Přejít na výpis diskuzí

Stanislav Křeček

OSOBNOST 17.10.2010 
13 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Křečku., svátek 28.10. degraduje hlavně president Zeman výběrem osob na státní vyznamenání., myslíte si., že pan Hůlka si zaslouží vyznamenání více než pan Jiří Braddy.? Zeman korumpuje společnost těmito vyznamenáními., dává je svým podporovatelům., jako Fr.Ringo Čechovi.. a dalším "umělcům"(opravdu mě to hrubě uráží..) a naopak jako nacisté, či komunisté trestá příbuzné jemu nepohodlných lidí (pana Braddyho) za přijetí dalajlámy panem Hermannem..
    Ano Prezident byl zvolen řádně ve volbách., ale jestliže začíná hájit spíše zájmy putinovského Ruska., nebo Číny, než zájmy České republiky a EU., tak je povinnost lidu presidentovi důrazně dát najevo., že nereprezentuje zájmy lidu a EU.. A vpřípadě dalších excesů presidenta může lid iniciovat Zemanovo odvolání ještě před vypršením jeho mandátu..

    Jan Juřička
    Čechovy sady 403
    Kolín 3
  • Vážený pane Křečku, dnešní vyjádření paní Šabatové týkající se údajné diskriminace islamistek v pražské zdravotní škole je do nebe volající drzost!!! Jak si může dovolit obudsman, který má hájit lidská práva občanů této republiky, tato práva upozadit a dát zelenou roztahujícímu islámu u nás? Opravdu je tato paní tak zabedněná, že chce, abychom se 3x denně modlili, mlátili hlavou do země a dívali se, jak islamisté podřezávají krky našim rodinám? Tato paní se ukázala jako bezpáteřní a lživá v pravém světle už v kauze "Kuřim". Vždyť její konání už zavání vlastizradou!!! A to ještě za naše peníze!!! Vykopněte ji co nejrychleji a hlavně daleko. Nejlépe do Afganistánu, nebo Pakistánu. Tam jí bude určitě dobře. Snad tam den přežije. Škoda jí nebude.
  • Vážený pane, pokud nemluvíte o nájmech, máte téměř vždy pravdu.Ve svém článku na NP jste se zminil, že mezi činnosti ombudsmana patří také oichrana proti diskriminaci. Požádejte, prosím, proto z této funkce pány soudce o vysvětlení proč skoro-vražda rómské dívky Natálky vynesla pachatelům (všem) odnětí svodody na dvacet a více let, zatímco skoro-vražda českého chlapce Patrika vynesla pouze jednomu ze spolupachatelů odnětí svobody na mírných pět let. Nejsem soudce ani právník, nemohu říct, co je správné, ale jsem si zcela jist, že správný může být pouze jeden z těchto rozsudků. Soudci by měli soiudit prodle zákona a ne podle svého "práního názoru". Proč, když Čech napadne Róma je odsouzen velmi rychle, ale když parta Rómů vtrhne do restaurace s mačetami, soud se táhne více než rok? Proč "právně nesvéprávní" Rómové mohou terorizovat obec a není proti nim ocrany. Jak to tedy je s tou diskriminací? Před několika dny se kdosi v novinách pozastavoval nad tím, že během minulého roku bylo napadeno 22 Rómů. Ví někdo, kolik bylo napadeno Čechů Rómy? Co s tím udělá poliucie, co soudy a co politici?
  • Vážený pane,
    vždy jsem si myslel že jste další z politických kecálků. Ale klobouk dolů. V poslední době jsem si všiml Vašich výroků a názorů se kterými se zcela souhlasím.
    F.Čermák
    *4*
  • Včera jsem vás sledoval na Hyde parku, jste snad jedinný z politiků, který dokáže říci pravdu bez ohledu na to, jaká "pravda" je doporučena. A za to vám patří dík.
  • Pane Křeček v 75 letech máte sedět doma a necpat se do úřadů, nechat to mladším a chytřejším nemáte přehled.
  • k tématu: Nutit děti spát ve školce je nepřípustné, tvrdí zástupce ombudsmana

    Pane Křeček, tento návrh je navádění k nehoráznému týrání dětí. Myslíte, že malé dítě pozná, že je nemocné a má jít k lékaři? A tedy, je schopné poznat, zda-li je unavené nebo ne? ČLOVĚČE MÁTE DĚTI? Domnívám se, že to je populistický výkřik do veřejnosti. Záleží vám na vás nebo na blahu občanů, když prosazujete návrh takového nesmyslu. Samozřejmě jste dost chytrý na to, aby jste věděl, že se toho chytne opět spoustu hlupáků, a spousta slušných občanů, kvůli tomu bude opět trpět. Ale tady jde už i o děti, které budou trpět kvůli nevyspaným dětem v kolektivu jejich protivností, kvůli nevyspání. Demokracie. Pusťte si písničku od Kryla, aby jste viděl, jak u ná v ČR vypadá.
  • Dobrý den,

    bydlím na Žižkově v domě s majitelem. Dnes nám bylo předloženo vyúčtování služeb za rok 2012. Co mne zarazilo, je fakt, že jsme měli nějakou spotřebu vody dle vodoměru, ale firma, která vyúčtování provádí nám dopočetla ještě cca 40% této spotřeby, protože prý na patě domu byla odečtena výrazně vyšší spotřeba než ta,která byla v bytech dle jednotlivých vodoměrů naměřena jako celek. Zajímá mne, zda máme povinnost uhradit tuto dopočtenou spotřebu vody i když prokazatelně v našem bytě spotřebována nebyla, zda to upravuje nějaká vyhláška a taky mne zajímá, jestli když máme vodoměry, není nějaká povinnost majitele ty vodoměry měnit, aby byly funkční a naměřená hodnota byla správná.U nás jsou staré minimálně 8let. Děkuji za odpověď na malena101@seznam.cz
  • dobrý den mám na vás dotaz pane předsedo.bydlím na Proseku na Praze 9 .v najemnem
    bytě .firma co nás má na starosti je TOMI HOLDING .tato firma zprivatizovala hodně bytu na Proseku,ale naše hlavní ulice Vysočanskou nechtějí.Ráda bych též
    byla ráda mít tu možnost byt ve kterém bydlím již 39let koupit .poradte mi prosím
    co mám dělat?děkuji a hezký den Dana Bohmová
  • Falešný JUDr. to okecává, že mu komouši neumožnili dodělat zkoušky LŽE.
    Nemá to nic společného s tím, že se vydával za falešného doktora práv. A takovéto h.v.do někdo navrhuje za zástupce ombudsmanan!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit