Přejít na výpis diskuzí

Stanislav Gross

OSOBNOST 26.10.2010 
9 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odešel mladý člověk,je mi ho líto,děti potřebují tátu.Nač jim teď jsou peníze.Láska se nedá koupit
  • Vy litujete Grosse, proč ? Díky němu a jemu podobným, je v naší zemi 600 tisíc oficiálně nezaměstnaných, oficiálně 800 - 900 tisíc. Kolem 5 miliónů !! z 6,5 miliónů práceschopného obyvatelstva žije od výplaty k výplatě. Z toho 1,2 miliónu pod hranicí chudoby. Z hodnot, které vytváří, žije úzká skupina lidí, kteří nejsou schopni vytvořit hodnotu jednoho rohlíku - rádobypolitici, rádobymanažeři, rádobyůředníci a spol.
    Bydlení, kvalitní jídlo, důstojné podmínky v práci se staly luxusem, o zábavě nemluvím. A že je svoboda ? Ač jsem duchovně založený, je nezpochybnitelný fakt, že svobodný je ten, kdo má peníze. Opravdu si pan Gross zaslouží lítost ? Já lituju svého kolegu, který loni v zimě neměl na nové boty, pro svého desetiletého kluka. Povídá, když mu koupím nové, nebudeme mít do výplaty na jídlo. Poctivě pracuje, v práci jí jednou denně, přestal kouřit, nedovolí si marodit, přesto, že zdravotně v háji, dělá přesčasy. Ale jeho dítě muselo chodit s botou ovázanou lepicí páskou, aby mu do ní neteklo. Bravo.
  • Závist a zloba vládne světu. Je to nemocný člověk, který už pochopil co je na na Zemi nejdůležitější. Peníze to nejsou. A co Vám říká láska a soucit k druhému? Nikdo není tak špatný, jen občas děláme špatné věci. Ukažme to dobré v nás a přejme mu ať má šťastný život a dostává se mu všeho co je třeba.
    • Je pravda že člověk by neměl soudit,na to má právo jen Bůh. Zemřelo daleko mladších a hodných lidí , a neštěkne po nich ani pes. Ale je zajimavé co říká jeho manželka . Standu si povolal Bůh, možné to je, protože bohem tohoto světa je satan. A že začal věřit v konci života v Krista, to je mu ke cti , ale v bibli se píše , když jeden zámožný člověk se ptal , jak zdědit Boží království , Ježíš odpověděl(Lukáš 18:22) Když to Ježíš uslyšel, řekl mu: „Ještě jedno ti chybí: Prodej všechno, co máš, a rozděl chudým a budeš mít poklad v nebesích; a staň se mým následovníkem.“ Domníváte se že něco z toho co nakradl dal aspoň na nějakou charitu nebo podobně?Jsou to peníze nas všech , co jsme celý život poctivě na někoho dřeli , a za ty peníze si dnes jeho manželka žije u nás a také na Floridě luxusní život. Dále bez komentáře.
  • Takže jestli si myslíte že pan ex-premiér už dost nezaplatil za to co udělal, Okey udělal strašné věci to přiznávám , ale má rodinu která ho miluje , přátele atd...
    Myslíte že je mu teď lépe, když je nemocný??( nevyléčitelná choroba)
    A na víc za to může jedině M.Zeman vtáhl ho tam protože nechtěl dělat špinavou práci a tak to vše shodil na ex-premiera Grosse.
    Říkejte si co chcete ale myslim že pan Gross uz není politik tak by ste ho snad mohly nechat napokoji i s celou jeho rodinou...
    *13* *10* *16*
  • Grosi skončíš v pekle ty zloději
    • Peklo není příteli, ale co zlého přeješ druhému, to se obrátí proti Tobě. Lidé by měli více přemýšlet, než začnou dělat soudy nad druhými.
  • Jestli zaplatil částku ze zisku tak nikdo nemůže nic dělat i kdyby chtěl.
  • Když jsem slyšela mluvit mladé prodavačky (Češky) ve vietnamské prodejně o tom, jak si to Gross krásně finančně zařídil,tak jsem se už po x-té přesvědčila, že udělal ČSSD ostudu a zlý obraz, což se bude táhnout zřejmě ještě roky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit