Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doporučuji mrknout "ARMA 3 Laws of War DLC MINI-CAMPAIGN REVIEW!": https://www.youtube.com/watch?v=0e4EX7es7E0
  • BI krome toho ze dela background pro mody taky na Arme 3 porad pracuje. A tim rozhodne nemyslim jenom DLC a asi se nebudes divit kdyz ti reknu ze kdyz pracujes na hre 4 roky od vydani (dneska je vyroci) tak nekdo ten vyvoj musi zaplatit.
    U podobne zamerenych her jako napr. novej IL2, Rise of Flight, DCS apod. to proste funguje tak, ze nasledny vyvoj po vydani se plati z prijmu za postupne vydavany dalsi obsah a i diky tomu takovou hru pak muzes hrat doslova roky po tom co vysla a porad tam najit tam neco novyho a zajimavyho.
  • Shaker
    S tim i vetsinou souhlasim, az na to, ze moderi casto dokazou animace a jejich vyuziti udelat sami daleko lip. Kecal bych, kdybych rekl, ze zrovna opreni o sutr jzem videl, ale treba v arme 2 preskakovani plotu, nekdy i s kotoulem a spousta dalsich animaci...

    Kdyby BI prodavalo armu jen jako playground s tim, at si to kazdej dodela, tak nemam nic proti, ale ze to berou jako plnohodnotnou hru, to mi pije krev
  • Už od původní Operace Flashpoint platilo že úspěch série stojí a padá s mody. A mody právě tyhle přidané funkce, na první pohled vypadající jako blbosti, dost masivně využívají a stavějí na nich. To umožňuje nejlepší možný zážitek ze hry (MP v sehrané partě v těžce modifikované hře - obvykle jediná zbraň, vozidlo, část uniformy ani ostrov není původní Arma3 vanilla) prožít bez jediného placeného DLC (snad kromě velkého DLC Apex, který obsahuje mj. novou mapu). BI to ví, a nic proti tomu nedělá, i když by mohla celkem jednoduše použít mechanismy které by nutily tyhle skalní hráče placená DLC kupovat - takže díky za to.

    A navíc třeba to opření zbraně rozhodně není k ničemu - pro rozumné použití kulometu nebo odstřelovačky je to naopak víceméně nutnost, zvlášť s ACE modem upravujícím balistiku. A zdaleka nejzásadnější DLC- Zeus - je zadarmo.
  • Shaker
    Tak ja to teda vysvetlim... Vzhledem k tomu, ze Arma 3 singl se hrat neda kuli tuposti AI, je clovek, co z ty hry nechce zmagorit nucenej hrat multiplayer. Ja se bez tech DLC v pohode obejdu, spis me otravuje, ze kdyz lootnu na serveru nejakou bednu, je v ni dlc bordel, kterej nemuzu pouzit... Pro priklad ve Vietcongu jsi mohl sbirat zbrane padlych hracu, at byly z originalu nebo z datadisku Fist Alphy, ale nemohl sis je sam navolit v loadoutu.

    Je mi jasny, ze ty zbrane, vrtulniky, letadla, motokary a dalsi blbiny do hry jsou spis takovej bonus k patchi hratelnostnimu, jenze se to nejak musi obalit, protoze za patche se prece neplati... viz moznost strileni s oporou, z aut a podobne. Jenze... tyhle patche jsou vzdycky udelany tak nejak napul, takze je to sice hezky do traileru, ale v realu je to k nicemu, protoze uhel strileni z aut je malej a milion dalsich drobnosti.

    A na zaver bych jeste rad dodal chleba namazanej ho... ne... Na zaver bych rad dodal, ze ac bych asi mel bejt vlastenec a za Armu jako takovou byt rad, tak nemuzu jednak kvuli pristupu BI ke hre samotny a mimo jine kvuli DayZ standalone cash grab.
  • Se dávno divim že firmy vyrábějící hajzlpapír nedělaj kartel a nezvednou cenu papíru do takových výšin, že se z toho p/*erem.
  • Coffin.Corner
    To je strašný, účtovat si takový ceny za něco, bez čeho se lidi neobejdou a musej si to koupit, že?
  • ono to atd atd co k tomu patří je často rozhodující, zda si to DLC koupit nebo ne.
  • Shaker
    Tady bob je muj spoluzak, pomalu se zaciname ucit zlomky a vyjmenovany slova, ale o BI uz jsme se ucili davno, ze jejich polotovary jsou dlouhodobe spis k nasrani...
  • Shaker
    jojo, neni nad to si uctovat 10 ecek za tri pridany zbrane atd atd
  • Náhodou si myslím, že Arma je mimo dokumentární film na který se nikdo koukat nebude jediný místo, kde tohle DLC sedí jak zadek na hrnec.
  • Nejdřív motokáry? Myslíš jako na jaře 2014? A pak Marksman, Helicopters, Jets, .. blíží se Tactops a pak Tanks.... jedno netradiční DLC zaměřené trochu jinak si tahle série rozhodně zaslouží. Obzvlášť, když ta minikampaň se konečně snaží předat o něco víc než jen autentický dojem z přestřelek v dalším boji proti okupantům.
  • Ta smutná část je, že ta kampaň co přidává tohle dlc je opravdu dobrá. Ale každý je holt kritik....
  • Mně to příjde už jako trolling ty jejich DLC... Nejdřív motokáry a teď tohle? Fakt bych chtěl být přítomen na jejich poradě, kde došli k závěru, že právě to, co Arma potřebuje, jsou humanitární mise. Jejich politika je asi taková, že oni budou dělat kraviny a ty důležité věci ať si hezky udělá komunita sama...
  • Johnny
    trošku otřepaný sarkazmus xD
  • Přesně žádný civilisté. Vůbec jsem na skóre nenahrabal už půl tisíce civilů. :D To je jenom iluze. :D
  • Hold někdo není na takovéhle hry. Přitom, v tom najdeš v základu víc obsahu, než kolik nabízí jiné střílečky. :D
  • Stáhni si CUP terény. Máš tam celkově přes 20 map, hraných víc než původní mapy. :D
  • Spíš Dáša a bude shazovat slepou minici. Boj může pokračovat, nikomu se alespoň nic nestane.
  • Jaký nástroje bys chtěl vydat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit