Přejít na výpis diskuzí

Pokání

FILM 29.1.2008 
12 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lepší průměr
    Tento film se rozhodně přeceňuje, herecké výkony nebyly vůbec tak dechberoucí, jak jsem očekávala. James McAvoy není dle mého názoru až tak citově založený jedinec, aby mohl hrát takové role, jeho herecké podání této role je poněkud ploché, dá se říci až ochotnické. Keira Knightley předvádí pořád dokolečka dokola ty svoje až moc "vyšpičkované" herecké výrazy /nepřirozeně přehrává/, holka se sice roky trochu lepší, ale myslím, že se toho nikdy nezbaví, holt není to takový talent, jak se o ní tvrdí.:-/ Daleko více mě už když tak zaujal herecký výkon Romoly Garai alias Briony, ale problém je, že narozdíl od Keiry je pekelně fádní svým výzorem, takový "vyblitý" bezvýrazný typ, už si jí ani po pár minutách od shlédnutí nedokážu vybavit. Opravdová PANÍ HEREČKA je pro mne pouze Vanessa Redgrave, nejlepší na konec, jak se říká, to je ještě stará dobrá anglická herecká škola. Velmi se mi líbil však hudební doprovod, válečné scény - resp. ta zranění vojáků vypadala opravdu autenticky, až mi běhal mráz po zádech a co se mi líbilo asi nejvíce, to byly exteriéry, opravdu moc zajímavé záběry krajiny a přírody celkově. Dávám i tak dost vysokou známku 8/10.
  • Nedokázala jsem se do filmu úplně vžít, protože mě tam celou dobu deptal Sherlock (Benedict). Jinak je to krásný film, ale nejkrásnější je ta hudba.
  • maeve

    Oprava

    Chtěla bych opravit svůj předchozí příspěvek, stejně jako jsem si poupravila názor na tenhle film. Když jsem ho viděla poprvé, oprvdu jsem z něho neměla moc dobrý pocit. Jenže pořád mi to nedalo. Na internetu jsem si přečetla pár recenzí, které film jen a jen chválily, uvažovala jsem, jestli je to ten samý film. Nedalo mi to a s novými vyhlídkami jsem se na něj podívala znovu. Tentokrát jsem z něj neměla jen dobrý pocit, ba dokonce mě dostal. Příběh se mi líbil už prve, ale teď jsem přišla na chuť i tomu zpracování. Film mě naprosto pohltil, dokonce jsem na konci brečela jak malá holka. Proto se omlovám těm, kteří snad můj příspěvek četli a nesouhlasili s ním, protože tenhle film vážně nemá chybu.
  • maeve

    Chaos

    Líbí se mi příběh tohoto filmu a taky herecké obsazení, ale ve filmovém zpracování to má vleké trhliny. Podle mě je to dost chaoticky provedeno. U mě je nejdůležitější, když se dokážu do filmu vžít a zapomenout na realitu, jenže takové cipaté zpracování tohoto filmu mi to neumožňuje což je u tak dobrého příběhu škoda.
  • deanthomas1

    Krása

    Nejlepší film co jsem kdy v životě viděl...Kniha též krásná.
  • ferrerrka

    Pokání

    Ahoj...jj souhlasim se všema. Pokání byl prostě naprosto dokonalej film,kterýmu nejde nic vytknout. Skvělá hudba,skvělí herci,je to bezvadně natočený. Strašně se mi to líbilo a bylo to užasně dojemný,depresivní a smutný:)
  • milouseq

    MilouseQ <3

    jaj..úžasný film.. Dosť smutný a na konci som sa rozrevala *9* ale aj tak to bolo sQele!! veď už len KEIRA KNIGHTLEY a JAMES McAVOY to je super!! Keira je moja oblúbená herečka..ale film proste NAJ!!(keby ste chcely nájsť blog o Keire tak chekni: elizabethin-blogisek.blog.cz)
  • !!!

    Tohle byl super film-byla jsem v brně na premiéře,ale byl šíleně depresivní.Na konci jsem se rozbrečela.
    Byylo to super,moc se mi to líbilo!!:-) *14*
    • myshpulka

      Re: !!!

      jj já taky.. a knížka je taky dobrá!! *3*
      • mishqa

        Re: Re: !!!

        pls nevíte někdo kde to sehnat?? nikde to nemůžu najít..:D
    • Re: !!!

      Jj ja taky strasne brecela,brecim sice u vseho ale tohle byla proste naadhera:):):)ted ctu tu knizku a ta je taky skvela:):):)
    • Re: !!!

      ahoj..jj ten film byl NAPROSTO skvělej..na konci jsem taky brečela,ale stálo to za to!je to super:) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit