Přejít na výpis diskuzí

Daniela Kolářová

OSOBNOST 5.2.2007 
17 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak !!! Proč tihle šašci dávno nehulákaly na Václaváku po r.89 když si tady bandy tzv podnikatelů udělalo z republiky Klondike a politici jim v tom vehementně pomáhali a kryli je ??? Teď Zeman řekne, že Bakala je grázl a dovolí si zkritizovat novinářský lháře a hieny navíc z Bakalových médií a Kolářová už má stažený žaludek ??? Do pr.... máte to za potřebí ??? Kolářová, Rottrová, Holubová a další rádoby uvědomělí "umělci" Já myslí že Zeman s Babišem (i když mám na Agrofert svůj názor) nikomu nic neukradli, naopak si myslím že pár lidem v tom chtějí zabránit a ty maj z toho hodně těžký spaní a vy zřejmě stažený žaludek. A nejlepší jsou ty spratci ze škol, co neznaj dějiny ani 10 let zpátky, nevydělali ani korunu, nepřinesli společnosti vůbec nic a už jsou strašně uvědomnělí a musí s tim co sami ani nevědí čím přece něco udělat !
    Dát na prdel, sebrat kapesný a udělat rozvrh domácích prací !!!
  • Vážená dámo. Jako herečku jsem vás měl rád,dnes jako člověka nikoliv. Ano demokracii je třeba bránit,ovšem před lidmi jako jste vy. Před lidmi zlými,falešnými pokud není po jejich.
    • Furt melou o demokracii,ale vůbec v tom neumí chodit.Nechali jste republiku akorát rozkrást.Teď máte sevřený žaludek?Proč jste vy umělci nevystupovali proti tomu co se tu dělo od r.89?
  • Paní Kolářová, měla jsme Vás rádi jako herečku. Nechovejte se hystericky a chovejte se jako demokrat. Všichni, co jste byli na Václaváku se oháníte demokracií a demokraticky se nechováte. Jste jenom parta křiklounů pod taktovkou pana Kalouska.Vzpomeňte, jak se tito poslanci chovali před lety při volbě prezidenta pana Havla, když jeho manželka a nyní Vaše kolegyně tam pískala na prsty.
    Vaši bývalí příznivci
  • Máte stažený žaludek a pocity jako v roce 89? A nemajzla jste se náhodou do hlavy?
  • Vůbec nechápu, jaký problém má paní Kolářová s demokracií ??? Jako herečka nic moc a teď bude chodit zřejmě s těma spratkama a Kalouskem povykovat na Valclavák ! Nikdo vlastně neví proč ale hlavně že se něco děje ! Fuj, běžte radši domů uvařit a uklidit a nedělejte že sebe to zvíře co narozdíl od vás dává alespoň mléko !!!
  • Nesdílím nadšení pro Danielu Kolářovou. Jeví se mi jednoznačně jako hysterka. Ne že by byla špatná herečka, ale její typ rolí mi prostě nesedí.
  • http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/jiri-bata-dojemne-ba-co-dim-k-placi-kdyz-ne-zrovna-k-smichu/
  • Děkuji paní Kolářové, že se mně pomohla rozhodnout koho budu volit v prezidentských volbách díky svému inzerátu v novinách. Jelikož jsme se učili už na základní škole o právu první noci, a dokonce to bylo i v několika dokumentárních filmech jsem se rozhodl volit Miloše Zemana.Dále bych se rád zeptal, jak se podílely, se spoluinzerantkama, na zaplacení těchto, určitě ne levných inzerátech.A nebo to neplatily ony. Tak kdo vlastně to uhradil?
  • Daniela Kolářová a její facebookovská stránka pro fanoušky:
    https://www.facebook.com/pages/Daniela-Kol%C3%A1%C5%99ov%C3%A1/523891424310165
  • Paní Kolářová,děkuji za film Vratné lahve to je náš případ s manželem prostě jsme se tam viděli.Jsme spolu 40 let a balon jsme dostali jako dárek od dětí.Díky byla jste fantastická.Eva



    21.11.2011

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit