Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěla bych začít sportovat pravidelně a kvůli tomu bych si chtěla pořídit domů běhací pás, abych mohla běhat kdykoliv bez ohledu na počasí. Máte prosím s jeho pořízením někdo zkušenosti? 

    • Perfektní volba, my se na něm doma střídáme s manželkou a má to super výsledky. Kolik do toho chcete dát? Já jsem koupil za 35 perfektní a kvalitní běhací pás. 

      • Jenom? Myslela jsem si, že to bude o dost dražší. Jaký jste vybral model? 

        • Vybral jsem běhací pás https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t800i-sport je na něj 3 roky záruka a na rám dokonce deset. Dá se na něm nastavit rychlost až 20 km/h a to už je opravdu frkot. 

  • macinan

    Sport je určitě prospěšný, ale myslím si, že nic by se nemělo přehánět. Nejhorší jsou podle mě sporty, při kterých trpí klouby. Právě to se totiž člověku může v budoucnu pěkně vymstít. A pokud už člověk chce se takovým sportům věnovat, tak je určitě dobré myslet alespoň na nějakou pořádnou výživu kloubů. Co vím, tak výborný je prý například tento doplněk stravy: https://imunity2go.harmonelo.shop/harmonelo-flexi-d510/

    • Souhlasím s vámi. Manžel dlouhá léta hrál hokej a právě s klouby má teď trochu problémy. Byl s tím i na operaci a od té doby se to zlepšilo. I dnes ale čas od času nazuje brusle a jde si zahrát. Snaží se ale zbytečně nepřepínat, aby se problém s klouby neprojevil znovu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit