Přejít na výpis diskuzí

Soňa Marková

OSOBNOST 31.10.2008 
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Marková,
    pořád slýchávám z vašich i jiných úst o nevyhovujícím důchodovém systému. Představte si, že jsem v důchodu, celý život jsme si s manželem spořili, měli jsme podotýkám průměrné platy a představte si, že si žijeme úplně normálně, koupíme si vše, co potřebujeme. Musíte vést ten náš národ k tomu, aby si rovněž spořili, vždyť přeci nemohou spoléhat na náš, v současné době tak zdevastovaný stát.Já osobně mám strach i o úspory, protože tady je možné všechno, hlavně však tady v té zkorumpované zemičce nemá normální smrtelník žádná práva, to snad už jste pochopila.
    Přeji Vám hodně pevné nervy v prosazování mnohdy tady v té zemičce nemožného.
  • Tak nevim, ale jak chce ta soudruzka organizovat zivot jinym, kdyz nezvladla ani uridit svoji vlastni rodinu?
    • .. a copak se stalo?
      ňáký soudruh- hrdina,zapíchl své mužné kopí ?
  • Paní Marková, velice Vám fandím, ráda se dívám na pořady, ve kterých vystupujete.Umíte dobře reagovat,působíte velice příjemně a máte odvahu říkat i nepříjemné pravdy. Vážím si Vás a kéž by bylo více takových členů KSČM.
  • ŠTĚSTÍ

    Přeji paní Markové hodně štěstí i její straně. *3*
    • Já budu šťasten,když bude s. Marková nešťastá i ta její profláklá partaj !
  • Vydírání

    Reaguji i za další kolegy na článek S. Markové: K....zdravotnictví.
    Stanovisko UV KSCM je zde bohužel jako v jiných aktuálních případech bezzubé a neodpovídá mottu: S lidmi pro lidi. V době krize a snižování platů je tento postup lékařů nezodpovědný, překračuje hranice dobrého chování a vzhledem k ostatnímu zdravot. personálu sobecký. Lékaři tak ztrácejí u občanů potřebnou důvěru a KSČM by se měla postavit za občany , které si lékaři berou jako rukojmí. Máme povědomost o vysokých platech lékařů v USA, kteří však řadu let po ukončení studia splácejí půjčky, které většina uzavírá na výdaje při studiu. Na lék.fak. UNIversity of Pennsylvania bylo před 20 lety roční školné 19.000 dolarů a v dalších letech se ještě zvyšovalo.Lékařské studium a provoz lék. fakult u nás je bezplatný, ale stojí poplatníky , tj. občany státu značné peníze a je třeba se postavit za občany a vyzvat lékaře k odpovědnému jednání, kterým jsou vůči nám povinni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit