Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin

    Tak asi nikoho už nepřekvapí, že jsem natěšený...a teď tu vydatně hypnotizuju counter....a hlavně mám zítra dovo, takže pařbě zdar.

    ...a mimochodem swingovací mechanismus v Spidermanovi 2 na PS2 si myslim programátor nechal pak patentovat.

  • Pořád nechápu hype kolem týhle hry. Chápu to u lidí, co na Spider-manovi vyrůstali, ale to u většiny nebude ten případ. Hra samotná nedělá nic výjimečného, alespoň podle videí. 

    • Carnage666

      Batman taky nedělal nic vyjímečnýho kromě stylizace a v tý době neokoukanýho combatu a přesto jsou 4 díly.

      • bukrr

        Rocksteady podali Batmana v dost originálním pojetí a freeflow combat byl dost na to, abych v tom strávil několik hodin navíc na challenge mapách.  

      • Tyhle dva faktory prvním dvoum hrám přidaly hodně. Z třetí a čtvrtý hry už lidi tolik nadšení nebyli, protože ten combat se postupem času okoukal hodně. 

        • Carnage666

          Já si myslim, že později to hodně vyzdvihnul příběh a postavy v něm.  V jedničce byl ústřední Joker a o ostatních měl člověk jen pár informací, easter eggy a nějakej ten bossfight. Ale prvek příběhu a toho jak se záporáci měnili v průběhu trilogie (bez Origins) byl dost stěžejní a docela tahák a v posledním Batmanovi byl tahák i Batmobil dokud nevyšlo najevo že akce s ním byla dost stereotypní a řešilo se s ní až moc věcí. Spidey má taky dost fajn záporáků ale paradoxně to je pro mě věc který se bojim nejvíc, není jich tolik kolik bych chtěl a nejsou tam moji oblíbenci takže sem fakt dost zvědavej jak dopadne příběh. Ale jinak už jen gameplay toho jak se houpeš na pavučinách je prostě oku lahodící. S tím jak dopadli recenze a jakej je hype si myslim, že můžem očekávat i pokračování akorát jsem zvědavej jestli ještě na PS4 nebo až na PS5.

  • BoB.2

     Šárka mě nějak vadí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit