Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není co řešit, tohle je nej RPG na konzole, fakt zvláštní, nejdřív nahraju na PC cca 50hodin Skyrim a chrochtám přitom blahem, a pak začnu hrát DD a za pár hodin nechápu co sem na to Skyrimu vlastně viděl *3*
    • ne..tohle je nej rpg vůbec:)
  • Malleth
    Příjde mi že ten datadisk hlavně ukázal to, co bylo špatně už na původní, jinak skvělý hře.
    Dragons dogma nejvíc zářilo právě v momentech, když člověk běhal po travnatých pláních a rubal tam Gryffy nebo Manticory. Ne když byl zalezlej kobkách.
  • DD:DA by se mel hodnotit jako celek a ne jen vytrhnout z kontextu pridany dungeon.
    Stiznosti na obtiznost BBI na normal obtiznost a v zakladni verzi dungeonu pro novacky je spis usmevna. Prava obtiznost prijde az na hard mode a při druhem pruchodu dungeonem, který se osadi novymi a silnějšími potvorami, tam je lvl 150+ nutnost vcetne vylepseneho vybaveni jak to jen jde. Jinak je fakt ze přídavek není zas az tak velky a jeho architektura po dvou ci trech projitich dost omrzi, takze pak uz vydrzi jen ti co chteji lvl3 vybaveni.
    Navic, rozdil hrat BBI za range character a melee character je obrovsky rozdil, z magic archerem je to celkem prochazka ruzovou zahradou a strileni z dalky a obcasne popobehnuti moc taktiky neprinasi. taktika je nutna při hrani třeba za fightera nebo warriora.
    Ale jinak celkem dobra recenze, asi nejlepší z ceskych hernich webu.
  • Odulin
    Skvělá a originální hra to Dragon's Dogma. Měl bych se dát do kupy a konečně navázat, kde jsem skončil a dokončit a pak hned tohle. *4*
  • God-of-War
    Já sem si řikal, že je to docela těžký:D. Sem si tam nalátal v lvl 35 a skoro hned sem vybublal *1*
    • Malleth
      Já tam naběh asi na šedesátým a u prvního bosse sem byl v hajzlu
  • MickTheMage
    Nj, tiez si takto skumam ostrov a jeho podzemie. Spominam na stare DOSovske kobkovky a vsetko relativne ide. Vsak to poznate, nadavky pawnom aky si neskutocne sprosti - ko.. a pi.. zalezi na rode pawna :) Ale inak fajn. A potom si narazim na beholdera velkeho ako panelak - bojujem s nim asi tristvrte hodinu a nakoniec zhebnem. Odvtedy som to nehral. Ono stacil mi "zaverecny" suboj s drakom - tiez trval skoro pol dna :) Uplne zaverecny boj vsak nastastie bol celkom rychly - relativne. A potom sa clovek necha zabit, aby mohol hrat datac a je uplne v prdeli :)
    • nechtěj nikdy potkat monster hunter franchise, asi by ti praskla cévka ... pokud ti to v DD přijde dlouhý :)
  • nooo zase sem nevidel ten fightclub to musim zas cekat na konec tydne?
  • Proč to nedělaj i na PC :(
  • A kde je ta PC verze? Na PS3 se mě to místama docela seče, nehledě na to, že myš a klávesnice je myš a klávesnice, škoda, že už to PS nepodporuje.
    • "Už nepodporuje?" To myslíš PSX či co ne? :D

      A co se PC verze DragonsDogma týče, komunitní šéf Capcomu pro Evropu Svensson o tom s Japoncema z centrály průběžně jedná, ale asi nemají rádi peníze, podivné a to nejdřív Hiroyuki Kobayashi škemral po PC hráčích petici ve stylu Demon´s Souls, zjevně neví co chce. *4*
      • Dík za info, už jsem se těšil, že prodám konzolové DD do bazárku a koupím na PC pro komplet replay. Člověk nemůže mít všechno...
  • frag.ment
    Mám hru koupenou, ale ještě nebyl čas zahrát. Dívám se právě do krabičky, ale dva disky tam nemám (PS3 verze), takže jsou ty HD textury na blu-ray a zvlášť je to jen na Xboxu? Nebo PS3 verze HD vůbec nemá?
    • Miserius
      Xbox ma tyhle HD textury na druhem disku (Treba Battlefield 3) Na blu-ray se to vse vejde
      • Textury - xbox verze ma textury na druhem dvd protože by se na první kde je hra nevesli, pokud si je někdo nenainstaluje a bude hru hrat jen z disku 1 hra pouzije low res textury a pak to vypada hnusne. je omyl si ymslet ze ,,HD,, textury jsou lepsi, nejsou, jsou to ty same co byly v puvodni hre. U PS3 verze se tohle diky kapacite media resit nemusi.
        To co se pise v recenzi je nesmysl, ze se textury instaluji kvůli rychlejšímu nacitani. Kazda xbox hra jde naistalovat komplet na disk, takze k tomu není důvod. Hra na x360 bezi plynuleji prave diky komplet instalaci, u PS3 verze je instalace jen castecna.Idealni je tedy si poridit pro PS3 verzi z PSN která pak bezi cela z disku a plynuleji. U diskove PS3 verze se část dat stále ancita z media a diky tomu hra občas skube a zpomaluje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit