Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Nehlede na to, jako neplatici hrac prakticky nemuzes hrat T9/10 techniku."

    Můžeš, le musíš to prokládat hraním na nižších tierech, kde vyděláváš. Svého času jsem tak hrál v pohodě - primárně hrát na T5 - 6 a prokládat to vyššími tiery. Dneska už jsem s tím přestal, ale za to může spíš klan.
  • "útratou získáváš výhodu"

    V tom je ten problém - i když ve WoT utratíš milion korun, můžeš potkat hráče, co do hry nedal nic a stejně má to samý co ty. Z tohohle pohledu tedy útratou nezískáváš žádnou výhodu.

    WoT není Pay2Win, ale Pay2Progress - útratou získáváš rychlejší výdělek, rychlejší výcvik posádky, ale výhru si tam penězi nekoupíš - vždycky můžeš potkat někoho, kdo má stejně dobrou posádku a fullgold a nevrazil do hry ani korunu.
  • Teď je otázka - je svižný koordinovaný pohyb prstů (mikromotorika) fyzický výkon? Koordinace týmu? Podle mě ano.
  • Sak na tom se nic nezmenilo, sem tak lehce kouknul, a to co posilaji letos, je snad jeste horsi, nez to, co chytis na db-t. A jako sledovat bilou smouhu na ktery poletuje 10 barevnejch smuh a nekde mezi nima cerna pidismouha, to je fakt zazitek.

    Tvle, ted me tak napadlo, ze hodim kameru na stativ, namirim ji na telku a pustim to pres twitch ... ;D, reseni 10x kvalitnejsi za 0 penez.
  • Ehm, to ty netusis co je to p2w. Jak bylo receno, je to situace, kdy ty muzes za penize ziskat prevahu nad hracem, kterej neplati. A tohle wot zcela 100% splnuje. Ano ve wot (nikoli odjjakziva) se i neplatici hrac muze dostat k libovolne vybave, jenze v pripade te munice je to spis o tom, ze on si ji muze koupit, ale nemuze ji pouzivat, protoze by velmi brzo byl na mizine a nemel z ceho platit ani opravy.

    Nehlede na to, jako neplatici hrac prakticky nemuzes hrat T9/10 techniku. Ano, technicky muzes, ovsem prakticky ses v presne stejny situaci, jako s tou munici - neuzivis provoz. A ne, o kvalite hry to neni, protoze ten provoz neuzivis ani s temer 70% viteznych bitek. Respektive, v takovym pripade se budes placat nekde kolem 0.

    f2p hra je na druhy strane o tom, ze za penize muzes ziskat pouze a vyhradne itemy, ktere nijak neovlivnuji hru. Takovych her pravda moc neni.

    Neco mezi tim je pak situace, kdy si za penize muzes koupit rychlejsi progres ve hre.
  • Edit: A specielne, kdyz utocicimu tymu das 10 TDcek, coz je vylozene idealni technika ... (cimz netvrdim, ze se s TD neda hrat agresivne, da, ale potrebujes k tomu aspon 2 dalsi tanky, ktery delaj support/krejou mu boky).
  • Co bys nechtel, vsichni lepsi hraci wotka vedi, ze nejlepsi utok je dobra obrana. V random hre to moc nepoznas, ale pokud potkas tym, kterej bude aspon z poloviny v zelenym (= nikoli totalni tardplay), tak se dost casto prvnich 10 minut nedeje vubec nic. Protoze se vsichni tak maximalne presunou do vychozich pozic a ceka se, komu rupnou nervy driv. Musel bys tu hru jinak postavit. A to je v pripade WG scifi, ti nezvladnou ani tak zakladni uvahu, jako ze pokud chci, aby nekdo branil a druhej utocil, tak bych mel utocnikovi dat pocetni prevahu, jinak nema sanci.
  • Jop a to je presne duvod, proc vsemoznej doping ... kez bych to aspon nemusel platit ze svych dani. At si kazdej dela co chce, ale kdyz se z dani plati provoz stadionu, aby si pak primadony moly vyplacet statisice a decka si nemaj jit kam zacutat, tak mam dycky chut nekomu poradne prokopnout rit.

    Dtto, kdyz ozraly vylizanci delaj bordel, a ja mam z dani platit jejich uklidnovani? Ja bych klidne prispel, i osobne ... ale vyhradne na ostry strelivo.
  • Cece, ses u WG, co bys nechtel. Ja se teda tehle veci nikda neucastnil, ale kam mi skleroza saha, to se tohle delo dycky, zcela bezne se musely opakovat cely zapasy, coz samo pak zas vedlo k tomu, ze hraci nasrany, protoze predtim to meli skoro vyhrany a ted to projeli ...
  • 25% je v priapde WG spis hodne optimistickej odhad. Nevim na fora uz nechodim, ale pamatuju si moc dobre jak mlzili, kdyz po nich hraci chteli (pri reseni proc neco netrefi a neco jo) at nezvanej a proste vyrukujou s algoritmem.

    Ono to totiz vypadalo tak, ze WG (trebas) opakovane tvrdil, ze mimo zamerovaci kruh strela proste nemuze vyletet. A hraci jim na to tema predlozili desitky vydei, kde byl v celym zemerovacim kruhu kyzeny cil, a presto ho vystrel minul. Aneb "granat se odparil". A po cca 3/4 roce dohadu (a hromade banu) WG priznalo, ze to maj blbe, a ze granaty mimo vysec vazne litaj.

    Zaroven se taky hracum viceme povedlo dolozit, ze vypocet te nahodne casti rozhodne neprobiha per vystrel, ale per bitka. Coz opet bylo dolozeno stovkami zaznamu - kde bylo videt, ze pokud dostane hrac "bulhara", tak zcela bez ohledu na kvalitu svyho hrani proste netrefi ani stodolu a kdyz nahodou trefi, tak neprostreli.

    Jedno i druhe znam i z vlastni zkusenosti. Nekdy prijde sice bitka, kdy clovek at vystreli kam vystreli tak dava onehitkill, ale bitky, kdy netrefuje enemaka stojiciho primo pred nim, pripadne kdy granat s prubojnosti 200+ neprobije 30mm pancir jsou daleko castejsi.

    A ten tzv herni sport (coz mi teda prijde na hlavu postaveny, ale budiz) by mel byt prave a predevsim o kvalite hracu a ne o tom, komu zrovna padne ten bulhar. Parkrat sme takhle s kamosema totiz porazili vyrazne lepsi tym (a ten nemluvi o random bitce, ale o klanech) a bylo zcela zjevny, ze oni si proste zrovna vylosovali toho bulhara. Protoze ac nas trebas spotli driv, a driv vystrelili, tak proste neprostrelili nic.
  • h0p3
    Pokud jsi nepochopil moji pointu, možná bych tě tam měl vzít s sebou.
  • del0
    Je tak brán jen proto, že ho olympijská asociace zařadila mezi sportovní disciplíny. Pokud tam zařadila šachy, tak tam může být teoreticky cokoliv, i prdění u televize. Nic to nemění na faktu, že pojem sport už z historie vzniku vždy zahrnoval nějakou míru fyzického výkonu/umu.
  • del0
    haha : id*otské děcko a naklikávač v jedné osobě
  • Tahleta sranda byla kde, ve Varšavě? Myslíš, že by se redakci vyplatilo poslat někoho na pár dnů do Seattle kvůli jednomu článku? A beztak mi přišlo, že autora WoT zkrátka baví, tak si do té Varšavy prostě zajel.
    Sem tam jeden takový článek je fajn, ale stejně skalní fandové těch her budou sledovat dění na serverech točících se kolem té jejich hry. Sakra ještě 3 měsíce do The International 2015...
  • Asharak
    Pohoňte si všichni nad tím prizepoolem no *6* I do CSka to začíná přicházet.
  • Rejsek
    Jak jsi prisel zrovna na tohle cislo? Samozrejme vzdycky hraje roli nejaka nahoda a ctvrtina neni moc. Tech zbylych 75% je dost na to, abys zmenil prubeh zapasu ;-)
  • e-sport ve kterém hraje 25% prvek náhody tohle mohou vymyslet jen ve WG
  • Nechce redakce zrušit to +- stejně to nic neodráží když během 5 minut tady někdo naklikal a změnil zcela hodnocení a jak jsem poslouchal FC tak je to redakci jedno tak to zrušte.
  • ty jo ještě si ty svoje ulhaný slinty proklikej aby jsi tomu dal větší váhu *7*
  • nj, SC a CS ... to byla pecka koukat na profiky, ale WOT ??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit