Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den pane Renči,

    rád bych se vás zeptal jestli se Tereza a Šimon z filmu Rebelové ještě někdy setkají, poté co je Šimon zavřen ve věznici a Tereza odjíždí.
  • Na pražskou kavárnu se můžete vyprdnout.To je sbírka exotu.
  • Ahoj Filipe,
    bezvadný!!! Kubík a Šídlo, to je dvojka viď?
    P
  • Z mého pohledu je Filip Renč režisér, který k této práci nemá předpoklady ani schopnosti - zkrátka jako všichni co nemají na svou profesi musí předstírat že něco umí, což zabere veškerý čas a na výsledeku je to znát. Tak silný a kvalitní námět není schopen profesně zvládnout, ostatně jeho filmy mluví za vše.
  • Dobrý den pane Renči,
    napadlo mne, že byste mohl natočit film o šikaně v českých školách. Je toho čím dál tím více, žáci, žákyně, studenti, studentky a učitelé či učitelky to mají ve škole horší a horší. Mohly by tam být zábavné pasáže, ale hlavně tragické. Děkuji pěkně. Mějte se hezky a pevné zdraví. *3*
  • Ahoj Filipe, ztratil jsem na tebe kontakt. Tak alespoň takhle. Dej se zdravotně do pořádku a rád bych tě po dlouhé době viděl.
    Petr P. ( 731518778 )
  • važeny pane režísere,zdravím vas velmy s kouříma vojtech sivak ,omluvam se vam volal jste my a mne zrovna se vybil mobil,pokud mužete tak se ozvěte na 739360433,nebo na 736216197,budu velmy rad děkují s pozdravem vojtech sivak kouřím
  • Filipe,M.Horáčka si vůbec nevšimejte svým zbůsobem Vám dělá reklamu- naláká do kina spoustu lidí kteří po jeho shlédnutí zjisti že je fantastický,skvělý,úžasný***
    Film jste natočil pro nás-inteligentní lidi a ne pro pitomce Horáčka:))
  • Fildo ty seš nejlepší rejža pod sluncem :))
  • Vážený pane Renči. Internet a média mají zvláštní moc - dávají příležitost zviditelnit se pár lidem, kteří neříkám, že mají špatný názor, ale mají prostě jiný názor. A média si nevybírají obyčejné lidi, kteří nejsou ničím zajímaví. Vybírají si osobnosti, které jsou nějakým způsobem známé. To ale nic nevypovídá o jejich kvalitách. Proto nedbejte na menšinové názory, ať jsou od kohokoli, ale podívejte se na názor většinový.
    Film Lída Baarová (LB) je nejlepší film, který jsem letos viděl. Úplně jsem se vžil do pocitů LB, která má v životě jen jednu šanci, jak se prosadit a být prostě nejlepší v tom, co umí. Byla mladá, ambiciózní, a nedělala nic, co by bylo zavrženíhodné. Nikoho neodsoudila, nikomu vědomě neubližovala. A že se jí život zamotal s nacistickým pohlavárem, to byla bohužel smůla. Každá dnešní tzv. celebrita by dnes udělala daleko větší lumpárny - tedy slušně řečeno.
    Ještě jednou děkuji za zážitek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit