Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Grebeníček

OSOBNOST 10.12.2008 
23 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bolševická kundda!
  • Grebeníček má pravdu.Listopad nastolil vládu zlodějů a podvodníků,kteří rokradli republiku.
    • S tímto tvrznením souhlasím jenom částečně. Vládu zlodějů a podvodníků dle mého názoru nastolil již únor 1948 a listopad 1989 to již jen vygradoval. Do února 1948 totiž každá firma u nás měla ve svém vedení ředitele, potom finančního ředitele a prokuristu. Žádné rozhodnutí ředitele neplatilo, dokud nebylo spolupodepsáno finančním ředitelem, který svým podpisem stvrzoval, že na to firma má peníze a který dohlížel na ekonomickou stránku firmy a kdyby se firma dostala na nulu, tak byl povinen vyhlásit na firmu konkurs a do úplné likvidace firmy se stal jejím správcem konkurzní podstaty, a prokuristou firmy, který svým podpisem stvrzoval, že se firma tím rozhodnutím nedostává do kolize s žádným zákonem. Ten zároveñ dohlížel na dodržování zákonů ve firmě a když zjistil porušení zákona, byl povinen na dotyčného podat trestní oznámení. Komunisté ale v únoru zjistili, že nemají dostatek takto kvalifikovaných lidí, takže prokuristu ve firmách zrušili, místo toho zavedli síť prokurátorů, a finančního ředitele zdegradovali na emonomického náměstka ředitele, který je od té doby řediteli podřízený.
    • Blbe, jestli myslíš vracení majetku ukradeného komunisty původním majitelům, zasloužil bys na tlamu!!!
  • Mě by zajímalo, jak se Grebeníček vypořádal s činy svého otce,
    který politickým vězňům jako bachař dával elektrické šoky.
    Ať mlčí a jen se stydí !
    • Přes cenzuru ti uniklo, že starý Grebeníček nikoho nemučil, ale naopak si ministrovi vnitra tehdá na tyhle svinský metody svýho uherskohradištskýho šéfa a jeho party stěžoval.
      • Jasně, je to učiněnej beránek, všem jenom pomáhal, stejně jako Švorcka!
        • Nekritizuji to, o čem nic nevím. Tento režim je prohnilý. Demekracie vypadá úplně jinak. Laskavě si neberte do pusy lidi, jako je pan Grebeníček nebo Jiřina Švorcová. Nesaháte jim ani po paty.
  • Pan poslanec by si radši měl vzpomenout co dělala jeho strana a jeho otec! Pak může někoho soudit. Je vidět, že nemá žádnou čest! Někdo se nepoučí do smrti!!!
    • Co se píše o jeho otci jsou jen pomluvy. Pan Grebeníček neschvaluje vše, co dělala KSČ za bývalého režimu.Takže než začnete kritizovat, přečtě te si to, co říká.
  • Pan Grebeníček měl pravdu, student Palach se neupálil, aby svým činnem zdůraznil svůj odpor proti komunistům, ale proto, aby vyburcoval celý národ k aktivitě. Palach nesouhlasil se vstupem armád varšavské smlouvy na naše území. Pamatuji si velmi dobře onu dobu, jako studentka, jsem se těchto akcí účastnila, a proto by bylo vhodné objektivně o této nedávné historii iformovat. Náš, od března nový pan prezident, by si mohl také na tuto dobu rozpomenout, a pak by nemohl hodnoti výrok pana Grebeníčka.Určitě si pamatuje na nápisy na všech možných místech - jdi domů Ivane, Lenine, probuď se, Brežněv se zbláznil apod.
    • V té tvé makovičce je to naprosto vymalováno.Kupředu pravá !
    • Drahá paní, opravdu si myslíte, že soudný člověk by mohl od sebe oddělit komunismus a okupaci? Zvací dopisy byly nápadem radikálního křídla KSČ odmítajícího reformy ve straně, tedy těch, kteří se drželi svých koryt i za cenu vlastizrady! A byli to komunisti. Tedy: Jan Palach, ať už svým protestem podle slov Grebeníčka protestoval proti okupaci, je zcela logické, že celý čin byl namířen právě proti povaze komunistů, kteří bez uzardění zaprodali celou zemi, aby zde byl režim dál držen. Je zcela zjevné, že se KSČ za ta léta nikam neposunula, jejich tendence k překrucování historických fakt je bezbřehá. Ono už je takovým národním zvykem, že aby se český národ probral z letargie, je nutný čin, který nelze přehlédnout a točit se k němu zády. I za cenu největší osobní oběti... Jan Palach chtěl upozornit na to, že aby se utopická myšlenka komunismu udržela, jsou pro to komunisti ochotni i vlastizrady. A že to byla zrada kolosální, svědčí i to, že z následků onoho činu se stát vzpamatovává ještě 45 let poté...
  • Vážený pane. Nesouhlasím s vámi v "palachiadě",ale nesnížím se k hrubosti a urážkám.
    Tak tedy:Rozcestník byl 21.srpen. To byl den okupace. Téměř celý národ a všichni studenti podporovali obrodný proces, jak se tomu tenkrát noblesně říkalo. Národ byl jednotný. A BYL OBLBLÝ. Praxe ukázala ,že "DUBČEKOVO vedení spustilo lavinu a ta se nedá zastavit. Již tak zv. cvičení Varšavské smlouvy byl nácvik na okupaci. Světové minění je donutilo couvnout za hranice a tam čekat. Celý svět to věděl,jen my jsme byli slepí,hluší a tvářili se že se nic neděje. Pak přišli a to byl konec. Normalisace nastala po návratu zajatců s Ruska.Již tehdy bylo jisté ,že okupanti neodejdou a šlo jen o to jak to půjde u nás dál. Proto Palach a jeho oběť již byl odpor. ODPOR.
    On spíš měl pravdu Paroubek,že byl také Zajíc a pak statisíce obětí prověrek.
    Tvůrci nových dějin na to pozapomněli. Byl první(po těch ,kreří zemřeli přímo při okupaci),ale ne jediný.Poopravte si názor na historii. Já jsem měl tehdy 30. Paměť ještě mám a nebude mi nikdo nic vykládat. Tím svým vystoupenim(z toho co nám ukázali) jste slávu nenadělal.
  • Kdo není úplně blbej tak dobře ví že Komunismus = Fašismus !!!
  • Pan RSDR - to je Magr,stejně jako byl jeho táta.
  • Grebeníčku, zpochybňování oběti Jana Palacha, to už je opravdu silná káva! Uznávám, že morální vlastnosti, kterými tě vybavil tvůj povedený tatíček tě v chápání souvislostí kolem Jana Palacha dost limitují, ale važ slova, na každé prase se vaří voda!!!
  • Je to hnus !

    Mohl by v Německu syn příslušníka GESTAPA vést fašistickou stranu ? U nás asi ano. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit