Přejít na výpis diskuzí

Jean Harlow

OSOBNOST 12.7.2007 
9 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše nej!!!

    Všechno nej. Jean k 97.narozeninám *4* teda spíš k výročí...Ale i přesto Happy Birthday!!!
  • Jean

    údajné autorce Meoran!!! - biografie o Jean Harlow "děkuji"!!!! za plagiátorství. Okopírovat jde všechno, ale sám si sednout k překladu a snažit se, asi hůř. No s mnoha dalšími svými pracemi jsem se setkala na těchto docela zajímavě vedených stránkách, jen mi vadí, když někdo vydává cizí praci za svou!!!
  • děda se zlobí

    Děd, který nesnesl pomyšlení,že dítě jeho bohatého rodu si vydělává peníze v kalifornském hříšném Babylonu hraním pro film.pohrozil jí tím,že ji vydědí, jestliže se ihned nevrátí do jeho domu, a donutil ji k tomu,aby rozvázala smlouvu a opustila Hollywood. vrátila se tedy domů, k jehňatům a partiím bridge, do klidné znuděnosti dědova domu, do míst svého dětství.
  • Jean

    Když bylo Jean deset let, odjela s ní matka do Hollywoodu, kde zůstaly tři roky.Po třech letech se vrátily zpět do hezkého domu v Highland Parku u Chicaga.Odtud byla poslána do pensionátu v Chicagu.V pensionátu se zamilovala do svého prvního tanečníka z tanečních hodin.Jmenoval se Charles F. MacCrew.
  • Jean

    Narodila se v době,kdy již bylo manželství jejich rodičů rozvráceno a kdy byl proveden rozvod, v Cansas City, v domě svého dědečka, který byl mnohonásobným milionářem.Jean Harlean Carpentierová.Její otec neprojevoval o dceru zájem, ale neměl námitek, aby vyrůstala v domě svého děda.Vyrůstala zahrnuta láskou své matky,prarodičů i služebnictva, ale úplně osamocena.Žila mezi psy,kočkami , kůzlátky a jehňaty nemajíc kamarádek ani malých přátel, zvykla si na samotu a stala se velmi plachou ve styku s lidmi.
  • n12

    chudák holka 26 let no to je hrozný nemusela umřít tak mladá *9* *9* *9*
  • stránky

    http://www.jeanharlow.com/index.php
  • Kinorevue 8.11.1939

    Smrt Jean Harlowové, přivolaná násilným odtučňováním, probudila protesty proti nerozumným požadavkům filmových výrobců po přehnané štíhlosti hereček.
  • Kinorevue 14.8.1935

    Nebezpečná rudovláska. Plavovlasá hvězda Jean Harlowová,známá již z filmu ,,Večeře o osmé,,která dosud hrála pouze ve společenských filmech,hraje v americkém M.G.M.filmu ,,Nebezpečná rudovláska,,.Evropanku,žijící pod tropickým podnebím Indočíny,v ohnisku různých nebezpečí.A teprve tato role,žánru zcela opačného,učinila Jean Harlowovou slavnou. (FTK)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit