Přejít na výpis diskuzí

Zdenka Procházková

OSOBNOST 7.10.2013 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inteligentní a krásná i dnes.Moc paní Procházkovou zdravím.
  • Tahle herečka je ve všech rozhovorech tak nenávistná k Baarove ze je to uz směšné pak ať se nedivi ze ji nikdo neobsazuje..možná je ovlivnena Hogrem který po válce Baarovou špinil asi i proto ze o nej prý hvězda neměla zájem..přitom Baarova o něm mluvila v dokumentu velmi hezky ať si udělá každý obrázek o tomto herci sam..paradoxne muže Procházková Baarove děkovat ze ji dnes někdo pozná a děla rozhovory. Baarova byla oslniva hvězda která ve své době u nas neměla konkurenci to je proste fakt a ze se zápletla z ministrem? to vůbec nepotřebovala obsazováli ji uz před tím a nabídku do USA získala také bez ministra..u paní Procházkove cítím kyselé hrozny...je to skoda neb jako herečka je dobra.
  • Radi bychom vsechny obdivovatele Zdenky Prochazkove pozvali na vecerni posezeni s touto uzasnou hereckou - do Galerie Evy Jandejskove (Lidicka 22, Praha 5) - https://www.facebook.com/events/641958945838799/?ref=22 - jste vsichni srdecne vitani.
    • Dobrý den,
      jsem ráda,že paní Procházková vydala knížku ve které jsou zachycena divadla, která dnes nemají obdobu. Divadlo Komorní s krásnou zahradou sousedící s poliklinikou, divadlo Komedie kdy bylo v prostorách bývalého divadla Semafor před vchodem do Františkánské zahrady, divadlo Komedie dále putovalo do divadla v ul.Lazarská budova bývalého úřadu vlády . Děkuji za krásné vzpomínky a fota. hájková *5* Pozvánka na setkání je starého data, budete pořádat setkání v roce 2016,17 ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit