Přejít na výpis diskuzí

Jackie Evancho

OSOBNOST 20.10.2010 
16 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hudba mě provází životem už od mládí, a považuji se za velmi náročného posluchače, a naprostou většinu produkce současného hudebního průmyslu bych házel rovnou do popelnice.
    Ovšem Jackie Evancho je naprostý zázrak přírody. Nejen že dokázala něco tak ojedinělého už v dětském věku, ale i z fyzikálního hlediska se mezi zpěváky vyjímá- zabývám se totiž (jen z vlastního zájmu) spektrálními analýzami hlasů zpěváků a za 20 let co se tím zabývám je JEDINOU zpěvačkou, jejíž hlas je dokonale čistou sinusoidou. A to je právě důvodem tak extrémně přitažlivého hlasu, který je spolu s extrémním talentem ve výsledku něčím, čehož už zřejmě nikdy nikdo nedosáhne.
    Je to prostě zázrak přírody, který můžu poslouchat pořád, a nikdy nevyjdu z úžasu.
  • Obděvuji ji . Vždy jsem chtěla být hvězdou jako dítě. *14* *14* *14* *14*
  • Mě Jackie ukazala kamarádka a myslím že je to Anděl :333 je dokonalá a dokonalé zpívá *14*
  • Mi říkej, zbožňuju ji!!!
  • omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg ZLATO JE krása my god
  • connietalbot
    NOVINKY:
    Jackie natočila nové album Songs from the Silver Screen. Je zde hudba z filmů. Ještě v tomto roce natáčí nový film The Company You Keep s Robertem Redfordem. :)
  • Ona je úžasná. Je nejlepší zpěvačka, kterou jsem kdy slyšela, a i když mi je 14, dokážu ocenit její obrovský talent. V mém věku lidé poslouchají rock, pop a jiné, i já ho poslouchám, ale tohle je naprosto úžasné. Tím nepohrdne nikdo. Jen tak dál Jackie *3* *1*
    • Taky si myslím, mě je 14 a půl :D ale ona je úžasná, nejenže vypadá ale taky i zpívá jako anděl!!! *14*
  • Toto můžu poslouchat do nekonečna http://www.youtube.com/watch?v=yHs3422xb9c&feature=related *3*
  • connietalbot
    Jackie zveřejnila na svém oficiálním Twitteru že po úspěchu s albem Dream With Me natočené v letošním roce v dubnu, bude nahrávat nové vánoční album. A podle písniček co na tomto albu budou ( What Child Is This, Silent Night, Walking in The Air) se opravdu máme na co těšit!!! *1*
  • vyjadření obdivu

    I pro mne,72-letého člověka , je tato dívenka nevšední pěvecký talent.Tento vzácný a nevšední dar jí byl přidán ke kráse osobnosti.Je milá při vystupování,prostá a jednoduchá i voblasti ,prostého dětského života.I ja se těším na vydání jejího alba,je však otázkou jeho dostupnosti u nás.Budu šťasten,když mi kdokoliv napíše,když bude vědět něco bližšího.S úctou k tomuto zpěváckému zlatičku L.I.
    • zdravim z canady , podivejte se na jeji website , www.jackieevancho.com , objednat si to do ceske rep. nemuzete , ted jsem se dival , je tam jenom usa , canada a united kingdom/anglie/ tady je cena 18.99 dollaru. vice videi = napiste na google.com you tube jackie evancho .ted je sobota 19leden , ja ji objevil nahodou na you tube pred 4dny. mejte se, pavel z londonu
    • connietalbot

      Re: vyjadření obdivu

      Dobrý den, budu se snažit informovat o tomto albu. Zatím je dostupné pouze v USA. Jmenuje se Prelude To A Dream. Výtěžek z tohoto alba jde na pomoc zvířatům.
      Jackie nazpívala duet se Susan Boyle (Mothers Prayer) nebo s Barbarou Streisand (Somewhere).
      Pokud by jste chtěl nějaké informace, tak se mě klidně zeptejte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit