Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chceme si domů s manželem pořídit saunu pro dva. Ani jeden z nás netuší co je k tomu potřeba nebo jak saunu vybírat. Máte s tím někdo zkušenost? Co je důležité pohlídat? 

    • Ono to hodně asi záleží, jaký typ sauny si vyberete. Já jsem domů kupoval saunu, která stačí pouze zapojit do zásuvky na 230 V. Saunu jsem vybíral také podle její spotřeby a vybral jsem takovou, která při průměrném používání vezme elektřinu za cca 1300 za rok. 

      • Myslela jsem si, že to spotřebuje za rok daleko víc. Jakou saunu jste vybral domů? Takže ani pod ní se nemusí nic chystat, jen se připojí do zásuvky a může se používat? 

        • Také jsem si ze začátku myslel, že mít doma saunu bude finančně daleko víc náročné, ale není to pravda. Podívejte se na saunu https://www.marimex.cz/infrasauna-marimex-popular-3001l/ , kterou jsem kupoval. Oni tak tady ty výpočty spotřeby energie mají, když se podíváte dolů na stránku. 

  • To já už jsem saunování zkusil a je to naprosto skvělá věc a navíc velmi prospěšná. Teď mi saunování dost chybí, a tak přemýšlím že bych si ji pořídil domů. Nejvíce mi seděle infrasauna, ale nemám moc představu jak vybrat infrasaunu. Nemáte někdo tip, do které jít?

  • macinan

    Mně osobně se moc líbí právě ty infrasauny. Párkrát jsem měla možnost si takovou saunu vyzkoušet a je to skvělé. Mít něco takového doma by se mi moc líbilo. Asi zkusím přemluvit manžela, jestli bychom si tento rok saunu nepřídili. Dívala jsem se, že třeba https://www.dyntar.cz/ dělá opravdu luxusní sauny a přitom to není ani tak drahé.

    • joskadevatej

      Sám si v poslední době všímám, že jsou infrasauny čím dál víc oblíbené. Já osobně mám ale teda raději klasickou finskou saunu. Ta je podle mého názoru lepší. Právě už delší dobu uvažuji nad tím, že bych si jednu domů pořídil. Nejspíš od https://www.saunaproject.cz/ Ti totiž dělají finské sauny přímo na míru. :-)

      • ivanka386

        Infrasauny jsou na pohodu. Fungují trochu jinak, dá se v nich být déle než v klasické finské. To málokdo ví a pak se ve finské saunuje přes hodinu a diví se, že je mu z toho druhý den všelijak. Tím, jak infra vyhřívá zevnitř, tak v pohodě zvládnete 40 - 50 minut. Já to třeba dělám tak, že si před vlezením do saunu lupnu cbd olej a pak si tam zhruba 40 minut relaxuji. Někdy trochu déle, podle toho, jak mám zrovna čas a náladu. :-) Za mě fakt super. :-) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit