Přejít na výpis diskuzí

Karolína Peake

OSOBNOST 22.2.2011 
107 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá paní Karolíno dle čeho si myslíte že vás Zeman považoval za holčičku ,když vás neviděl ani čurat na hrníčku .
    Přece jako MInistrině obrany ste byla nejlepší s rozumem ,což lidé v armádě nemají tak často myslí jim svaly a síla moci ,kdežto rozum zaostává tak i Vrbětice byl výsledkem MInisterstva obrany plejády jejich strategie hromadit starou munici arakety .
    Náhodu sem na internetu kde ste s eobjevila nikoliv v plavkách asi ste byla umoře jak ste opálená ato fšady ? když nevíte co spenězi vy advokáti právníci i politici a obětí vašich zákonů je občan .
    nevím ani jaké strany politiků existují ale všichni s drží místa v politice a v ůřadech kde se nijak nepředřou ,ale platy mají jako za rekordní těžby uhlí v dolech .
    Každý nepije alkohl ani pivo ani nekouří jak si myslí poslanci a Bbaiš co stačí lidem k životu.Zajedte s epodívat do Chcholnéj na farmu Bbaiše ,tak uvidíte co nevidíte a možete si jít zaplavat na Váh nebo an štěrkoviště nebo si zajít na nějaký hrad u Váhu jezděte hlavně nakole aby vám ta krásná postava i idealní usměv vydržel .A když ub¨vidíte v Praze Cejnara z Hloubětína tak ho natáhněte na skřipec atrochu sado maso mu nezaškodí,pak si vzpomene od koho si vypůjčil z MOravi na Pegot 405
  • neviděl jsem ji ani vplne polni když velela armadě ani nahou jak popsal spisovatel Kundina z Canady ávštěvvvvv návštěvu manželk důůůůůtojnika v kasarnach Tankoví prapor

    Funker LN Companie čssr Funkerlied
  • Karolino nafotil jsem ti Osmanske dedictvi Safran ,,,,,,,nakole nemam penize skutečně nemám příjem nejsu jak vy s trafikami v Budvaru ač jsem dřel uKolarika jak na nucených pracích ve Vídni.
    Neohl jsem ani kupit konske maso v reznictvi nemeli a ja nemel penize Cesi a Slováci se nacpávali reznictvi prijeli auty a jakasi tlusta v audi.
    Jel jsem dom nakole s plným fotakem safranu poslu ti fotku se fčelínem aby Dalajma vedel co su ůly.
    Svičku misto svičkove jsem nechal u pomniku padlích partyzau i za Vlastimila co se odstřelil kvůli babě na hradem za rybníky v Brumově.

    Ahoj Antonín Brachtl
  • No, dinosauři ji trochu převálcovali. Budiš. Ale od tý doby, co jsem jí viděl v tenkých plavkách, tak bych jí odpustil i spřažení s ďáblem. Je to nádherná ženská Pitomci.
    • A kdo říká,že pěkná ženská nemůže být totální blbbá krááva?Jak se podělaná magistra dostane na ministerstvo obrany,to mi nejde na rozum...
  • Dobrý den,nejsem zde proto aby jsem vás pranýřoval ale svým chováním jste připomínala člověka který je schopen za honbou pro korýtko,podrazit kohokoliv a kdykoliv.Věřím,že v domácnosti vám bude lépe a děti si vás užijí a politika si od vás odpočině,je v ní lumpů dost a dost.
  • Při hlasování dobře udělala. *16* Všechno je boj o korýtka.Co všechno vyšlo na povrch o minulé vládě,je to síla.
  • Za její postoje ji nemohu mít v oblibě, nelíbí se mi však urážky různých anonymů.
  • Všichni co jí fandíte jste koko..i!
  • Je na čase aby si ty škeble táhla...
  • Ta matrace nemyslí hlavou, ale spodkem!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit