Přejít na výpis diskuzí

Jitka Válková

OSOBNOST 25.1.2010 
38 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gratulujeme k 2.místu v pořadu Tvoje tvář má známý hlas,ale nebyla jste lepší než Aneta nebo Honza K.Někdo asi chtěl,abyste uspěla.Snad se vám podaří dál prosadit a budete třeba zpívat s Ledeckým v muzikálech.
  • Opět jsme četli,že Jitka Boho je stále studentkou,dokonce to bylo napsáno s vykřičníkem.Není to pravda,stále Jitka lže,už těm lžím sama věří.Studium skončila hned v 1.semestru,nedokončila ani ten.Profil Jitky,tehdy Válkové,přímo na stránkách vysoké školy snad nelže,ne?Vysoká je 168 centimetrů,uváděla zase jinou výšku,teď 171 centimetrů.Proč neustále lže?Na cizojazyčných výsledcích/ z Miss Universe-Las Vegas,psáno v angl./je uvedena výška 168 centimetrů,tam ji změřili bez podvodů.Takový člověk,který jen lže,ale přitom se usmívá a klidně se dívá do očí,u mě skončil.Divím se,že jí to stále prochází,nikdo jí to nedokáže říct,pořád ty lži po ní opakují.Nechceš se,Jitko,vrhnout ještě na politiku,tam je lhaní běžné?
  • Paní Jitko,jste pěkná žena,pracovitá,jen se snažte dělat vše poctivě,bez účelových lží,postranních uliček.Díky některým nekalým praktikám-udáním jiné tělesné výšky-správně 168 cm/změřeno v Las Vegas na Miss Universe/,účelovým spojením s důležitým člověkem u České miss p.Ciprou,jste se dostala mezi tzv.celebrity,za které považuji jiné lidi,a to podle schopností.Teď se snažte žít poctivě,neříkejte pokaždé něco jiného,jak se vám to hodí.Vysokou školu jste skončila v 1.semestru 1.ročníku,tak neříkejte jednou,že jste studovala rok a půl,pak zase jste prý studium pouze přerušila.Nic z toho není pravda.Jednou chcete jít do Prahy,pak chcete žít v souladu s přírodou,hlásíte se ke stylu podle nového příjmení.Není přece ostuda mít jen 168 cm,ale říkala jste to kvůli soutěži a modelingu,aby vás vzali.Také vysokou školu nemusí mít každý,za poctivou práci,třeba i manuální,se nemusí nikdo stydět.Pokud chcete být zpěvačkou,tak to dělejte a běžte za tím poctivě,i když to bude pro vás dřina.Někdy chybí talent,tak musí být velká píle.Jste pilná,tak vám přeji hodně štěstí.Celé rodině hodně zdraví!
  • Hloupá slepice, která si myslí, že umí zpívat.Až tě bude znát tolik lidí jako zpěváka Fonsiho, tak můžeš hodnotit druhé. Porota neslyšela, jak si to totálně neudýchala??
    Do té doby jsi jen bývalá misska malé zemičky ve střední Evropě,která to přehání se šminkami, hraje si na zpěvačku a vystupuje ve stupidním pořadu aby si vydělala pár chechtáků k mateřské.
    Jo a už ti je 25 tak bys měla přestat nosit mini sukně,jsi už přeci stará (její vlastní slova,když ji bylo asi 19), *11*
    • Milá lujzo...psát o někom nebo někoho nazývat slepicí je on sám slepice!,sice v tváři nic moc,ale urážet jí nemusíš,tak jdi do ňaký show před tisíce lidma to zazpívej líp než boho!,ale to by jsi to asi nedokázala protože jseš obyčejná koza,bez špetky talentu!tak pro příště lujzo....nekritizuj ty co něco umí narozdíl od tebe!!!!!
    • Taky si myslím je už stara na mini sukně 18 ji není!je blba mama dítě nezvládá!'a v tváři nic nepredvedla tak nechápu tolik bodů!
    • Podívej se na sebe.:-(:-(
  • Zpívá hezky
  • Jituško, už si nikdy na sebe nenechte navléct odpornou masku. Ono to sice těm, co krásy nepobrali udělalo radost, ale Vám to není zapotřebí.
    Naopak, chceme si užívat Vaší krásy!!! Je rodina Válků z Lesonic v době
    protektorátu a začátku republiky vám příbuzná???? Díky za odpověď
    evarupp@seznam.cz
  • Co to má sakra být Jitka Boho? Neměla by správně být Jitka Bohová? :-P
  • Strašne sa mi páči je prekrásna.
  • Jitko Válková, je dobře, že jste se rozešle s Ciprou, nevím, kam jste dala oči, mladá k mladému a ne jinak. Cipra nechť si najde k sobě rovnou ženu. Zůstaňte jaká jste a jestli se rozejdete s nynějším chlapcem? As proč ne, někde na diskuzi jste byla odsouzena, že se cítíme s novým mladým přítelem lépe atd, no to by bylo špatné, aby jste se cítila lépe u starýho chlápka jakým Cipra oproti Vám je? Cipro prozři už. J.Válková užívej života dokud to jde. Vím o čem píši.
    Martina
  • Chtěla bych vzkázat Jitce Válkové ,že by svoji krásu podtrhla ještě tím, kdyby si nechala upravit svoje špičáky. Když se Jitka usmívá, vypadá to doopravdy strašně. Říkáme tomu " upíří zuby".
    Lenka, Brno
    • Mě ty zuby zase tolik nevadí, spíš ty hnusné tmavé rtěnky co někdy nosí, i když má zuby vybělené,jejím rtům i těm zubům to nelichotí *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit