Přejít na výpis diskuzí

Ladislav Trojan

OSOBNOST 31.12.2006 
9 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *3*
  • narozky

    vše nej
  • narozeniny

    Milý pane Trojane
    Přání k Vaším 78.narozeninám hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* *4*
    • .
  • Vše nej k narozeninám

    Pane Trojane, přeji Vám vše nejlepší, hodně zdravíčka a pohodu v osobním živote.
  • Ladislav Trojan

    Milý pane Trojane.
    připojuji se ke gratulaci k Vaším 77.narozeninám.
    Přeji hodně štěstí,zdraví. *5*
  • Mno

    Nesympatický stvoření stejně tak jako celá jeho povedená rodinka! *15*
    • Re: Mno

      Copak Vám tak hrozného provedli? Když o někom něco takového napíši,tak taky napíši proč je mi nesympatický.Já jeho rodinku neznám osobně a ani pana Trojana a nic mi taky neudělal a nikdy jsem o něm nic špatného neslyšela.
      • Dozvěděla jsem se v roce 2019 od tyčinkovýho komunikačního nástroje , že tento 86-87 letý starý dědeček herec Láďušáček Trojan je opravdu moc hodnej člověk. Sice do něj nejsem až příliš moc bláznivě zamilovaná .Ale už ho mám ráda hodně.Což už je podle mně skoro stejný nebo podobný jako kdybych do tohoto dědušáčka Láďušáčka byla až moc bláznivě zamilovaná . Takže já mám hodně ráda opravdu moc hodného dědečka člověka Láďušáčka Ladislava Trojana. 

        Tento starý dědeček Láďušáček Trojan je hezkej sladkej malinovej jako ty hezké červené maliny. A ještě k tomu je strašlivě moc hodnej člověk. Já také jsem o něm nikdy nic špatného neslyšela. Dědušáček Láďušáček kdyby byl mým vlastním dědečkem , tak by mně také měl hodně rád i autistickou. Byl by to můj nejhodnější nejlepší ještě k tomu hezkej sladkej malinovej kamarád. Pomohl by mi v hodně věcech,že by pro mně udělal úplně všechno co by mně uklidňovalo. Tento dědušáček Láďušáček by byl můj nejlepší nejvíc nejhodnější kamarád kterej by si s velikou radostí různě hrál s mýma krásnýma dlouhýma vlnitýma hnědýma princeznovskýma vláskama. Moc rád by si do mých krásných dlouhých vlásků schoval úplně celou svou chlapskou velikou ručičku ruku aby nebyla vůbec vidět. 

        Taky by dědušáček Láďušáček celej šťastnej dokonce i s úsměvem na tvářičcce tváři tu svou jednu celou velkou dědečkovskou ručičku ruku do mých krásných dlouhých vlásků strčil tak šikovně,abych tu jeho celou velikou ručičku ruku cítila přitisknutou dokonce i na té mojí hlavičce pokožce odkud mi ty moje krásný dlouhý vlásky vyrostly , abych tu jeho velikou celou ručičku ruku cítila taky vevnitř v mých krásných vláskách ,abych za prvé byla uklidněná veselá od mojí masivní úzkosti smutku , a aby dědušáček Láďušáček za druhé vyzkoušel tou svou celou velikou ručičkou rukou strčenou v těch mých krásných dlouhých vláskách přitisklou na té mojí hlavičce pokožce vyzjistit ,jestlipak mi z této mé pokožky hlavičky na ty moje krásný dlouhý vlásky teče krev ,jestli já mám ty svoje krásný dlouhý vlásky úplně nemocný nebo úplně zdravý v pořádku. Taky by mi dědušáček Láďušáček moc rád zastřihnul ty moje krásný dlouhý konečky vlásky až v ten den kdy bych ty moje krásný vlásky měla už až moc dlouhý.A Láďušáček už by si všímal toho jak se mi ty moje krásný vlásky díky tomu jak jsou až moc dlouhý už nějak ničejí a padají . 

        Však já moc dobře vím od Zdeničky VJK z blogu Carllita,že když jsou ty krásný vlásky hodně dlouhý ,tak se ničejí a padají a,že kdyby se ty konečky vlásků nezastřihli,tak by ty všechny vlásky byli zničení a za chvilku by všechny ty krásný vlásky úplně vypadali až by ta holka byla holohlavičková holohlavá bez vlásků. A pak by musela nosit tu paruku vlásky které si člověk nasadí na hlavičku a zase sundá.

        Kdyby Láďušáček byl mým dědečkem,a kdybych ho něžně poprosila aby on mi ty krásný vlásky konečky zastřihnul jenom kvůli tomu ,že já nechci aby mi to žádná holička kadeřnice zastřihla,tak dědušáček Láďušáček by mi moc rád také ty vlásky konečky zastřihnul. 

        Dědušáček Láďušáček by se o ty moje krásný dlouhý vlásky moc rád s láskou a úsměvem moc dobře staral když by věděl,že mi to moc pomáhá od mojí masivní úzkosti,a za druhý když by věděl,že já nechci aby mi žádná žena ani žádný jiný mladší člověk na ty moje krásný dlouhý vlásky sahal,že já bych chtěla aby mi dovnitř do mých krásných dlouhých vlásků a na moje vlásky nahoře sahali jedině hezký malinový starý přesosmdesátiletý bezvousý dědečci se světle šedýma vláskama jako je tento hezký malinový Láďušáček Trojan a ještě taky nějaký moc krásný hodný zvířátka který já mám taky hodně nastejno ráda jako ty starý osmdesátiletý dědečky.Jak všichni vidíte,tak starý dědečky mám raději než staré babičky. 

        Dědušáček Láďušáček by mi moje krásný dlouhý vlásky moc rád s úsměvem česal dokonce i svýma vlastníma prstíčkama prstama když by věděl, že já si nepřeju aby mi je česal tím opravdovým kartáčem ,že já si přeju aby z dědušáčkových Láďušáčkových ručiček rukou prstíčků prstů se proměnil kartáč, že jeho prstíčky prsty musí být jako ty kartáče na vlásky. Takže tento dědušáček Láďušáček dobrák by mi s mýma krásnýma dlouhýma vláskama moc rád dělal takové všechny věci když by věděl ,že mi to moc pomáhá od úzkosti.A když by ještě navíc věděl,že mně se hrozně moc líbí krmení jídlem z úst do úst,že tohle krmení jídlem z úst do úst je pro mně moc krásná roztomiloučká záležitost,tak dobrák dědušáček Láďušáček by mně klidně i moc rád jídlem nakrmil z jeho úst do mých úst. I jiný postiženečky by rád takto z úst do úst nakrmil.

        Dědušáček Láďušáček by nikdy nikoho nenechal vyhladovět. Proto za jeho dobrotu ho mám hodně ráda.On si zaslouží abych ho mněla hodně ráda když je dědušáček Láďušáček Trojan moc hodnej dobrák človíček.Taky by si dobrák dědušáček Láďušáček spravedlivě zasloužil aby všechno krásné před ním jenom kvetlo a vonělo, abych na mýho nakreslenýho velikýho dědečka Láďušáčka položila i ty moje krásný dlouhý vlásky když na tohoto dědečka Láďušáčka se můžou ty krásný dlouhý vlásky pokládat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit