Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Petrovická

OSOBNOST 13.11.2011 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, pí Petrovickou jsem znala osobně. Byla to velmi hezká a milá paní, s krásnýma modrýma očima. Měla též krásné husté vlasy, vždy pečlivě upravené. Kdo ji znal, určitě mi dá za pravdu. Měla velmi ráda děti, ale své neměla, snad pro onemocnění v mládí. Vždy byla elegantní. Měla velmi ráda svojí maminku Bělu. Každý den ji navštívila a oslovovala ji mamičko Nemyslím si, že by někomu někdy vědomě ublížila. Byla hanba ND, že si téměř na tuto herečku nevzpomnělo po její smrti. Měla velmi krásný hlas a kultivovaný projev. I pí Medřickou jsem měla ráda, ale osobně jsem ji neznala.Myslím,že trochu lidé přehánějí. Pí Jiřinka byla sice levicového smýšlení, ale nikomu tím neublížila. Cˇasto si pouštím její hlas a věřte, vždy je mi trochu teskno, že už tu není mezi námi.Co se týká výšky, měřila asi lehce nad 170 cm. Yvča
  • Velmi sympaticka herecka, spominam na nu *14*
  • Souhlasím.Znal jsem ji osobně a musím říci že to byla krásná a čestná žena.Měla samá nej.A též souhlasím že v žádné demokracii nežijeme.
    • souhlas
    • Tak to jste šťastný člověk, že jste ji znal osobně =) Já už jsem takové štěstí neměla =( O paní Petrovické jsem četla knížku a měla krásné myšlenky =)
      V knížce o Daně Mědřické jsem se dočetla, že původně měla hrát Matku Dana Mědřická, ale prý soudružka Petrovická si tuto roli vydupala (takhle to tam bylo psané). Nevíte, co je na tom pravdy?
      Hrozně by mě také zajímalo kolik měřila, protože mi připadala opravdu vysoká =D
  • dasvobodova
    Jiřina Petrovická byla dobrá herečka, velmi sympatická, škoda, že pro politický postoj se od r. 1989 nic o ní neví, jakoby nikdy nehrála nikde ani v Národním divadle! V demokracii nežijeme!!! ACH TA POLITIKA!!! *9*
    Dana Sv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit