Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A čo si riešil prosím ťa? Ty si iný komik *1* Preto že si to "riešil", tak je to čo hovoríš pravda, áno *1* Naozaj nepriestrelná logika.

    Skôr by si sa mal zamyslieť, že ak chceš niekoho takto obviňovať, v podstate bojuješ proti samej podstate internetu. Takisto by si mohol obviniť google, väčšinu webov na internete, v podstate aj všetky tlačené médiá... Asi by si mal prestať úplne používať internet.
  • Cosi
    Zrovna dnes jsem to resil. Takze si to z prstu necucam.
  • Klasické linkovanie, nemajú to na webe, linkujú web autora, pri češtine je dokonca aj jeho meno... kde tam vidíš privlastnenie?
    Ja chodím na ABCgames rád práve kvôli tomu že okrem množstva vlastného obsahu nemajú problém odkazovať a posúvať návštevnosť aj iným webom... výhoda pre mňa že je to katalóg všetkých češtín a slovenčín.

    Ak máš problém napíš im email, určite ti pomôžu vyriešiť tvoje dilemy *1* Namiesto toho aby si niekoho po diskusiách očierňoval.
  • Nedá mi to - "návod" na DMC4 je otřesný. Schválně jsem jej otevřel, že možná najdu nějakou dosud mi skrytou fintu, protože na DMD mi dávají zejména Pasáci pořádně zabrat.

    Místo toho jsem si přečetl čítankovou slohovku - průchod hrou na obtížnost Human/Devil Hunter, navíc s několika velmi úsměvnými radami. Namátkou - programově lozit Berialovi do boku nebo do zad je ptákovina, protože ten bastard pak dělá jakousi piruetu s výskokem a širokým diagonálním sekem, které se celkem špatně uhýbá. Nehledě na to, že na vyšší obtížnost jeho A.I. takovou situaci rádo řeší prostě a jednoduše ohnivou explozí.
  • Cosi
    ABCgames, jsou pěkný hajzlové. Jejich odkaz na stažení češtin do Mass Effect 3 a Dragon Age 2 má v sobě stálý banner na abcgames, jakoby se na tom nějak podíleli. A od lidí, kteří se neozvou sprostě vezmou instalační balíky čeština a vydávají je za vlastní. Je jim putna jestli mají právo na jejich šíření nebo ne. S takovýmhle póvlem se tu spřáháte games?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit