Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je co za recenze ? jak muze nekdo napsat recenzi na zavodni hru aniz by spomenul jizdni model ? mozna proto ze je to slabina cele NFS serie (nepocitaje Porsche, to bylo genialni )
    • presne, chybí mi taky zmínka o jízdním modelu, ktery mi pripada slusne receno divny... Ani arkada ani simulace *8*
      • O tom, ze model vychazi z Burnoutu a je trochu upraven (citlivejsi rucka, zmena reakci vozidla na mokrem povrchu) je v recenzi zminek hned nekolik. Dal to prilis nemelo cenu rozvadet, hlavne proto, ze Burnout privezl pred lety na scenu velmi specificky styl rizeni, ktery snad neminul ani jednoho virtualniho zavodnika. Mozna proto jsem to nepitval nejak nadmerecne.
  • Zajímalo by mě, kde zdejší autoři některých komentů berou informace, že tohle NFS mělo být REALISTICKÉ.. fakt už mi to hlava nebere. *9*
    • Jsou realistické asi tak jako NFS Shift, který má s realismem spoléčné asi to co kočka s granulema pro psa :)
      Vždyť EA s jejich "realistickými simulátory" (:D:DDD::D:D) chce v budoucnu zašlapat Gran Turismo 5 a Forzu 3 ak pozor :)

      Bohžel jižněkolik let to co vypouští EA pod jménem NEED FOR SPEED se nedá brát vážně...
    • Ty voe nikde. Jen jsem vyjádřil osobní preferenci. Samozřejmě že jsem od CRITERIONu nečekal, že vyplivne realistickou hru, když to nikdy neudělal a pravděpodobně to ani neumí.

      Ale na druhou stranu, první informace co o tomhle HP vyšla byl tweet hlavního criterioňáka, kde tvrdil, že jejich HP je návrat k prvnímu dílu NFS z roku 95 ještě ze 3DO.

      A i ten (!) měl pohled z auta a realističtější model než má tohle.
      • Neber to jako nějaký útok na tebe.. přečetl jsem 3 recenze a 3 diskuze k této hře.. a všude někdo nadával, že je to nerealistické.
        Pohled z auta by určitě nebyl na škodu, ale jinak realističtější model v prvním díle NFS *1* nevím no. Určitě byl dobrý na svojí dobu. Ale o simulaci taky nešlo mluvit.

        Jinak jízdní model může být až příliš arkádový, ale ten koment jsem mířil opravdu jen na ty "děti", které vlastně neví, co od té hry chcou.
  • já nevim jak vám, ale me se to líbí..neni to realistické, ale proč? já chci po práci přijít domu a trochu si zablbnout v nejrychlejších a šťavnatých autech..docela kladně hodnotím i jakýsi kontroverzní catchup..i když se vysekáte, tak nemusíte nutně prohrát a celkově honičky zvyšujou adrenalin a hra za policii je opravdu zábava..toto je prostě hra na odreagování..a tak je i prezentována..stále je dost realistických titulů, takže proč si někdy prostě nezajezdit pro zábavu *3* ještě trocha optimalizace, přidání AA a je to:) nejsem ani dítě, ani casual a stejně me to baví..chvílema je to opravdu autoerotika, když vám prakticky po každém závodě přidají další a ještě vymazlenější auto
  • Koukám, že na lokalizaci se asi vyřádili stejní "odborníci", co mají na svědomí první překlad Mass Effect 2.
  • Hrali jste DEMO? Ja se tesil, ale v demu mne prekvapilo divne chovani aut v zatackach... Zezacatku jsem mel pocit, ze auto ani neudrzim na silnici...

    Jako by po zatoceni auto ještě chvíli zatáčelo a nesrovná se....

    Také průjezd zatáčkami je takový divný, což souvisí s tím zatáčením...

    Nemám prostě takový kontakt s vozidla... Třeba je to o zvyk...

    Jaký máte dojem vy?
    • No ja som mal tiez z dema velmi zly pocit, ked mi prvy krat zacal zavod tak som si to hnal od jedneho zvodila k druhemu.....a to vdaka ako keby opozdeniu na zatacanie, prislo mi to ako keby hra cakala na to nez "vodic" zatoci volantom...a tym sa to stalo pre mna dost nehratelne...Takze aj mna by zaujimalo ako to dopadlo v plnej verzii? Resp ci tu je niekto taky kto hral aj demo aj plnu...
      • Presne, to jedine mne odrazuje od koupe plne verze.... *9*
        • plna verze asi to sami neli horsi auta jsou neovladatelny a kdyz se auto rozhodi pomaha asistent rizeni takze taky k nicemu = nehratelna hra
  • Kym NFS management si bude sediet na guliach a nebude pocuvat to co chcu hrat hraci, tak toto bude vzdy len a len arkadovy mainstream pre deticky a ich konzole a nikdy nedosiahne na vrchol. Ak chcu dosiahnut vrchol musia stvorit nieco co sa hra 100x lepsie. Zdroje na to maju, bohuzial hlavu ani gule nie. Radsej nam budu klamat kazdy rok o tom ako je tento titul lepsi. 8/10 to dostalo asi len omylom, kedze Split/Second ma serizonejsiu fyziku ako toto a pritom ta hra sa na nic nehra. Su hry a HRY a toto je s prepacenim kktina... (v NFS1 a NFS Porsche mam najazdene mesiace hrania)
  • Vypada to ze z dobre vypadajici, ale dost repetetivni arkady, by se mohla stat arkada o neco zabavnejsi. Alespon podle recenze. Ma uz nekdo osobni zkusenosti?

    Btw Václav Rybář je tentyz redaktor z Premiere?
    • sleepless
      Ano, je to ten Vasek Rybar z Premiere
      • Supr, jeho recenze jsem vzdy cetl rad :)
    • Na sousednim webu zase pisou, ze je to repetetivni dost, ze vsechny herni mody jsou vlastne stejny. Ale posledni Burnout byl uzasnej, takze novy NFS bude asi taky.
  • Pozrite si Jamiroquai - Cosmic Girl, potom si pustite NFS1 s Tratou Alpine a autom DIABLO SV a az potom pochopite co je NFS. Potom si pustite tuto arkadu pre deti a zistite, ze to nieco ako Diablo SV s motorom Daewoo Matis.
    • Krásně napsaný :)
  • Tak to jsem asi hrál demo jiné hry, protože demo bylo s bídou na 3/10.
    • demo bylo strasne osekane, vsude to psali... *6*
      • Ale nejde o osekání, ale o příšerný pocit z jízdy a z nudných širokých cest.
  • Zklamání.
    Začnu grafikou: Krom rozlišení lze nastavit jen kvalita stínů. Žádné AA či AF. Přes ovladače jsem to též nerozchodil. Hra nevypadá zle, ale takový Burnout: Paradise se mi líbil více. Takový míšmaš všeho, a nic dotáhnuté do perfekta. Jediné co je zajímavě ztvárněno, je jízda v noci a za deště. A v tom je další kámen úrazu. Na to jak hra vypadá tak mít za deště 50 FPS bez AA je smutné, do toho mikrosluttery a hra je rázem s těží hratelná. (nvidia GTX 460 OC)

    K ovládání: čekal jsem perfektní akrádu ve stylu burnoutu, ale ejhle, oni se tam snaží narvat reálnější prvky, a ono to "překvapivě" nefunguje. Holt další nečekaný políček. Tratě široké, provoz téměř nulový, policajti nudní, nehorázný catch-up. Auta jedou pocitově strašně pomalu.

    Ve hře je znát mnoho odkazů na pvotní díly, jak už jistými scenériemi, tak výběrem vozů s komentářem sličné slečny.
    _____________________
    -u DiRT2 či F1 2010 jsem se bavil lépe. Škoda, tak snad přístí rok s jiným vývojářským studiem. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit