Přejít na výpis diskuzí

Elia Kazan

OSOBNOST 29.8.2020 
4 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

    Uspěšně prosadil v Americe divadelní hereckou metodiku rusa Konstanstina Sergejeviče Stanislavského u amerických hercu jakým byl Marlon Brando s filmem "V Přístavu", jinak vrcholném filmařském díle Elia Kazana. Odkazem na Stanislavského metodu herectví je v režii divadelního a hereckého pedagoga jeho vynikající a znamenitý krimi drama "On The Waterfront" z roku 1954.

  • MartinDyntar

    Holubi v dramatu "On the Waterfront" ("V Přístavu") symbolizují partnerskou oddanost a věrnost, která více než samotný zločin je hlavním tématem tohoto filmu. Tisíce lidí v Česku umírá na zdravotní komplikace spojené s covidem-19 a na osobnostech.cz se většina uživatelu diskuse osobnosti.cz dobře a nejlépe baví v případě, kdy se diskutuje o mainstreamu, o konzumu, o samích nesmyslech.... tak tak mysleme a starejme se v této těžké a v nejisté době, kdy se hroutí ekonomika i zdravotnictví, jen sami o sebe. Je to znát na převažujícím už tématu diskuse na osobnostech.cz, je to hnus. Já jsem zdravotníkum v první linii alespon věnoval svuj a jinak moc krásný komentář ve foru Alberta Camuse že když už nic jiného.

  • MartinDyntar

    Director "On the Waterfront" (1954) Holubi ve filmu symbolizují partnerskou loajalitu, věrnost a oddanost jeden druhému až do smrti!! Nejlepší a jinak nejnáročnější role Marlona Branda, který sám dle svých slov pohrdal herectvím. Herectví ho osobně nikdy příliš nebavilo, přesto se svým osobním výkonem v dramatu "On the Waterfront" zapsal do dějin americké kinematografie. Marlona Branda jako herce osobně moc nemusím.

  • MartinDyntar
    Nejslavnější a nezapomenutelny film On the Waterfront ("V Přístavu"). Nejnáročnější role Marlona Branda, který v pozdějších letech natáčel az na výjimky samé propadaky. Herectví ho nikdy plně nebavilo, pohrdal herectvím. Jako herce Marlona Branda proto uplne nemusím. V tomto mem komentáři se snoubí kritika s oceněním. To je zapotřebí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit