Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ellendway
    Ital co nemá 10 z 10? Něco se děje!
  • Jack1947
    At si Nintendo vytezi znacku Maria a Luigiho klidne az na uplne dno. ( kdyz jim to sype uz od dob prvniho maria, proc by taky mnelo , nweco menit ze a hraci stastni budou i tak.)
  • Mario a Luigi prostě nestárnou...Hned mi padlo pod ruce tohle video - pokud máte tyhle dva instalatéry v lásce, určitě se bude líbit... *3* *1* http://www.youtube.com/watch?v=67qqEcGDC0s
  • Oh No! More Mario *15*
  • Pete.palis
    Stará škola.. *5*
  • Ronox
    Ano! Nintendo si prostě jede svoje. Stále dodržuje to slovíčko ENTERTAINMENT a hry na jejich zařízeních jsou zábavný. Tolik super her jako jsem hrál např. na DSku jsem nezažil ani dohromady na původním PSP a Vitě. Na Wiičku jsem si užil taky hromadu legrace hlavně v MP. Možná nemá technicky nejvyspělejší konzole a handheldy, ale za to má ,když se to zprůměruje nejzábavnější hry.
    • Veskoslav
      No já nevím. Ale na Mariu jsme vyrostli a odrostli. Generaci po mě to už nebaví, těm ještě mladším to už naprosto nic neříká. Hry jsou povětšinou navrženy pro dospělé dítě nebo dětského dospělého. Žádná obyčejná skákačka, co by zvládlo malé dítě. A to je celý problém Nintenda. Hra sice může být zábavná, ale když nemá jasně danou skupinu zákazníků, neustále recykluje staré věci, aniž by vymyslela nové a spoléhá na nostalgickou vlnu. Tak se není čemu divit, že WiiU je prodejní propadák. A to nejenom kvůli zastaralosti, kdy ani nedohnal současné konzole, ale i nabídkou titulů. Pakliže je konzole bez titulů, tak si ji koupí jenom fanoušek, masochista a ten, co neví, co z penězi. Proč vyhazovat 7500 za WiiU, když v podstatě na tu zábavu je tu Wii ani ne za 2000:) Prostě to, že si jede Nintendo to svoje není nic obdivuhodného. Spíše by se měli zamyslet a popřemýšlet, jak zaujmout nové a potenciální zákazníky či jak zaujmout mladší generaci Mariem a spol. Protože jak je to teď, tak je to špatně. Není to ani pro malé děti a ani už pro dospělé. Infantilností je to pro děti, obtížností pro zkušené hráče.

      P.S: Mario je poslední, co žije a je zábavný. Na něm bych neměnil osobně nic. Ty příklady ohledně změn ber spíše na ostatní tituly z produkce Nintenda a jejich politiku WiiU:)
      • P.S: Mario je poslední, co žije a je zábavný. = Já i spousta lidí na celém světě se těší na novou Zeldu, Pokémony, Donkey Konga i Metroid. Všechny tyhle značky jsou pořád zábavné, živé, a vždycky něčím nové.
        Fakt, že Nintendo nemá silnou fanouškovskou základnu v ČR a Evropě, ještě neznamené, že na ty značky není nikdo zvědavý...:/

        Jakože ano, Wii U je trochu úlet, ale hlavně v názvu... dost lidí si pořád myslí, že Wii U je jen periférie pro Wii. Jinak jsou na něj hodně dobré hry a chystají se další (X, Bayonetta 2, Mario Kart 8...). Chyba je jakým způsobem to Nintendo pořád prezentuje a taky fakt, že si neuvědomují, že spousta lidí dneska neletí na gameplayovou kvalitu, ale na obrazovou a hlavně na "potenciální obrazovou kvalitu" = nevadí, že na to ještě nejsou graficky skvělé hry, důležité je, že na to mohou být graficky skvělé hry. A WiiU vedle konkurence působí, že na něj nic extra být nemůže, což není pravda. Přinejmenším ne úplně.

        Je dobře, jak moc velký úspěch má 3DS, protože jinak by Wii U pro Nintendo asi byla moc velká rána.

        Ale co, až výjde WiiU Zelda, tak prodeje nahoru půjdou...:) Já si ho koupím teď jak výjde Wind Waker...:)
      • Ronox
        Jo s tímhle problémém WiiU vs Wii souhlasím. Zatím nemám nutkání si WiiU pořizovat a jediný co mě k tomu žene je sběratelský duch. Ono hlavně WiiU má stále malej lineup a výhodná koupě bude někdy za dva roky až tam bude víc titulů. Ono je vůbec velká škoda, že se třeba v plný parádě na Nintendo nevrací Final Fantasy. Jak rád bych tam viděl nové a hlavně dobré final fantasy s původníma mechanikama atb soubojů, summonů atd. Vedle Maria, Waria, Zeldy, MGS a Castlevanie to bylo právě Final Fantasy, které táhlo NES a SNES. Pak táhlo na PSX, zpomalilo na PS2 a na poslední generaci už to bylo šílený. FF13 si mě vůbec nezískala. Prostě dlouhej film s automatickýma soubojama... Dřív Nintendo pálilo jednu hru za druhou a to se teď už nedá říct. Pokud tam je hra, tak je kvalitní, ale je jich jak po šafránu. No zatím to Nintendo furt ještě nebolí, ale jestli se do toho pořádně neopře, tak časem už začne. Nintendo mám rád, protože ty hry ať už jsou mainstream, tak nejsou jednoduchý.
    • Má nejlepší hry na houbičkách .... jednoznačně ;)
  • Ono je fakt krásný sledovat, jak si Mario žije v takové bublině, neovlivněn zbytkem světa. Bohužel je Mario jediná značka, které to prospívá, zbytek tvorby Nintenda mě tolik nebaví jako jejich staré 2D hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit