníry a tu barvu pleti normálně od turka k nerozeznání to se ani jeden nemůže divit že je tam ten hodný (lempl líný) řek zabásl :-)

    Zažil jsem ledacos, třeba komunistu převlečného za demokrata například náš chemik z gumárny Šamstr Financí, ale v životě by mě nenapadlo, že zažiju kapitalistu v rouše socialistickém (a ke všemu ve státě který je údajně kolebkou demokracie). Inu ono se to má tak kapitalista měl vždycky dobrou představivost aneb když to nejde napravo tak to půjde na levo. Nicméně Kalousek je, zkrátka jen jeden frajer ten aby nemusel věčně obhajovat pravou a levou zvolil střed a kam zrovna fouká vítr tam si to ten náš kalous směruje :-)

    Čeho bych se však chtěl jednou dožít je zveřejnění nahrávky telefonátu Nečase z řeckým protějškem. Který si představuji něco ve smyslu vyhandlování 101 poslanců schvalující dotaci do eurofondu (pár set miliard daňového poplatníka) za to že bude Kaja Von Schwarzenberg hradním pánem a péťovo modrý pták posílí na preferencích jakožto jeden z těch co se postaral o to aby se naši kluci dostali konečně domů (pochopitelně před druhým kolem prezidentských primárek) jaká to náhoda :-)

    Jo kapitalista to je profík ten ví co dělá :-) Hezky sehrané divadlo bohužel za to trpěli dva nevnní lidé. Jo tohle by ani Tom Clancy nevymyslel
  • KIMCID
    i blbá reklama je reklama *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit