Přejít na výpis diskuzí

Ludmila Müllerová

OSOBNOST 20.11.2012 
17 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to nána pitomá *16* kráv..
  • To je nějak v demokratickém, svobodném, právním a prosperujícím státě špatně ne ???

    Už nastal čas, měli jste na to 23 let - Výzva pro všechny signatáře Charty 77 a aktivní členy Občanského Fóra, což takhle splnit Vaše veřejné sliby po 23 letech podle http://www.89.usd.cas.cz/dokumenty/26.html ??? Kdy naplníte okřídlená hesla: "Víme, chceme dokážeme" "Za dva roky bude líp", "Když ne my tak kdo", Nejsme jako oni" "Teď si utáhneme opasky a zítra doženeme západ" !!! "Od ne-ekonomiky k ekonomice"... Kdy to konečně splníte uváděné výroky z tohoto projevu: http://www.svedomi.cz/aktuality/a2009/list_cip_projev_v_havla_z_roku_1989.htm ??
    A co ty vytunelované miliardy z bank, stovky zlikvidovaných fabrik jako například ČKD, POLDI SONP, BONEX Teplice, LIAZ Jablonec, SOLO Sušice, zlikvidované zemědělství a podobně, začne se konečně jak jste proklamovali vyrábět, tak aby mohly být statisíce lidí zaměstnáno a přešlo se od ne-ekonomiky k ekonomice ??? Kdo si vezme na svědomí s těchto O - (očekávám) F- (funkci) těch 15-20 ročně umrzlých, sebevrahy ze sociálních důvodů atd. ?? Ono totiž charakter lidí nepoznáte vážení podle stranických knížek ze žádných stran. Takoví lidé, kteří se několikráte překabátili do různých stran jsou pouze kariéristi (chamtivci) vexláci, lichváři, spekulanti a podobně nalezlí napříč do politického spektra všech stran podle Archimedova zákona - aplikace na 21. století " Funkcionář, tlačící se do koryta je vytlačován silou rovnající se počtu funkcionářů momentálně z koryta žeroucích", který platí pro straníky i bezpartijní.
    Tak mně zajímá názor těch spousty cinkajících (dnes zpravidla nehlásících se k cinkání) ale setrvávajících ve funkcích (Očekávám Funkci O-bčanské F-órum) kteří se přičinili na devastaci a rozprodání této země. Zajímá mne, kdy splní tu prosperitu nejenom 5 % zdejšího obyvatelstva a odškodní utrpení zbytku národa ??? Nějak se k tomu Občanskému fóru lidi dnes už nehlásí, kde jsou Ti co v občanských komisích vyhazovaly lidi z práce, že by zde: http://prazsky.denik.cz/podnikani/vypovedi-ve-zkusebni-dobe-pribyva-firmy-nejednaji-fer-20121107.html ??? Kdy se vrátí do prosperity celé ČR to, co si tito rádoby tzv. "zprivatizovali" - česky si přivlastnili ze společného státního majetku aby se jak tvrdili přešlo od tzv. "ne-ekonomiky" k ekonomice ???
    Kdy se konečně splní (z veřejného slibu) například z projevu prezidenta ČSSR Václava Havla ve Federálním shromáždění ze dne 23.ledna 1990 tato slova : "Všichni chceme republiku sociálně spravedlivou, v níž nikdo nebude trpět existenční nejistotou, v níž nebudou strádat lidé postižení, staří, děti či lidé jakkoli jinak hendikepovaní. Chceme republiku, která bude starostlivě pečovat o to, aby zmizely všechny ponižující přehrady mezi různými společenskými vrstvami, republiku, v níž se nebudeme dělit na otroky a pány." zde odkaz: http://www.vaclavhavel.cz/showtrans.php?cat=projevy&val=325_projevy.html&typ=HTML
    Kdy se vrátí cca například přes 827 miliard z vytunelovaných bank například zde: http://nb.vse.cz/kbp/TEXT/Grant_krize_2a.pdf ??? Nebo snad chtějí tvrdit, že těch cca 700 000 nezaměstnaných, desítky miliónů nevyplacených mezd například zde : http://ostrava.idnes.cz/zamestnavatele-v-moravskoslezskem-kraji-dluzili-lidem-temer-50-milionu-138-/ostrava-zpravy.aspx?c=A130118_1878581_ostrava-zpravy_jog , nebo přes 1.7 biliónů státních dluhů, tisíce bezdomovců http://duchody-penze.moneymag.cz/2274-proc-nemaji-duchodci-na-bydleni/, žebráků, zchudlých rodin http://ekonomika.moneymag.cz/2368-zadluzene-cesko-rodiny-zivori-dluzi-uz-desivych-1-16-bilionu-kc/, http://zpravy.kurzy.cz/349524-davky-opet-neprisly-stovky-pestounu-maminek-na-materske-ale-i-nemocnych-maji-problemy/ nebo http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/221069-handicapovani-si-stezuji-na-zazracne-uzdraveni/, stovky umrzlých, tisíce sebevrahů z ekonomických důvodů, statisíce ekonomických emigrantů, otrávené potraviny jedem na krysy, metylalkoholem otrávených lidí http://www.policie.cz/clanek/dalsi-obvineny-a-dalsi-obet-v-kauze-metyl.aspx, a tak podobně... Tak to je ta Vámi slibovaná prosperita, demokracie a svoboda OF-čáci ???
    *16* *16* *16*
  • *16* Zrušte Skarty lidi nemají zájem *16* a je to vydírání!!!!!! *16*
  • JE NA RÁNU!!!! KRÁ..
  • Dobrý Den *3* jak to vypadá s Skartama? budou a nebo nebudou.Já mám nervy na pochodu!!!! *16* *16*
  • musime vic pracovat a min nadavat a budeme se mit jak *12* v zite
  • Má praxi v tunelování,tak se jim tam hodí předvedla to v Bruntalské
    nemocnici. Jarda ....s
  • Paní Mülerová, nevím co ve Vašich výrocích sledujete, ale je to odporné,až hnusné.Odejděte z parlamentu, ať neškodíte českému národu.Vemte si vařečku a zástěru a jděte do kuchyně, tam alespoň nebudete nikomu škodit.
  • Neřvěte, bláznivé ženské, máte se jak V ŽITĚ! *16* Pokuste žít a vychovávat dítě jako moje máma se mnou ze 75,- Kčs co dostala na mne při "vládě" lumpenproletařů z ÚV KSČ/KSS!! *6* Umíte ještě vůbec pracovat na poli a nejenom docházet do ZAMĚSTNÁNÍ a remcat?? *5*

    Co máte proti schopné ženské kromě soběvlastní NEVRAŽIVOSTI a závisti? Hja: Komu se nelení - tomu se nelení.Přestaňte mlátit prázdnou slámu KONEČNĚ!
  • Dobrý den skuste jeden rok žít s důchodu 5800Kč měsíčně ,ale aby vám zmrazili veškeré vaše účty .To byste se měla jako prase v žitě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit