Přejít na výpis diskuzí

Karel Steigerwald

OSOBNOST 31.12.2006 
24 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Truchlivý prezident odměňuje Nohavicu. Přichází doba odměňování fízlů a udavačů
    - komentář od signatáře Anticharty a člena SSM to tedy "sedí"
    • Koho udal Nohavica, komu ublížil Nohavica. Ví to někdo, ví to pan Steigerwald? Pokud neví, jak může být tak sprostý?
  • Steigerwalde jsi stejný lidský odpad jako Rejžek. Ty tvoje bláboly na radiu plus byly opravdu nechutné, kdo je to MY o čem jsi stále žvanil. Jsi stejná kanálie jako klerofašista, který (ono vyleze za čas, za jaké peníze) se snažil rozehrát velkou hru proti státu přes snahu o odstranění lidmi zvoleného prezidenta. Opravdu tam chce VY dosadit toho nevzdělaného, dementního člověka, který neudrží myšlenku a ani moč? Ono je už na čase, aby scela demokraticky došlo na pěsti, jak napsal jeden účastník diskuze k jednomu článku k tomu, co se u nás nyní děje, že vylézají opět krysy z děr a touží po moci, když to jde trochu jinak, než si představovali při majetkovém puči v 89. Tolik špíny v jednom člověku, to je hnus. FUJ Steigerwald. *16*
  • Tak jsem se dočetl, že proslov pro pana Bartošku a pana Dyka jste dramaturgicky zpracoval Vy. Čeho tady, v naší demokratické zemi, chcete vlastně dosáhnout?
    Snažíte se o nějaký státní převrat nebo snad svrhnutí našeho demokraticky zvoleného prezidenta? Proč se neodstěhujete třeba do USA? Co vás tady vlastně drží?
    V případě, že pan prezident Zeman se rozhodne kandidovat, bude to pro vás "kavárničku" určitě opět velká rána. Pan prezident to totiž vyhraje znovu.
    • novinář by měl být hlavně nestranný, vždy mě úplně vytočí, když píše jako by všechno věděl a přitom používá jen drby a neúplné informace. Na takové "novináře" není metr a jejich štvavé výroky úplně otrávily všechny slušné lidi.
  • Zabít či nezabít, koho chcete rušit, vždyť to je nabádání dokonce veřejně k zabití lidí jiného politického názoru... kamarád adolf?
  • Karle komunisto, bombardovat srbsko je v pořádku. Bombardovat rusko je v pořádku, vy jako bejvalej a vystudovanej největší demokrat. Že tě huba nepálí, ale jo praha ti to žere, co na to tvůj táta? Kdo tě platí viz radar? Fils de pute?
  • Jsem dlouholetým čtenářem MF Dnes,rád čtu Vaše komentáře,které mi připadají trefné,vycházejí ze znalosti věci a z toho,co nás v současnosti pálí.Až na pár věcí s Vámi souhlasím. 100 lidí-100 chutí,všem se nezavděčíte.
    Váš včerejší článek mi promluvil ze srdce.Jsem pravideným divákem televize Nova,každou chvíli tam slyším od nějaké mluvčí../pachateli hrozí až... let/ a po čase zjistíte, že se nikomu nic nestalo. Buď má dobré právníky,nebo amnestie, nebo....atd.
    Je to také tím,že na zlé věci rádi zapomínáme,mezitím přijdou další a nula od nuly pojde, nikdo se ničeho nebojí.Co si pomyslí policisté,kteří dny a noci řeší případy,chytnou pachatele a ten je za chvíli na svobodě.
    Chtělo by to přitvrdit,v rámci zákona, a změnit v některých věcech legislativu,jinak toho můžeme brzy litovat.Kde berou lidé tu jistotu,že musí být pořád líp a líp a jsou schopni si to jakýmikoliv prostředky vybojovat?
    Ať se Vám daří. Váš vděčný čtenář
    • Svůj k svému!MF Dnes a Nova jedno jsou.Zapáchající stoka prapodivných kavárenských intelektuálů.
      Jaroslav Filip
  • Vážený pane Steigerwalde, na vaše komentáře v MF dnes se vždy těším,jste neobyčejně výstižný a výjimečný pozorovatel.Děkuji za vaše Heiku ze soboty 13.7.2013. Na malém prostoru jste obsáhl mnoho témat a Vaše pronikavé úvahy jsou přeplněné inteligencí, jsou břitké, vtipné, odvážné. Pozoruji, že píšete stále lépe a já Vás obdivuji a tleskám Vám. Děkuji a těším se na vše co uveřejníte. Přeji Vám pevné zdraví,
    Vaše E. S.
  • Milý pane Steigerwalde,
    marně hledám na netu Vaši emailovou adresu, kde bych Vám chtěla poděkovat za Váš trefný komentář "Než se z Masaryka stal tatíček...", tak volím alespoň tuto cestu. Tohle "kdákání" falešných "vlastenců" a zlá nálada, kterou tu mnohdy pozoruji oproti někomu, kdo narozdíl od mnohých spoluobčanů může nabídnout zahraniční zkušenost a vnitřní možnost porovnání, mě dost mrzí. Zvlášt, obrací-li se to proti tak kvalitnímu člověku jako je Karel Schwarzenberg. Přeji Vám vše dobré a těším se na Vaše další komentáře.
    Čtenářka z Brna
  • Vážený pane,jsme s manželem Vašimi dlouholetými čtenáři.Na Vaše komentáře se vždy těšíme,mluvíte nám z duše.je až neuvěřitelné,jak přesně vystihnete to,co by jiný horko těžko formuloval-viz mne- *2* Srdečně Vás zdravíme,jen tak dál!!!
  • poděkování

    Dobrý den, pane Steigerwalde, dovoluji si popřát Vám do roku 2011 pevné zdraví a stále tak skvěle formulované články v MF Dnes. Vaše komentáře jsou skvostné a vždy velice trefné. Nám čtenářům přeji, aby pramen Vašich myšlenek byl stále tak působivý a Vaše haiku nebylo poslední.Anna Pulicarová

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit