Přejít na výpis diskuzí

Jana Bobošíková

OSOBNOST 16.10.2010 
20 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den paní Bobošíková, se zájmem jsem si přečetl Vaši knihu Nebudu mlčet.
    V mnohém mě zaujala natolik, že jsem se k přečtení opět vrátil. Z knihy vyplývá, že se dovedete odvážně postavit k nešvarům v ČT a vůbec k nešvarům v celé společnosti. Ať už se jednalo o hospodaření v ČT a úrovni vzdělaní některých zaměstnanců. Celkem mě překvapilo, že spousta lidí dodnes v ČT pracuje. Bohužel jste si tímto vytvořila spoustu nepřátel, ale to jeden z atributů, když se píchne do vosího hnízda. Je to ale na delší debatu.
    Tímto bych Vám chtěl do dalších aktivit popřát spoustu úspěchů a nenechte se otrávit. Zdeněk Horák Moravský Krumlov
  • Jen deebil by si vzal Klause jako tvář voleb,Bobo vy jste na palici,nechat si udělat medvědí službu,vy myslíte že Klaus je nějaký filantrop?Moc dobře věděl proč to pro vás dělá,vratte se ke sporáku vy hloupoučká karieristko.
  • Žok napomádovaného bezcharakterního hnusu v ženských šatech. Snad zase dostane od státu všimné na luxusní přežití do jakýchkoliv dalších voleb.Koho zase tato podlá kreatura podrazí? Že by nejlepšího ekonoma na světě?
  • Málokdo pochopil proč se pani Bobošíková "dostala do volby prezidenta v roce 2007" Byl to dobrý tah, který zamezil pravdoláskovým blouznivcům vstup na hrad.Byl to dobrý tah, který momentálně tehdy vyhovoval komunistům,
  • Dobrý den,
    po dnešním dnu musím zde napsat, že jsem paní Bobošíkové moc fandila, chtěla ji volit, nemohu však pro její návštěvu u komunistů a její výroky tam. Mé rodině - matce a dědovi-velmi ublížili, ač nic špatného neudělali, jen vlastnili statek. Ze zabaveného majetku dostali malinkou část, ale ublížení na duši a trápení rodiny je mnohem větší a přeneslo se i na nás děti přes mou mamku, to trápení ji poznamenalo nenávratně.Vyhrožování mé osobě na gymnáziu je proti tomu nic, o tom se rozepisovat nebudu. Bohu dík za svobodu, ač není bez problémů.
    Bohužel tedy, s názory ohledně EU, suverenity souhlasím, ale volit budu pana Sobotku. S pozdravem I.B.
  • Přeji i celá moje rodina paní Janě Bobošíkové krásné prožití Vánočních svátků a pevné zdraví v Nověm roce 2013 i spoustu štěstí při volbě prezidenta ČR. Pavel Jánoška s rodinou
  • Dobrý den paní Bobošíková, je smutné, že u nás není právo o které se můžeme opřít a musíme se práva domáhat. Na druhé straně, dle mého názoru, vzhledem k vaší minulosti, rozprav a prohlášení, nejste vhodným kandidátem na prezidenta. To už raději Avatara. I tak vám přeji příjemné vánoční svátky.
  • ............ miluju BOBO !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Dobrý večer pani Bobošíková, když jsem slyšel jakým způsobem provedli úředníci výpočet hlasů sesbíraných Vašimi spolupracovníci, mám dojem, že nechodili do školy. I žák páté třídy umí vypočítet průměr, ale co provedla parta pana ministra Kubiceho, tak to je na odvolání celé sčítačí komise. Jestli ´to tak zůstane, tak to je největší objev v matematice za posledních tisíc let a měli by obdržet Nobelovu cenu za matematiku
  • Vyliž si.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit