Přejít na výpis diskuzí

Ludmila Rakušanová

OSOBNOST 15.10.2008 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OBŘEZANÁ REPUBLIKA. O tom asi tenhle článek je.
  • Paní Rakušanová jako redaktorka Svobodné Evropy byla výborný.Nyní jsou její články mínusem
  • Zajimalo by mne ,zda pani Rakusanova vi ,co je pomazankove maslo.Dle ni totiz nazev klame zakaznika. Ale my prece v Cesku vime vsichni co to je. A zbytek sveta nas nemusi zajimat.Ovsem krome prisluhovacu Bruselu.Napr.Rakusanova.
  • stará čubka, která celý život jen štěkala za plotem.
  • Paní Raakukošanová je už stará (66 let), zřejmě asi senilní a lhala celý živit - za peníze. Její názory jsou utvořené jejím celoživotním lhaním a co si myslet o někom, jehož vrcholem je kniha o Velkém Chrchlovi a hééérečce. Už by měla chodit po houbách a neztrapňovat se - lidi už jí a Hvížďákovi na ty kydy neskočeji.
  • Vzkaz pro p. Lídu Rakušanovou

    Paní Rakušanová,
    S kritikou mateřské jste to na CRO6 hrubě přehnala. Proč lžete, měl jsem Vás za rozumnou novinářku. Pokud někteří občané pletou pojem mateřská a rodičovský příspěvek, tak nezlobte se, vy novináři si to dovolit nesmíte. Zvláště pokud máte ambice být nebulvární. Pokud tedy sprostě tvrdíte, že výše mateřské přivazuje matky doma, tak tím jen ukazujete, že pravda a logika musí ustoupit, když Vy jakožto neomylní propagandisté vedete akci. Prostě styďte se.

    J.H.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit