Přejít na výpis diskuzí

Floor Jansen

OSOBNOST 14.8.2008 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chvíli jsem se tady probírala příspěvky ohledně zpěvačky Nightwish a docela jsem se pobavila. Já  je poslouchám už hodně dlouho a vlastně i teď při psaní. Po odchodu Tarji jsem si taky říkala, že to bude konec. Ale on to konec nebyl a co další deska, to další klenot. Nevím, jak to říct, ale zpěvačku Anette moje mysl nějak přeskočila (a to jsem byla v Praze na koncertě Nightwish, kde zpívala). Teď srovnávám jen Tarju s Floor. A jako jednička mi vychází Floor. Prostě mně tam k nim víc pasuje. Tarja byla samozřejmě skvělá, ale když zpívala s někým, tak za jejím operním hlasem nebyl vůbec slyšet. Floor je super, líbí se mi s Nightwish čím dál víc. Jen aby jim to vydrželo.

  • K4sum1

    Metr osmdesát vysoká Holandská bohyně. Největší a nejpropracovanější hlas metalového světa. Brilantní tah od Tuomase vzít jí do Nightwish. Ona je zachránila, když už to nikdo nečekal. Když jí poslouchám mám pocit, že by mi mohla odzpívat obsah nádoby WC osvěžovače a já bych měla husí kůži. Jestli si někdo bláhový myslel, že odchodem Tarjy bylo po Nightwish, tak musí být bláhovějšího, nebo tupější, než jsem si myslela. Totálně jsem se zamilovala do její stage presence a když jsem poprvé slyšela její verzi Ghost Love Score, spadla mi brada a nechtěla zpátky nahoru. Prostě Floor is bae. Floor is Queen. FLOOR IS FUC*ING GODDESS!!

  • Copak krása zpívá,to nemá cenu číst,jenom se urážíte.EHC *1*
  • Teď si da Floor pauzu když má dítě tak ji nikde neuslyšíme
  • Dal jsem si tu práci a porovnal zpěv a projev,tak mě vyšlo Floor Jansen č.1!
  • Floor ve spojení s nightwishi je úplná bomba :-D
  • Veľmi dobre som sa pobavila na týchto "fangirls" ktoré tu komentujú naozaj výživné veci
  • Čawte!
    Takhle dlouho jsem se nenasmála!! *1* Jak může být někdo tak stupidní?! Když se tu někdy objevil trošku inteligentní názor (a je mi skutečně jedno jestli byl na straně Anette nebo Floor) a věčinou byl u Floor, protože u Anette jste většinou prohlašovali př.: ,,Anette je nejlepší! Floor je fuj, je tlustá a hnusná!" ale to je vedlejší... Takže. když se někdy objevil komentář s vlastním názorem a neopakovali v podstatě to samé, tak jste autora toho komentáře většinou uráželi a mleli v podstatě to samí jako mnozí před vámi... i když u některých jsem se vážně nasmála... Třeba ten s "blbíma játrama" zlatíčko bez jater by si tu moc dlouho nepobyla, takže bych je bejt tebou moc neurážela... *3*
    Ale některé komentáře byli vážně stěry... ty se mi většinou líbili...

    Ani nevíte jak moc se těším až mě seřvete, že jsem blbá atd. aspoň se zase zasměju...


    S láskou TA "DIVNÁ"
  • Ja osobne za najlepšiu speváčku Nightwish považujem Tarju. Jej hlas je jednoducho krásny a nenapodobiteľný a dávala piesňam to, čo žiadna iná speváčka. Po tom, čo do Nightwish nastúpila Anette, Nightwish som prestala s výnimkou starých piesní počúvať. To bolo jednoducho strašné. Anette nespieva zle, ale je to jednoducho popová speváčka a do konceptu Nightwish ako metalovej kapely sa vôbec nehodí. Nightwish stratilo kvalitu svojej hudby a to ani nehovorím o živých vystúpeniach. Na tých Anette staré Tarjine party vôbec neuspievala a znelo to ako kvílenie. A niekedy neuspievala ani svoje piesne. Okrem toho, mne subjektívne Anettin hlas nevyhovuje, je na mňa priveľmi kvílivý a jemný, do hudby Nightwish mi viac zapadá nejaký operný melodický hlas. Po príchode Floor som však bola nadšená. Floor je skvelá speváčka, má podobný hlas ako Tarja, takže zaspieva aj jej časti s úplným prehľadom. A do piesní opäť vniesla to staré čaro. Floor je jednoznačne úžasná speváčka.
    • Hele sorry ale jses trapna Danielo...
  • Chtěla bych vidět vás zpívat...Floor zpívá kvalitně a je rozhodně lepší než Anette, která nezazpívala nikdy starou písničku od Nightwish a někdy i ty na její hlas tak dobře, jako Tarja nebo Floor, protože má nižší hlas a připomínalo to spíš skřeky než zpěv a kdežto Floor to vyzpívá, protože má podobný hlas... Myslíte, že byste ještě někdy slyšeli hrát NW Ghost love score kdyby to zpívala Anette? To pochybuju... A ještě co se týče toho že je tlustá a hnusná... je to každého věc a taky Anette na svůj věk vypadá na 60. A co se týče toho že je Floor tlustá, každý má prostě jinak stavěné tělo a nezmění to a tlustá rozhodně není, ten kdo to psal asi neviděl tlustého člověka...Tím nechci říct, že Floor je upe nejskvělejší, ale psát tu o ní takové hnusy, to si nezaslouží... S pozdravem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit