Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

    Neuveritelná kravina🤮

  • Bohužel se k těmto komentářům připojit nemohu. Ano, seriál Krásná Fatmagul má skvělý scenář. Nevím jestli to je tím dabingem, ale nejen postava Kerima (který není ani trochu přitažlivý) vůbec na mě nepůsobí přesvědčivým dojmem. V jeho mimice, gestech nevídím, že by se do této postavy vžil. Beren Saat je úžasná herečka a tento člověk vůbec k ní nesedí. Úsměvy, vztek, pláč vše je křečovité a tento herec mě o svém hereckém výkonu vůbec nepřesvědčil. Nelíbí se mi mexické, venezuelské telenovely jak tu někdo zmiňuje. V těch nejde o herecký výkon, ale takovou zvláštní hystrii celého děje. Kdo, ale viděl turecký seriál jako Kara Sevda (Nekonečná láska) a tady musím podtknout i skvělý sk dabing, Za mě to je nejlepší telenovela kterou jsem kdy viděla. Romantické, napínavé a okořeněné spoustou humoru. Jen škoda, že to neskončilo happyendem, ale on ani sám život, vždy tak nekončí. Viděla jsem z tureckých seriálů Příchuť lásky, Ferihu nebo Zasněnou lásku a každý z těchto seriálů mě hlavními postavami dostal, protože se vcitili naplno do role, ale seriálu Fatmagul dávám palec dolu. 

  • MartinDyntar
    To bohužel nevím.
  • slawka12

    Dobry den kolik ma dilu tento serial


  • Nejkrásnější seriály jsou turecké. Ezel,Feriha,Fatmagul,Gumus,Zakázaná láska atd. Byla bych moc ráda,kdyby nadabovali v cz nebo sk Kara para ask s hercem co hrál Kerima ve Fatmagul,dále Kuzey Guney s Behlulem ze Zakázané lásky a Mehmeta z Gumus.
  • Krásný seriál
  • Je to úžasný seriál. Herecké výkony výborné. Kerim a Fatmagúl sú presvedčivé. Veľmi pekný herec Engin a krásná Beret. Pozrela som si celý seriál na Youtoube po turecky a teraz ho sledujem na Doma-tv. Neplánujete - myslím niektorá z televízií - pozvať týchto hercov na nejaký rozhovor ? Bolo by to fajn - napr. pri skončení seriálu. S pozdravom ED
    • S příspěvkem naprosto souhlasím. Jen kdyby bylo tureckých seriálů nadabovaných do cz nebo sk co nejvíc. Jsou lepší než mexické telenovely i když jsem fanynkou Williama Levyho a Maite Perroni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit