Přejít na výpis diskuzí

Pavel Kováčik

OSOBNOST 22.10.2010 
8 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komouši musí být zrušeni.Ksčm jde o to,aby zavřeli hranice se Západní Evropou a mleli nám jak se máme dobře.At Komouši táhnou do Ruska nebo do Číny.Já jsem proto,aby u nás byly jen 2 strany-DEMOKRATICKÉ a REPUBLIKÁNSKÉ jako to je v USA.
  • Kováčik je dobytek vůbec největší! Jakto že na tohoto zmrrda neplatí zákony?! Co nějaká satisfakce?! *16* *16*
  • Můj milý Státe,pokud si nechceš špinit ruce s komunistickými prasaty,povolej mě!!!Já je rozpárám a zlikviduju sám bez nároku na honorář!Zlikvidoval bych všechny,co mají s tímto morem něco společného,včetně těch,kteří stáli nebo stojí frontu do tohoto negramotného spolku!Byl bych ten nejloajálnější bez jakýchkoliv výčitků svědomí,ba naopak bych byl nejhrdější Čech s velkým Č!Nazval bych to demokratická vyjímka..
    • Anonyme za každých okolností buď slušný. Mluvíš jako dlaždič,pardon pane dlaždiči....tak spíš jako hajzl.......
      • AHA! A tyhle špíny se chovali slušně Před rokem 1989?! Až se budou jednoho dne likvidovat komunisti, budeš mezi nimi, pokud nebudeš na smrtelné posteli jako starej rudej zmrrd!
  • Tohle je ta nejurputnější komunistická špína,která ještě dýchá!Ty zkurvená mrdko,chcípni!
  • Dnes jste se mne libil ve vystoupeni v TV ve vzrahu k obchodnim retezcum, ktere vyrazne negativne ovlivnuji ceske podnikatele.To se mne libi a jen tak dal.
  • Dobri den. Jak vy nuzete mluvit o vlade ze spatne vipracovala zakon o vraceni majetku cikvi. Vzdit vase strana veskery majetek zabavila.A proto vase srana by mnela viplatit veker pohledaviky a ne dnestni stat. Podle mne kdys si neco vemu tak mu to taky vratim a nechci po druhych abyto vratili zamne. Rikate nevracet proc neacet kdys jimto patri ad to dostano ale odtech co jim to vzali TO BYLA STRANA KSC. A Nznamena ze jstesi pridali pismenk tak ksc nejste.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit