Přejít na výpis diskuzí

Ivana Bartošová

OSOBNOST 21.7.2009 
44 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

    Ivana Bartošová je v pohode, omlouvám se a nič proti ní nemám

  • celtic.man

    Vzhledově naprosto obyčejná ženská /od plotny/, ale zato s neobyčejným hlasem a pěveckým talentem od Pána Boha!!! Pro mne určitě mnohem lepší zpěvačka, než byla její sestra Iveta /která byla zase ta ,,hezčí" a charismatičtější/. 🙂

    • Luky1987

      Aj Ivetka bola dobrá a mal som ju rád❤️

  • hurvinkovamortis15

    😎😇

  • Rychtáře znám osobně, je to 100% psychopat, on je plně odpovědný za to co udělala. Žít s psychopatem se nedá, ona ho pravidelně vyhazovala, podávala na něho trestní oznámení, ale on přitvrdil, až z ní uděla loutku se kterou si mohl dělat co chtěl. Poslední léta nevěla co se kolem ní děje, byla úplně mimo dění, žila v iluzi, kterou ji ten psychopat podsouval. Čím na tom byla hůře, tím více mu to dělalao dobře, stavěl se do pozice ochránce, opak byla pravda.
    Dokonce v té době, kdy Iveta byla na kolejích on byl u přejezdu (150 m od místa tragédie).
    Je to nekutečný manipulátor, lhář, on sám vytváří jakési důkazy, které
    přehazuje ostatním.
    Darina jeho ex by mohla vypravovat, jak je nebezpečný pro okolí.
  • Luky1987
    Mne se nikdy Ivana Bartošová nelíbila, Ivetka byla hežčí a talentovanejší i co se týče zpevu a charakteru
    • celtic.man

      Znal jste je snad osobně /pokud ano, podělte se prosím o své zkušenosti/, že dokážete posuzovat jejich charakter, která je/byla horší či lepší..? 

      • Luky1987

        Obidve👍

  • Si super a všetko naj k narodkám
  • Vážená paní Viano - Ivano, přeji Vám hodně štěstí, nu, neměla jste to snadné, pokud je pravdivé tvrzení, že na společném turné před lety jste směla zpívat jenom dvě písně ... Na druhé straně, není zřejmě pochyb o tom, že pan David Zápal a spol. si často vysloveně vymýšlejí. Avšak asi je pravda, že Vy jste při porodu dvojčat přišla na svět jako první a že Vaše sestřička (dvojče) Iveta musela být po narození hodně kříšena. Představte si, já jsem se taky narodil jako první dvojče a s mým bratrem (druhým dvojčetem v pořadí při porodu) to dopadlo ještě mnohem hůře, totiž on se žel narodil jakožto mrtvý plod. A teď pár slov k Vaší umělecké budoucnosti: Nedávno zařadil Vaši píseň pan Felix Slováček do svého pátečního pořadu "Felixír" na stanici Český rozhlas 2 - a musím s radostí říct, že v té nahrávce zpíváte perfektně, opravdu jsem byl nadšen. A teď máte prý na stole nabídku od pana Michala Davida. Myslím, že na špičkovou pěveckou kariéru předpoklady doopravdy máte, pokud to dokážete skloubit s Vaším rodinným životem. Proč by ne, jděte prosím do toho. A případným poukazováním (ze strany závistivců?) na Vaše datum narození se prosím nenechte odradit, vždyť v českém (i světovém) popíku úspěšně vystupují zpěvačky dokonce i po sedmdesátce; pravda, jsou to umělkyně po dlouhá léta již zavedené. Paní Viano, upřímně Vám fandím!
  • Upřesňuji, že ten "samozvaný dlouhovlasý zachránce" se jmenuje pan Mgr. Zdeněk Macura, což je ovšem skoro každému známo. Ať se na mne nezlobí. Znovu zdůrazňuji, že i kdyby (teoreticky) pan Josef Rychtář býval byl v manželství s p. Ivetou B. třeba jen hodinu či spíše jeden den, jeho práva vdovce a dědice by stejně zůstala stoprocentní. Pan D. Zápal + redakce Super.cz to dobře vědí a přesto dlouho útočili. Dnes se chci hlavně omluvit, že v mém předchozím příspěvku se tolikrát vyskytuje slovo "hysterická psychopatie, neuróza" apod. Nemyslel jsem to zle. Podobných jedinců totiž potkáváme poměrně dost. Slavný psychiatr Prof. Vladimír Vondráček, DrSc., říkával "Nás psychopatů je patnáct procent populace". Neboli počítal mezi psychopaty i sám sebe. Psychopaté různého druhu (cirka šest základních typů) jsou sice svým jednáním více méně nápadní, v jejich partnerských vztazích zhusta a brzy narůstají třecí plochy, ale ve velké většině případů vykonávají své povolání až do důchodu apod. a dopadne to s nimi vcelku dobře, když příliš nepočítáme rozvody. Žel u paní I. B. se k tomu přidružil alkohol a nadužívání léků. Kdo se chce doopravdy přiblížit porozumění smutnému příběhu p. Ivety B.(teď mám na mysli v prvé řadě její lidičky v průběhu let blízké), měl by si prosím přečíst z knihy Miroslava Plzáka "Klíč k výběru partnera pro manželství" stránky 206 až 230. Knížku vydalo nakladatelství Avicenum v r. 1975, následovala ještě reedice. Je třeba mít též na paměti, že u konkrétního jedince nebývá ten klinický obraz úplný, tak jak je vylíčen v učebnici.
  • Nikdy jsem se nezajimala o Ivetu Bartosovou, ale jeji smrt me dost sokovala.
    Ziji v Parizi a tak, abych se neco dozvedela z domova, tak nekdy koukam na seznam. A co nevidim..
    Podle tech spousty informaci, ktere jsem videla, si ja osobne myslim, ze zato mohou media a ten zatraceny alkohol.
    K tomu, aby se clovek z toho dostal, potrebuje kolem sebe rodinu, ktera podpori nebo pratele. Coz se da rici, ze nikdo v jejim okoli takovy nebyl.
    Jeji kolegove jenom, ze se z toho dostane a nikdo vlastne proto nic neudelal.
    Pan Rychtar? Nevim, bud ji mel opravdu rad anebo tam slo o neco jineho. Tezko rici, ale jiste je, ze muzi na neco takove vetsinou nemaji nervy a tak ze vztahu utikaji, ale pan Rychtar vydrzel.
    2 otazky, ktere me zarazeji:
    Proc skocila Iveta pod vlak 29.dubna ve dni, kdy mel jeji manzel narozeniny a co ta zlomena celist ?
    Preji Ivetce klid na dusi a pokoj jeji rodine !
  • Moc přeji Ivetce, teda její duši ať jde do nebe a je šťastná. Věřím, že i přese všechna trápení měla krásný a bohatý život. Pana Rychtáře si taky vážím a věřím, že své ženě chtěl v těžkých chvílích pomoci. Přeju Arturovi vše dobré do života a Ivetce ať je mezi anděly, vždycky byla anděl a chtěla jen zpívat a rozdávat lidem radost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit