Přejít na výpis diskuzí

Martin Schulz

OSOBNOST 5.2.2016 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše nejhorší k narozeninám.
  • Je pravda to, co pobíhá na internetu, že totiž byl otec pana Schulze důstojníkem SS s působením v Mauthausenu?
    Jde-li o pomluvu mělo by být na to reagováno. Mail působí přesvědčivě.
    • Je pravda že toto jméno figuruje jako jeden z velitelů v koncentračním táboře Maudhausen. Někdo by to konečně měl zjistit, zda jde o otce Martina Schulze. Pokud ano je to úděsné.
    • Vypadá to, že to je pravda. I to, že nemá vyšší vzdělání, pouze knihovnicke. Za své rodiče nikdo nemůže. Neb si je snad někdo jistý, že jeho pra....předek určitě nebyl zloděj nebo dokonce vrah? Otázkou důležitější je jeho ovlivňování otcem. Zde bych byl jíž opatrnější, poněvadž výchova takovým člověkem nemůže být bez chyby. Jinak denacifikace v Německu zapadnim i východním nebyla absolutní, tak jak neproběhla dekomunizace ve východní Evropě, denobilizace po r.1789 ve Francii atd,atd. Dokonce ani v Rusku po r19t7. Sám Lenin v prvních letech prosazoval z praktického důvodu, aby stáří manažeři vedli podniky, samozřejmě pod ostrým dohledem nové garnitury. Ani u nás po r. 48 nedošlo k úplnému odchodu prvorepublikovych nebo protektorátních kádrů. Prostě to nejde! V NSDAP, v nastupující republikánské politice, v KSČ, v demokratické ČSR a jinde nelze obratem ruky vyměnit občany.
      Tak se HLUBOCE KAJU A OMLOUVÁM ZA PRVNÍ VĚTU! Karl Schulz nebyl otec Martina Schulze. Naopak otec M.Schulze byl antifasistou a křestním jménem
      Albert. Za zbytkem svého prispevku si stojím.
      • I když Martin Schulz je totální imbecil který dvakrát propadl a momentálně je to klasický alkoholik, tak jeho otec byl Albert Schulz a s nechvalně známým Karlem Schulzem z Mauthausenu je spojuje pouze příjmení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit