Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm a bude to jako predchozi dily, kde jsem sel/jel s jednotkami, najednou odnekud z fog of war priletela salva z delostrelectva a mel jsem po jednotkach?
    Nebo jako ve trojce, kterou jsem neprozretelne koupil, kde hned v prvni misi za Nemecko ma AI neomezeny prisun jednotek, takze hrac nema sanci?
    Jestli ano, tak se tomu vyhnu jako predchozim dilum. Na vyber je spousta jinych her.
    • Je to podle pravdy, Němci neměli neomezený přísun jednotek, jen pár set tisíc v různých částech fronty, asi jsi nečekal dost dlouho
    • Mě tedy SS3 bavil nejvíce ze všech a nedohrál jsem ho jen proto, že často padal. Chtělo to trpělivost a neustálé zkoušení, ale bavilo mě to dost.
    • Paulcz
      To je pravda, parametry jednotek jako nulový dohled a přílišná přesnost artilerie byly pro hratelnost zabiják. Na druhou stranu bych to ale nezatracoval, jsou to hry velmi komplexní, propracované, některé věci tam jsou nadčasové. Tedy až na třetí díl.

      Časem ty špatné věci opravily mody, kdo by chtěl zkusit Sudden Strike 2 doporučuju Real Warfare mod (RWM 8.0 beta 3). Nic dalšího k tomu není potřeba, je to standalone verze. Hra byla uvolněna jako freeware.

      O něčem takovém si mohou novodobé RTS nechat jen zdát:
      https://www.youtube.com/watch?v=83ltgu92oMo
      https://www.youtube.com/watch?v=-HaqHtr3LZo
  • Na Sudden Strike 4 jsem se těšil a tak jsem se do pustil do BETY. Zatím jsem spokojený. Boje jsou hodně tuhé a dost mi to připomíná druhý díl, jen v o dost lepším grafickém kabátku. Pěchota může sednout na tanky, jednotkám dochází munice a palivo. Poškozený stroj se dá zbojeschopnit, ale zůstane v tom stavu, ve kterém jste se k němu dostali nebo vám zůstal.. Takže nečekejte žádné opravy vozidel na 100% "života". Bojujete s tím, co máte nebo ukořistíte. Někomu může vadit, že tanky na sebe střílí na relativně krátkou vzdálenost, ale takový je Sudden Strike od prvního dílu. Rozhodně mi to zatím nepřijde tak chaotické, jako Company of Heroes 2 - možnost pauzy dost pomáhá. Mám sice odehrané jen 2 ze 3 misí v kampani v BETĚ (Stalingrad a Battle of the Bulge), ale působí to na mě opravdu dobře. Možnost výběru doktrýn a schopností před misí (granáty navíc pro pěchotu, lepší střelba, výdrž, opravy tanků atd. atd. je tam toho dost) mi vyhovuje.Uvidíme dál :-)
    • Paulcz
      v Sust 1, 2, 3 na tak krátkou vzdálenost jednotky nestřílí, mizerná tam byla viditelnost a spousta dalších věcí. Tady k tomu malému rozhledu jednotek ještě přispívá perspektivní kamera, která zobrazuje menší část bojiště.

      Doktrýny jsou postavené na hlavu, to jim jako ten generál poradil ať si berou o granát více nebo ať si otevřou poklop u tanku? :)
  • Jsem zvědavý jak se vývojáři poperou s ovládáním na PS4. Věřím, že sledovat bojiště na 60" 4K UHD HDR televizi bude zážitek. :)
  • uz jsou to dva roky co vysel blitzkrieg 3 a ze by to byla nejaka pecka, prumerne hodnoceni 7/10 mluvi za vse, neurazi ale ani nenadchne

    a takovej sudden strike 2 je pro me lepsi nez prvni blitzkrieg co vysel rok na to
  • Zní to lákavě. Uvidíme co na to hráči budou říkat, snad se to povede, abych si to mohl koupit. *4*
    • Aha to se musí koupit jen na Steamu, abych mohl hrát betu. *7* No tak to počkám do vydání, co z toho bude...
  • DLC v den vydání smrdí.

    Jinak nevím jestli pánové nezaspali dobu. Arkádovější hráči mají CoH. Ti co chtějí WW2 travian mají Blitzkrieg 3, pro náročnější je tu Theatre of War/Men of War nebo nový Wargame. Pro ještě náročnější jsou tu různé tahovky nebo hybrido-tahovky ala Combat Missions nebo Gravitem Tactics. Jediné na co útočí je případná nostalgie k značce, kterou už ale zničil 3. díl a půvdní hru překonal Blitzkrieg. Mám tyhle hry rád, ale tohle si asi nechám ujít.
    • Paulcz
      Nostalgická vlna jim nějaké prodeje přinese jinak to je bída. Další série kde někdo koupil značku a narouboval na to svojí hru, jenže přístup původních tvůrců nemají.

      Jinak původní hru Blitzkrieg nepřekoval :) Hraje se to dost jinak a žádná z těch her neumí 6vs6 v multiplayeru a 12 000 jednotek na mapě jako Sust 2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit