Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi poměrně zbytečně a pozdě, ale přece jen mi to nedá.....když pominu věkový rozdíl mezi Angelikou a Jofreyem (opravdu je příliž starý :D), tak mi nová adaptace knihy více připomněla originál. Škoda, že se pravděpodobně nedočkám pokračování. Velmi bych se těšila na vzpouru proti králi, nechtěné dítě, útěk s protestanty do Ameriky a konečný happyend.
  • Film bez předchozí znalosti původní Angeliky by byl dost nepřehledný, zápletka s jedem, který Angelika schová je tu vynechána, ale je na ní přesto navazováno, takových míst je tu spousta, celkem zbytečný film, Angelika má účes současné dívky, upláclý, tedy žádná renesance s načesanými účesy, a bohužel i věkový rozdíl mezi manžely měl být 12 let a nikli 30-40 jako v tomto případě z filmu dělá nicneříkající zbytečnost.
  • Původní Angeliku nikdo nenahradí ,té nové herečce chybí životaoheň v očích ,je to herečka jako každá druha ,Michel je nádherná opravdová žena všech dob .
  • Proboha, kde došli k tomu, že je to remake nějakého filmu?
    Vždyť je to jen další zfilmování slavného románu.

    PS: V tomto smyslu jsou všechny verze Titaniků remaky předchozích filmů a nikoli dalšími zfilmováními historické události; všechny filmové verze Tří mušketýrů jsou jen remaky prvních černobílých filmových počinů a vůbec to nejsou další zfilmování románu atd. atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit