Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím, že je to určitě o člověku a o tom, jak se k tomu kdo postaví. Třeba my jsme se s manželkou rozhodli jít na to zhurta a tak jsme přestali jíst maso ze dne na den a rovnou přešli na bio stravu. Prvních pár dní to bylo docela náročné, ale už se cítíme úplně skvěle a to i bez masa, které údajně naše tělo potřebuje :)

  • Já jím úplně normálně, tedy všechno, co mi chutná. Musím však přiznat, že s přibývajícím věkem je těžší udržet si figuru. Před nějakým půl rokem jsem si začala dělat smoothie k snídani a dost často taky k večeři. Zhubla jsem 10 kg, což není žádný zázrak za půl roku, ale váhu držím a pomalu hubnu dál. 

    Co oceňuji nejvíc, smoothie recepty (odsud beru recepty) neobsahují žádné chemikálie, je to jen ovoce a zelenina. Máme velkou zahradu a tak si většinu surovin vypěstuji sama. 

    Smoothies dělám i své mamince, která už je starší. Vyhovuje jí, že je to tekuté a může pít brčkem. Musím říct, že je teď čilejší a akčnější. Ve smoothie je plno vitamínů a minerálů, které ve sladkostech, které jedla předtím, nejsou.

  • Já si docela oblíbil smoothies. Recepty na smoothie se to jenom hemží, takže se to krásně obměňovat a člověka to neomrzí.

  • Domnívám se, že budoucnost patří Amarónovému želé.......😯

  • Zatím si ještě můžeme vybírat jídlo, ale brzy bude konec nezřízeným žranicím a vybírání jídla, protože gretenští aktivisté chystají velký vpád i do stravování, aby výroba potravin nezanechávala žádnou uhlíkovou stopu. A též zdravotničtí inkvizitoři, kterým se podařilo ostrakizovat kuřáky, se již šikují ke zteči proti strávníkům, aby ochránili zdraví strávníků, tak jako předtím se rozhodli ochraňovat zdraví kuřáků. Též veganští fanatici nechtějí čekat se založenýma rukama, takže v blízké budoucnosti se strávníci ocitnou v drtivém sevření několikerých kleští a navíc se na strávníka přisají chapadla různých zájmových skupin tak, aby nebohého strávníka vysály téměř do poslední grešle. Nyní jsou nejhůř jsou na tom lidé s vředovou chorobou, poruchou přeměny lipidů a dalšími zdravotními neduhy, kteří se nakonec ocitnou v situaci, kdy budou doufat, že vyšší moc je ochrání před dalšími útrapami včasným odchodem na věčnost. 21. století začalo velmi nešťastně, svrchu nabývají iniciativně blbnoucí horlivci, hochštapleři a paraziti všeho druhu. Člověku byla barbarským způsobem uzmuta radost ze zapálené cigarety a bude mu odňata i radost z dobrého jídla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit