Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • patr
    Nezdielam tvoj nazor...   

    Podla mna CoD teraz nepotrebuje nove nevidene prostredia, to bolo aj Infinite Warfare a ludia to hatovali ako sialeni, hoci samotna hra bola dost dobra.  

    Myslim ze to si uvedomili aj autori a chcu seriu nakopnut.   Priniest Battleroyale z doverne znameho prostredia a hernymi mechanikami napriec celou BO seriou je podla mna najlepsie co mozu spravit ak to spravia dobre. 
    Potrebuju to nakopnut teraz ked stale nieje vela mainstreamovych titulov s battleroyale, a ne sa mr..dat s nejakym vietnamom apod, kde zas budu experti riesit realnost a nerealnost konfliktu, postav, zbrani apod. 
    Tie trapne nareky, su tam cernosi, zeny, skiny zbrani, tlmice, nieje tam hakovy kriz.  Radsej prostredie black ops. Tam to nikomu vadit nebude

  • Jack1947

    Já bych o fanbojství psal... ale hehe. Jinak ok. SPíše zklamání co třeba válka v Koreji ? nebo jiný konflikt, ne fláknem tam zase něakou "blízkou" budoucnost bez sp aby jsme podojily mp a využily patent na Pejtuwyn, protože proč ne!!!

  • patr

    To je praveze plus ze je to zpatky v buducnosti. Rychle herne tempo a druha svetova to moc dokopy nejde a vyzera to divne.

    Je to len blizka buducnost, ziadne prehnane jumpy, roboti, neviditelnost, vratenie casu apod. Tie skoky vadia aj mne, nachvilku si to zahrat je ok ale dlho to cloveka nebavi.  Dokonca ani v hrach ako quake niesu tak caste, skakat ako blazon mozes len na platformach. Po niekom strielas a z nicoho nic niekam odleti. To ludom vadi a nie blizka buducnost.

    Nepisal by som o nejakom fanbojstvi, je to len fakt ze cod sa vracia do najlepsieho a najoblubenejsieho prostredia + pridava battleroyale.


  • Právě ses stal mám oblíbeným diskutujícím na Games... amen.

  • takže ne uplně nezájem?

  • Jack1947

    Tu arkádovou hru zabily tím že vypustily SP - navíc je to zpátky v budoucnosti -.- Zase bych to s tím fajnbostvím nepřeháněl.

  • Jack1947

    Nezájem a nezájem,

    Nicméně betu zkusím rád, teda pokud ji rozjedu... 

  • patr

    Problem vidim v tom ze mnohi nechapu jednu vec. Vela ludi si chce z chuti zahrat rychlu arkadovu hru.  Netusim preco by som mal riesit to co riesite vy?

    Kostra bude vzdy rovnaka. Vycitat hre ze je jednoducha, rychla a zabavna ? Kam sme to dospeli? Niektori sa nechcu na hrach bavit, smiat ale chcu sa vzit do tej postavy a uniknut z reality resp sa nanu hrat. Inych to nebavi. Ini mozno viac riesia realne veci a hry si chcu zahrat zchuti a zo zabavy. Podla mna je cod vyborne. Vela hernych modov. Bo4 bude mat od tdm, ffa, snd az po battleroyale co su odlisne zanre v jednej hre.

    Sa pozrite na counterstrike GO.  Hra sa nezmenila vobec.  Par socialnych prvkov, skinov, novych map a modernejsia grafika. A co teraz ako ? Budem vypisovat ze to je stupidna hra teroristov a policajtov, otrepane klise ?


  • ZvacA

     

    No to je sice moc pěkný, ale o jaké že to faktické úrovni tu má být pořád řeč?  Vždyť jde o princip a selský rozum, hoši. Je to jedna z x dalších videoher různých podle sebe posuzovaných kvalit a je na výběr. Pokud se tahle hra pořád těší nějaké podpoře a zájmu a někoho baví, tak ať. Jó, že se někdo cítí jako mistr světa, protože dá jakože přednost Dostojevskimu před brakem. To nehraje roli. Někoho ten brak ale prostě baví, proč by se měl pak z toho zpovídat.  Nebo co se tu naznačuje? Neplaťte to, co sám považuju za odpady a herní průmysl bude v mých očích zase větší žůžo? Mluvíš tu o smíření se s tím. Začněme tím, že pochopíme, že vkus a zábava tisíců dalších hráčů jsou různý, ale to z nich nedělá pitomce. Nebo skutečně pracujete na tom tu dokázat, že jste něco víc, že nechcete hrát dle vašeho názoru tuhle špatnou hru, že považujete ty, kteří ji hrají nebo stále kupují automaticky za idioty, ovce a ničitele jakési kvality? No tak tě tahle hra neoslovuje, nelíbí se ti co ukazuje, co s tím. Nekupuj, hraj si svoje. Proč ale dělat tu rádio s cílem poučovat a  vtírat se do těch, co stále ano i kdyby to byla pro mě osobně sebevětší patlanina? Nevím, pánové, nemám tu touhu dělat před druhými ze sebe intelektuála jen za to, že pařím něco podle mýho jinýho a lepšího, a tak tomutu přístupu, co předvedl sukovf trochu nerozumím.  Smrdí to vlastní generalizací podobnou tomu, jako kdyby se teď prohlásilo, že všichni jste imbecilové, jenom já jsme letadlo, protože hraju Mária.

  • i586

    To určitě najdou, ale to samozřejmě nijak nesouvisí s faktem, že na stejné úrovni (podle určitého kritéra) nejsou. Tak, jako není a nikdy nebude na stejné úrovni inteligence, vzdělání nebo sociální status všech lidí. Čím dřív se s touto tvrdou realitou smíříš, tím líp pro tebe. Samozřejmě pokud dál hodláš věřit tomu, co si právě napsal, tak ok, nebudu se přít. Je dobře známo, že bludy se nedají vyvrátit.

  • ZvacA

    To mě děsí naopak tohle. Že se zrovna u her vždy objeví rádoby šalamounovo ho*no s  potřebou druhým dělat osvětu bez sebereflexe, s kastováním a s jakýmsi přirovnáním o tom, co mají hrát a za co utrácet. Je vůbec horší vizitky herní komunity? Chci říct, jak někdo nemůže být inteligentní v tom pochopit, že jestli si někdo pořídí jakkoli uplácanou hru, která mně samotnýmu nevoní, podle své vůle, znamená to pro mě kulový...

    CoD je těžkej mainstreamovej produkt a série, tento díl je nezajímavej produkt a z herního hlediska je z mého vlastního pohledu o ničem, ale pokud si ho někdo koupí a chce ho hrát, je to přece jeho věc. Ale tak, jak si naznačil, bohužel, ne všichni to máme v hlavách nastavený správně.

  • patr

    Podla mna sa battleroyale hodi do cod a moze mat velky uspech ak tam nebudu nejake velke chyby..  Moze to byt rychle, arkadovejsie plus zaujimave mechaniky zo serii black ops hracom zname. Rychly herny styl sa hodi do takehoto prostredia a nie ww2.  

    Myslim ze blackops4 bude obrovsky uspech pre cod 

  • patr

    Counterstrike vyzera ako cs, quake ako quake, farcry, rainbow six, battlefield atd. Tak o com ??? 

    Kazda hra ma svoju kostru ktora sa nemeni a preco ju ludia hraju.  Cod ma vela hernych modov, je rychle, zabavne. Podla mna mod battleroyale sa hodi prave do cod.  Je to presne v strede medzi prilis militaristickym pubg a komixovym fortnite

  • Blood

    Souhlasím.

  • sukovf

    Hle, další - přitom už spoustu let pořád stejný - šmejd na obzoru! Štěstí, že po světě běhá tolik idiotů, kteří "vývoj" značky ochotně zaplatí 😂. Je vůbec možné, aby nějaká hra dlouhá léta vypadala pořád stejně blbě a ovce ji stále dokola kupovali? Chci říct, kdo chodí každoročně do autosalonu a kupuje tam stále to stejné auto jen proto, aby ho měl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit