Přejít na výpis diskuzí

Josh Bernstein

OSOBNOST 1.5.2010 
539 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Josh v TV!!!
    Objevování pravdy: Kdo postavil egyptské pyramidy?

    11. 6. 2015, 15:40 - ČT 2

    Dokument, USA 50 min, Skryté titulky, stereo vysílání
    • Objevování pravdy: Ztracený kmen Izraele, Lembové

      2. 7. 2015, 17:05 - ČT 2

      Dokument, USA 50 min, Skryté titulky, stereo vysílání
      • Dok. cyklus USA. Přišli předkové jihoafrického národa Lembů kdysi z Blízkého východu?

        Další díl dokumentárního cyklu je věnován jedné velké biblické záhadě. V Knize královské se dočteme, že severní izraelské království v osmém století před Kristem zničil vpád Asyřanů. A bylo ztraceno víc než území. Deset z dvanácti izraelských kmenů zmizelo v historii a mýtech. Ale jeden ze ztracených kmenů možná přežil – na tom nejnepravděpodobnějším místě. Mohli dávní Židé dojít z Blízkého východu až do jižní Afriky? Příslušníci místního kmene Lembů tvrdí, že ano. A zkouška jejich DNA leccos napovídá...
        • Objevování pravdy: Čáry v Nazce
          9. 7. 2015, 15:35 - ČT 2
          Dokument, USA 50 min, Skryté titulky, stereo vysílání
          • Tady taktéž pozor, změna času uvedení oproti min. týdnu. *3*
            • OBSAH:
              Dok. cyklus USA. Návštěva jedné z nejúžasnějších archeologických lokalit v Severní Americe - Mesa Verde. Na americkém jihozápadě existuje jedno z nejzajímavějších archeologických nalezišť - proslulé Mesa Verde. Kdysi tu dávní obyvatelé - Anasaziové - postavili neuvěřitelné skalní obydlí - aby je o pár desítek let později opustili a zdánlivě zmizeli z historie. Proč se rozhodli přestěhovat do stěny útesu a proč náhle odešli a nechali za sebou většinu majetku? Napadl je snad jiný kmen? Nebo je vyhnalo sucho? Proč se celá složitá civilizace náhle zhroutila? Vědci hledají odpověď.
            • Objevování pravdy: Tajemství Anasaziů, dne 30. 7. 2015, v 15:40 na ČT2. Dokument, USA 45 min, Skryté titulky, stereo vysílání. Je to ve čtvrtek a pozor, změna času oproti min. týdnu!
            • POZOR, opět změna času!!!
            • Objevování pravdy: Velikonoční ostrov, dne 23. 7. 2015, v 15:35 na ČT 2. Dokument, USA 45 min, Skryté titulky, stereo vysílání, Dok. cyklus USA. Cesta za obřími sochami na nejodlehlejší a nejtajemnější místo v Tichém oceánu. Po staletí udivovaly cestovatele a archeology obrovské kamenné postavy na Velikonočním ostrově. Kdo postavil tyto kolosální sochy a proč? Jak dávní obyvatelé objevili tento malý ostrov v Tichém oceánu bez kompasu a map? Jak se jejich kultura rozvíjela a proč upadla? Na tyto otázky hledá odpověď další díl dokumentárního cyklu Objevování pravdy.
            • Pozor, čas uvedení taktéž jiný než minulý týden!
            • Objevování pravdy: Hledání Eldoráda, dne 16. 7. 2015, 16:05 - ČT 2, Dokument, USA 50 min, Skryté titulky, stereo vysílání. Dok. cyklus USA. Je bájné město zlata mýtem nebo čeká na objevení? Další díl dokumentárního cyklu vede do jihoamerických pralesů, kde se prý skrývá legendární zlaté město – Eldorado. Město pokryté zlatem, bohatší, než si kdo dovedl představit. Byl to sen, který zlákal tisíce dobrodruhů, aby riskovali život. Byl hnací silou objevování Jižní Ameriky. Po staletí ti střízliví předpokládali, že Eldorado je jen mýtus. Nové objevy teď dávají badatelům naději. Může skutečně existovat zlaté město, čekající na objevení?
              *4*
          • Dok. cyklus USA. Tajemné obrazce v peruánské poušti bývají označovány za osmý div světa, kdo je vytvořil a proč?

            Čáry a obrazce v oblasti Nazca v jižním Peru jsou pro archeology stále záhadou. Po staletí si lidé přecházející tyto pláně všímali podivných čar v písku. Netušili, co vlastně vidí. Teprve pohled z letadla znamenal převrat: když se piloti podívali dolů, užasli. Až teď mohli vidět, že tyto čáry jsou součástí obrovského komplexu geometrických obrazců - geoglyfů. Kdo je vytvořil a proč? Zrodila se záhada nazkanských kreseb.
        • Tady pozor, změna času uvedení! *3*
    • Myslím, že Josh bude nějaký čas možná každý čtvrtek na ČT2 od 15:40 hodin odpoledne pravidelným návštěvníkem našich domácností prostřednictvím tv vysílání s pořadem OBJEVOVÁNÍ PRAVDY. Další díl s názvem "Ledový muž" již 18.6.2015! *14*
      • Obsah:
        Objevování pravdy: Ledový muž
        18. 6. 2015, 15:40 - ČT 2, Dokument, USA 45 min, Skryté titulky, stereo vysílání. Dok. cyklus USA. Co jsme se dověděli o člověku, který před 3500 lety zahynul v Ötztalských Alpách. V Ötztalských Alpách na hranicích mezi Itálií a Rakouskem našli v roce 1991 dva turisté mrtvého muže, který zahynul před 3500 lety. Jeho tělo a osobní věci byly překvapivě dobře zachované v glaciálním ledu. Archeologové začali okamžitě spekulovat o tom, jak zahynul. Většina se domnívala, že ho zastihla sněhová bouře a zemřel podchlazením. Ale byly i jiné teorie... Možná měl nehodu. Napadla ho divoká zvířata. Nebo ho dokonce někdo zabil? Ať je to jak chce - od muže zamrzlého v ledu vědci získali vzácný zdroj informací o životě v době kamenné. A pro nás ostatní je tento muž velmi osobním pojítkem s naší vzdálenou minulostí.
        • Další díl s názvem "Cesta do mayského podsvětí" je ve čtvrtek 25.6.2015 na ČT2 od 15:40 hodin odpoledne.
          • Objevování pravdy: Cesta do mayského podsvětí

            25. 6. 2015, 15:40 - ČT 2

            Dokument, USA 50 min, Skryté titulky, stereo vysílání
            • Dok. cyklus USA. Za tajemstvím největších stavitelů pyramid minulosti

              Mayové byli největšími staviteli pyramid historie. Staří Egypťané jich postavili méně než sto. Po mayských stavitelích jich zůstalo několik tisíc. Každé město mělo vlastní pyramidu. Proč? Je možné, že odpověď skrývá pyramida jednoho z velkých mayských vládců. Za ní se vypravili autoři dalšího dílu dokumentárního cyklu Objevování pravdy.
    • Dok. cyklus USA. Pátrání po jednom z nejstarších tajemství archeologie

      První díl nového dokumentárního cyklu o pátrání po záhadách starověku vede do Egypta, za jedním z kontroverzních tajemství archeologie: kdo zbudoval tyto neuvěřitelné stavby? Byli to opravdu staří Egypťané nebo by to mohlo být dědictví nějaké ztracené civilizace? Třeba atlantské, jak se někteří domnívají. Archeologové však chtějí důkazy, ne jen teorie a staré tajemné mýty. Vypravme se tedy za hledáním pravdy...
      • Nevím jak vy, ale já se určitě dívat budu. Ten chlap mne s jeho dokumenty nikdy nepřestane bavit! *4* *14* *3* *5*
  • Josh mě velmi uchvátil, škoda, že se po něm už nějak slehla zem. *9* A diskuze tady upadla. Snažila jsem se v posledních dnech po něm pátrat v kybernetickém prostoru a moje pátrání rozhodně nepřišlo vniveč, možná jsem pátrala až moc, dotěrně, vtíravě. Proto se předem omlouvám. *13* Zde je stránka s 71 obrázky, na kterých září v celé své kráse Josh Bernstein. Výborná kvalita, jen to má trochu háček, má to takové ty nepříjemné obrázky přes fotku, jen pro registrované a tuším, že to nebude zdarma, i tak se vaše oko pokochá! *14* http://imagecollect.com/celebrities/josh-bernstein-pictures-36695/page-4
    • Jinak bych chtěla ještě poznamenat, je to sice velmi velmi povrchní, ale Josh snad vůbec nestárne, vypadá pořád stejně jako když před více jak deseti lety /či deseti lety/ začal objíždět svět a objevovat krásy zapomenutých kultur a civilizací. Na věk 44 let velmi velmi zachovalý, klidně bych mu minimálně deset let sundala. Přeji mu do let budoucích více štěstí v soukromém životě, stále úspěšnou kariéru, protože je muž, který si to zaslouží, je krásný nejen tělem, ale hlavně svým duchem. Velmi si ho vážím a obdivuji ho, i když ho osobně neznám, ale vždy na mě přes televizní obrazovku i kybernetický prostor dělal více než dobrý dojem. Jeho maminka musí být na něj určitě moc pyšná a hrdá a to plným právem.
      • Na FB samozřejmě je zaregistrováno i Joshovo dvojče - bratr Andrew pod jménem Andy Bernstein /taktéž nestárnoucí člověk/, který v současnosti žije v NY s jeho ženou Whitney /za svobodna Frick/ a dcerou /Ellie Bean, nar. cca 16.3.2014/. Andy se oženil jen pár málo měsíců po Joshovi, myslím že 22.dubna 2012 s jeho dlouholetou přítelkyní. Andy je na této sociální síti o něco sdílnější než Josh, jakožto i jeho žena Whitney oproti ženě Joshe. U Andyho profilu mne trochu pobavilo, že se tam uvádí pohlavím jako žena! Tak nevím, že by klamal tělem..?
        • Když se vrátím k manželce Andyho paní Whitney, která je na FB pod jménem Whitney Frick, ta pochází z Denveru a je editorkou v Flatiron Books. Paní je narozená nejspíš někdy koncem října ve znamení Štíra, jak jsem vydedukovala a rozhodně nepochází z nějaké chudé rodiny, řekla bych, že dobře situované. Na FB je taktéž pod jménem Ann Frick i matka Whitney, tedy tchýně Andyho, paní pochází a žije stále v Denveru a střední dokončila roku 1969. Není moc sdílná. Na FB je taktéž jakási Ali Frick, která se vdávala asi v září 2013, je trochu podobná Whitney, tak že by sestra, sestřenice nebo vzdálená příbuzná? Těžko říci.
          • Tady je zpráva o svatbě Joshovo dvojčete Andyho http://www.nytimes.com/2012/04/22/fashion/weddings/whitney-frick-andrew-bernstein-weddings.html

            Whitney Frick and Andrew Bernstein


            APRIL 22, 2012
            Whitney Frick and Andrew Bernstein
            • Blahopřeji opožděně k tomuto (snad) šťastnému životnímu kroku.
            • Psala jsem to předtím správně, nejen Andrew Bernstein je z dobře situované rodiny, ale i jeho manželka, která jak tak čtu si ponechala i po svatbě svoje příjmení, to je velmi blízké mému srdci. Navíc jsem se dozvěděla pár málo informací o jejich rodinách, které jsem do té doby nevěděla, ne že by to bylo pro mne životně důležité, ale pro někoho kdo se zajímá o tyto lidi to může být zajímavé, že. A to je asi už opravdu vše. Takže tady s tímto končím.
            • On je synem Pamela Bernstein Friedmana z New Yorku a pozdní Haim Bernstein, a nevlastního syna George Friedmana. Matka ženicha má vlastní literární agenturu v New Yorku, která nese její jméno. Jeho otec byl předsedou Regis Brokerage, který byl pojišťovnou v New Yorku. Ženichova nevlastní otec byl zakladatelem a až do roku 1985, výkonný ředitel Warner Kosmetika v New Yorku.
              Oprava: 29.dubna 2012

              Kvůli chybě editaci, zprávu minulou neděli o manželství Whitney Frick a Andrew Bernstein zkreslena příjmení nevěsty otce, Ford C. Frick II, v následujícím odkazu. On je pan Frick, samozřejmě, ne pan Ford.
            • Matka nevěsty a její otec, Ford C. Frick II, žijí v Denveru, kde pan Frick je generálním ředitelem BBC Research and Consulting, s Denver-založené hospodářské, tržní a politické výzkumné společnosti. Nevěsta je velký-vnučka Ford C. Frick, který byl třetí komisař Major League Baseball, 1951-1965, a prezident Národní ligy 1934-1951.

              Pan Bernstein, 41, je zakladatelem ActivInsight, který dělá obchodní vedení školení v New Yorku, a autor knihy "The Myth of Stress:. Kde Stres skutečně pochází a jak žít šťastnější a zdravější život" Vystudoval Johns Hopkins.
            • Google překlad:
              Whitney Frick a Andrew Bernstein

              22.dubna 2012

              Whitney Marjorie Frick a Andrew Bernstein byli oddáni v sobotu večer na Loeb Boathouse v Central Parku v New Yorku. Rabbi Rachel Cowan celebroval, se soudcem Ann B. Frick, který je matka nevěsty a sedí na Colorado Okresního soudu v Denveru, účastní.

              Paní Frick, 29, je udržet její jméno. Ona je editor na Scribner, divize společnosti Simon & Schuster, v New Yorku. Absolvovala magna cum laude z Northwestern.
            • Correction: April 29, 2012

              Because of an editing error, a report last Sunday about the marriage of Whitney Frick and Andrew Bernstein misstated the surname of the bride’s father, Ford C. Frick II, in a subsequent reference. He is Mr. Frick, of course, not Mr. Ford.
            • The bride’s mother and her father, Ford C. Frick II, live in Denver, where Mr. Frick is the managing director of BBC Research and Consulting, a Denver-based economic, market and policy research firm. The bride is a great-granddaughter of Ford C. Frick, who was the third commissioner of Major League Baseball, from 1951 to 1965, and the president of the National League from 1934 to 1951.

              Mr. Bernstein, 41, is the founder of ActivInsight, which does business leadership training in New York, and the author of “The Myth of Stress: Where Stress Really Comes From and How to Live a Happier and Healthier Life.” He graduated from Johns Hopkins.
            • The bride’s mother and her father, Ford C. Frick II, live in Denver, where Mr. Frick is the managing director of BBC Research and Consulting, a Denver-based economic, market and policy research firm. The bride is a great-granddaughter of Ford C. Frick, who was the third commissioner of Major League Baseball, from 1951 to 1965, and the president of the National League from 1934 to 1951.

              Mr. Bernstein, 41, is the founder of ActivInsight, which does business leadership training in New York, and the author of “The Myth of Stress: Where Stress Really Comes From and How to Live a Happier and Healthier Life.” He graduated from Johns Hopkins.

              He is a son of Pamela Bernstein Friedman of New York and the late Haim Bernstein, and a stepson of George Friedman. The bridegroom’s mother owns a literary agency in New York that bears her name. His father was the chairman of Regis Brokerage, which was an insurance company in New York. The bridegroom’s stepfather was a founder and, until 1985, the chief executive of Warner Cosmetics in New York.
            • Whitney Marjorie Frick and Andrew Bernstein were married Saturday evening at the Loeb Boathouse in Central Park in New York. Rabbi Rachel Cowan officiated, with Judge Ann B. Frick, who is the bride’s mother and sits on the Colorado District Court in Denver, taking part.

              Ms. Frick, 29, is keeping her name. She is an editor at Scribner, a division of Simon & Schuster, in New York. She graduated magna cum laude from Northwestern.
          • No a tady jsem trochu zmatená, jelikož na FB je taktéž /snad tetička/ Joshe a Andyho, paní Martha Stewart, rozená Kostyra /nar. 3.8.1941/, obchodnice, novinářka, tv moderátorka, průkopnice elektronického obchodu a bohužel taktéž /což mě velmi pobouřilo/ bývalá kriminálnice, v r. 2004 byla zapletena do kriminálního případu kolem farmaceutické firmy, zatčena a poté odsouzena a uvězněna! Po svém návratu z vězení se vrátila na tv obrazovky a do dalších "prací". Oaní má hodně hroší kůži, vypadá hodně veselá a usměvavá. Já bych lezla kanálama! Doufám, že geneticky není spřízněna s Joshem. To je naprosto skandální. Ten profil není soukromý. Je to materiál z Wikipedie, jak jsem si všimla.
        • Našla jsem i Joshovo A Andyho nevlastního bratra Erica, pod jménem Eric J. Friedman, narodil se a žije taktéž v NY, je to vyvdaný syn maminky Joshe a Erica z manželství s Georgem Friedmanem, který bohužel zemřel v neděli asi cca 7.10.2012 v 77 letech doma na infarkt. Zde je o tom krátká zpráva http://www.nytimes.com/2012/10/13/business/george-friedman-developer-of-designer-perfumes-dies-at-77.html?_r=0 . Eric je podle všeho nezadaný, svobodný a bezdětný. Zajímavostí je, že ovládá němčinu a japončtinu.
          • Na FB taktéž najdeme profil Joshovo maminky, paní Pamely pod jménem Pam Kahn Bernstein Friedman /paní je narozená asi ve znamení Býka, poněvadž ke konci dubna dostávala gratulace k loňským narozeninám, jen tak pro zajímavost/. Nevím, paní není moc sdílná, ale asi svého pejska považuje něco jako za dceru jak ho sama oslovuje, pokud si to dávám dohromady správně, protože ho má pojmenovaného Daisy Friedman.
          • Google překlad zprávy o úmrtí pana Friedmana:
            George Friedman, vývojář značkové parfémy, zemře na 77

            George Friedman, bývalý reklamní manažer, který pomohl vyvinout a tržní parfémy pojmenované pro módní návrháře, jako je Ralph Lauren, Paloma Picasso a Gloria Vanderbilt v roce 1970 a 80. let, zemřel v neděli ve svém domě v Sagaponack, NY byl 77.

            Příčinou byl infarkt, jeho syn, Eric, řekl.
            • Přeji upřímnou soustrast, sice pozdě, ale přece. Ať Bůh žehná celé jejich rodině (pozůstalým).
            • "George byl vizionář," řekl pan Ruttenberg v rozhovoru. "Spojil nás k Picassa, spojil nás s Ralphem, spojil nás na Vanderbilt. Ano, byl moderátor a tvůrce. "

              Pan Friedman se snažil, aby odpovídal jeho vůně s určitými demografickými skupinami tím, že sleduje každý aspekt rozvoje, z lahví do reklamy.
            • Pan Friedman poprvé přišel s nápadem, aby se uvolnil parfémy pod jménem Ralph Lauren, když pracoval pro globální kosmetické společnosti Estée Lauder je. Když paní Lauder odmítl, odešel a založil Warner / Lauren Cosmetics (Lauren byl později klesl z názvu) s Warner Communications, návrhář Ralph Lauren a Robert Ruttenberg v roce 1976. Pan Ruttenberg také pracoval pro Estée Lauder a v reklamě ,
    • Musím říci, že Facebook je opravdu dost "dobrá" věc, dá se tam najít všelicos. Josh tam má profil pod jménem Josh Bernstein, ten neoficiální, má tam několiko málo fotek např. z dovolené z Kuby v r. 2014 atd., pár informací, zarazilo mě, že už nežije v New Yorku, ale ve Washinghtonu,D.C. *9* Tedy přesídlil. Ještě více mne však zarazilo, že uvádí ohledně vztahů, že je momentálně nezadý, já myslela, že od září 2011 je ženatý. Na FB jsem našla i profil jeho dosud oficiální ženy Lily Snyder /o rozvodu jsem zatím nic nenalezla/, žijící a pracující nejspíš stále v New Yorku, ve vztazích má jako rodinného příslušníka pouze její sestřenici Gwen Davis. Tajná jako hrad v Karpatech. Nevíte, zda mají s Joshem nějaké dítě či děti? Každopádně mě to v jejich vztahu připadá na pořádnou roztržku s fatálními důsledky... *9*
      • Ještě jsem bohužel našla krátkou starou zprávu z 8.1.1986 oznamující úmrtí pana Haima Bernsteina /otce Joshe a Andyho/, který zemřel ve svých 61 letech v sobotu 4.1.1986 ve svém domě na Manhattanu.
        http://www.nytimes.com/1986/01/08/obituaries/haim-bernstein.html
        • HAIM BERNSTEIN
          Published: January 8, 1986
          Haim Bernstein, chairman of the board of the Regis Brokerage Company, died of a heart attack at his home in Manhattan Saturday. He was 61 years old.
          Mr. Bernstein had been associated with the insurance company, which is based in New York, since 1975. He had also been director of insurance and employee benefits at the Rapid-American Corporation since 1960. In that capacity, he organized and administered the company's philanthropic contributions to, among others, the Roman Catholic Archdiocese of New York, the New York University Medical Center and Rockefeller University.
          • He is survived by his wife, Cynthia Abrams; a daughter, Michele, of Manhattan; three sons: Ronald, of Los Angeles, and Joshua and Andrew, both of Manhattan, and two stepchildren, Andrew and Brooke Peltz of Manhattan.
            • Tak nějak se v té jejich rodině začínám ztrácet. Kolik že to má tedy ten Josh vlastně vlastních sourozenců? Tolik lidí a přitom tolik různých jmen, to vypadá, jakoby by byl každý z jeho rodičů a nevlastních rodičů rozvedený aspoň dvakrát! *13* A docela mne překvapilo, že Josh měl poměrně starého otce, tím myslím, že když se narodil, že už nebyl nejmladší. Jinak zemřel moc brzy, 61 let je není nic, mohl tu být ještě aspoň 20 let. Je mi to upřímně líto.
            • Pan Bernstein byl spojován s pojišťovnou, která sídlí v New Yorku, od roku 1975. On byl také ředitelem pojištění a zaměstnaneckých výhod na Rapid-americká korporace od roku 1960. V této funkci, on organizuje a spravuje společnost je dobročinné příspěvky do, mimo jiné, římský katolík Archdiocese New Yorku, New York University Medical Center a Rockefeller University.

              On je přežit jeho manželkou, Cynthia Abrams;dcerou, Michele, na Manhattanu; tři synové: Ronald, Los Angeles, a Joshua a Andrew, oba na Manhattanu, a dvě nevlastní děti, Andrew a Brooke Peltz z Manhattanu.
            • Google překlad:
              HAIM BERNSTEIN
              Publikováno: 08.01.1986
              Haim Bernstein, předseda správní rady Regis makléřské společnosti, zemřel na infarkt ve svém domě na Manhattanu sobotu. On byl 61 let.
      • V roce 2014 byli ale ještě spolu podle fotek z dovolené... Asi se tam u nich doma něco neblahého semlelo. Typuji, že Josh musel přesídlit kvůli jeho práci, což by pro Lily znamenalo opustit její práci a to se jí asi nechtělo, takže dala přednost její kariéře před Joshem, svým manželem. Jen má teorie, ale u Američanů je to běžná věc, hlavní důvod k rozluce, rozchodu, či k rozvodu. Na FB je taktéž zaregistrován její /asi mladší/ bratr pod jménem Daniel D. Snyder. Myslím, že žije taktéž v NY. Podle jeho profilu je to pěkný řízek, taková až moc veselá kopa. Lily občas utěšuje, takže má asi nějaké problémy v jejím soukromém životě. Jen dedukce, ale třeba jsem blízko pravdy.
  • aranella
    Výborná astrostránka

    http://www.astrologyland.com/oracles/FriendsLovers.aspx
    • aranella
      Další výborná astrostránka

      http://www.dimension1111.com/astrology-calculators.html
      • aranella
        Výborná výkladová stránka

        http://pocamag.cz/geomantie_krok1.php
  • aranella
    XplorerJB

    http://www.youtube.com/user/XplorerJB#p/u
    • aranella
      ActivInsight videos
      http://www.youtube.com/user/activinsight#p/u

      Jeho bratr Andy.
      • aranella
        http://www.joshbernstein.com/site.php?/home/

        Oficiální stránka Josh Bernstein.
        • aranella
          http://www.themarthablog.com/2011/09/israel-day-three.html

          Svatba Joshe Bernsteina /4.9.2011/ - blog jeho tety Marthy a její info o předsvatebních přípravách /3.9.11/ a fotky. *3*
          • That's ancient history ... Unfortunately, it will soon be a divorce.
  • další díly přímo z yt *14* english original! *4*
    • Stručně a jasně řečeno, jedná se o první sérii, která běžela už podvakrát v r. 2010 a 2011 na ČT2, že. *3* *4* Ale přesto děkuji, slyšet Joshe v originálním znění je taktéž velký zážitek! *14* *4*
      • tak to souhlas! *4* *5* *3*
    • SyrinxTemple's channel

      Všechny díly DFTT první série
      *14*
      http://www.youtube.com/user/SyrinxTemple
      • Díky, viděla jsem ji celou s CZ dabingem na ČT2, ale dát si jí v angličtině znova rozhodně mému mozku neuškodí a očím už vůbec ne, Josh je fešák. *14* *14*
        • heleď já tu první řadu taky viděla komplet česky bych musela bejt hlupaňa abych si joshíka nechala ujít *1* *3* *14* *5* jináč trocha angličtiny v podání joshe taky neuškodí *4*
          • *3* *4* *5*
    • Digging For The Truth - Season 1, Episode 05 - The Holy Grail
      http://www.youtube.com/watch?v=H3J3yRtKCY8
      • Digging For The Truth -- Season 1, Episode 06 -- The Iceman Cometh
        http://www.youtube.com/watch?v=IAjl8I--qbw
        • Digging For The Truth - Season 1, Episode 08 - Passage to the Maya Underworld
          http://www.youtube.com/watch?v=oZJZwcVOErY
          • asi jo *4* *3*
          • pravda *1* omlouvám se za chybu *3* *4*
            • Chybovat je lidské. *4*
            • *5* *4*
          • jakousá takousá upoutávka na dobrodrůžo dokumenty
            Discovery MAX - Grandes Aventureros

            http://www.youtube.com/watch?v=HXB5p9FIET0
            • To bude upoutávka na ten jeho vlastní cestopisný dokumentární cyklus z r. 2008, dle té jeho propagační fotky. *14*
          • Digging For The Truth - Season 1, Episode 9 - The Lost Tribes Of Israel
            http://www.youtube.com/watch?v=-KRwK7_gC-k
            • Já myslím, že Josh na Twitteru píše, že ten díl je v portugalštině o té Amazonii. *3* *4* *5*
            • další díl.. *3*
              Josh Bernstein - Em busca da Verdade -Cidades Perdidas da Amazônia
              http://www.youtube.com/watch?v=I2ctQvB0rAc
              ale španělsky... *7* *6*
            • Digging For The Truth -- Season 1, Episode 11 -- The Search for El Dorado.mkv

              http://www.youtube.com/watch?v=cMHlr4An8Vk
            • Digging For The Truth
              http://www.youtube.com/watch?v=56cagtPEfXk

              upoutávka první řada 2005 *3*
            • Digging For The Truth - Season 1, Episode 10 - Secrets of the Nazca Lines
              http://www.youtube.com/watch?v=ONM14WcJp-o
  • Digging For The Truth - Season 1, Episode 03 - Pompeii Secrets Revealed

    http://www.youtube.com/watch?v=Ahwge3EkW_g

    Dobře známe, ale tohel je anglický originál! *14* *3* *4*
    • dikes! *14* konečně slyším po dlouhý době joshíkův hlas! *1* *3* *5*
      • Souhlasím, příjemná změna k lepšímu. *5* *3*
        • souhlas! *5* *4*
    • Digging For The Truth - Season 1, Episode 04 - Hunt for the Lost Ark
      http://www.youtube.com/watch?v=VJREErpZHtM

      Taktéž známe, ale zase - anglický originál! *3* *14* *5*
      • joinak jsem chtěla dodat že znám oboje ale to neva oipakování je matička moudrosti! *14* *5*
        • Taktéž to znám, ale Joshovo cestopisné dokumenty mě nikdy neomrzí. *4*
          • *3* *14* *4* *5*
  • Joshovo Twitter, dlouho jsem tam nebyla, ale má tam za posledních 14 celkem dost novinek + nějaké ty fotky.
    Např. zde http://twitter.com/antroastronomo/status/203671696459309057/photo/1/large , není tam sice on osobně, ale visí na takovém obřím plakátu, či co to je. *3*
    • to je jeho starší podoba..? *3* vypadá tam nějakej zachmuřenej až přímo nas..tý.. *1* *4* *5*
      • Nevím, ale skoro bych řekla, že je to z DFTT. *3* Takže jeho starší podoba. *5* *4* *3*
        • *14* *14* *14*
    • Tady je u Mountainfilm, kam je Josh zván každoročně. *3*
      http://twitpic.com/9pz9sz , den čerstvá fotka. *3* *14*
      • dobrý *3* ale stárne nám chlapec ba přímo fotrovatí... *13* *9* nějak vedle lily nerozkvetl.. *7* *6* ale nebudu kritizovat.. *1* *5* drží si v pacině zasejc jeho širák koukám *1* *3*
        • Už to není to co to bývalo, ale to k tomuto věku a k procesu stárnutí už patří, taky nebudeme věkem krásnět. I tak, pořád vypadá na svůj věk 41 let velice dobře. *3* *14* *4*
          • nemyslela jsem to tak drsně jak to asi vyznělo *5* jasan pořád vypadá good *14* *3* *4* *5*
      • A tady je Josh u jídla s nějakým chlápkem z branže. Ta fotka je z března http://twitter.com/#!/JoshBernstein/media/slideshow?url=http%3A%2F%2Ftwitpic.com%2F90eg1u, dávají si pěkně do nosu, co říkáte? *1* *3*
        • to teda jo taky nám mohl poslat *3* *4*
          • To by už stejně nebylo jedlé. *1*
            • asi tak *1* *2* *12* *3*
  • další videjko s joshíkem

    známe, první díl o pyramidách *3* *14* *4*
    Auf der Suche nach der Wahrheit - Wer baute die Ägyptischen Pyramieden
    http://www.youtube.com/watch?v=fMvQIlU-2_M
    • Němčinu by Josh jistě jakožto původem Žid slyšel "rád".. *1* *3* Také nemám NJ ráda, ale naštěstí jsem tenhel díl viděla někilikrát v ČJ a moc se mi líbil. *14* *4* *3* Nejen kvůli Joshovi.
      • němčina je fakt hroznej jazyk... *16*
        taky jsem to viděla v češtině naštěstí

        *14* *14* *4* *5*
    • s protivnou němčinou... *6* *7* *2* *12* *11*
  • Na YT díl, který jsme už myslím viděli. *3* *14* *4*
    Arca de Noé - Dilúvio Bíblico - [1 de 3] - Evidências? Provas?
    http://www.youtube.com/watch?v=6bBX0ma8Tuk
    • Arca de Noé - Dilúvio Bíblico - [2 de 3] - Evidências? Provas?
      http://www.youtube.com/watch?v=2cidj48fTSY
      Arca de Noé - Dilúvio Bíblico - [3 de 3] - Evidências? Provas?
      http://www.youtube.com/watch?v=TT8RoS6TfQw
      • jo hezká připomínka na starší díly s joshíkem *14* *3* *4* *5*
  • http://twitpic.com/99eyzf z Joshova Twitteru. *3* Před 2 dny byl na nějaké akci, otevíral Gala slavnost s Danem Bennettem and ředitelkou Meg Lowmanovou u Přírodního výzkumného centra. Josh napravo v černém s motýlkem. *3*
    • sluší mu to *3* ale nezdá se ti nějak usedlý? *13* holt pel mládí v kelu.. *9* ale to se nedá nic dělat, na ten jeho věk vypadá dost dobře, žádné vrásky z lásky, tak mu to asi doma klape *5* *4* *3*
      • Tak nevím, zda usedlý, možná je to tím, že je v serióznějším obleku a nemá jeho pověstný klobouk na hlavě. *1* *3* *5*
        • možná jo ale v cestovatelským ohozu á-la Indiana Jones a klobrcem na hlavě vypadá líp! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit