Přejít na výpis diskuzí

Dagmar Havlová

OSOBNOST 31.12.2006 
106 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší ke kulatejm narozkám!

  • alena2

    Vážená paní Havlová, dovoluji si Vás oslovit se svým objevem, který velmi úzce souvisí s mými studii na VŠ, fakultě stavební ČVUT. Uvědomila jsem si, že součást jména Vašeho manžela je VEL, což lze modifikovat na anglické WELL. Jak jsem zjistila zkoumáním slovníku, má nejen význam DOBŘE (ale i mnohé jiné), mě zaujal význam STUDNĚ, což mi bylo dosud neznámé. To mi připomnělo, jak na FSv ČVUT v 5. ročníku vyučující připravovali studenty na uvedení do praxe a s tím související na život rodinný. Profesor, který přednášel předmět TUNELY, upozornil především chlapce, budoucí inženýry, že jim hrozí velké nebezpečí při navazování vážného partnerského vztahu: podle jeho bohatých životních zkušeností prý první nápad budoucí tchýně je, aby nastávající zeť na chatě u své milé na rozkaz své budoucí tchýně PROHLOUBIL STUDNU! (zde se objevuje ten styčný bod) Pan profesor poskytl studentům následující radu: není to tak těžké, jak to vypadá, já vím, jak tchýni "DOSTAT": každé dno studny lze rozebrat! Nevím, zda při památce Vašeho manžela byste neměla vysoce ocenit radu tohoto vysokoškolského pedagoga, podle mého mínění zachránil mužskou populaci v ČR, nebýt jeho, skončili by všichni muži z ČR plněním úkolu: prohloubit studnu na chatě. Buď by utekli a zůstali nadosmrti nesezdaní, nebo by skonali při úporném prohlubování studny, evidentně tak obtížném.(A PŘITOM JE TO TAK JEDNODUCHÉ!!!)

    V anglickém jazyce se "prohloubit studnu" přeloží jako "sink a well". Při malinkém zaváhání se může objevit "sing a well", což by pro Vás, jako interpretku písní, (což souvisí s Vaším hereckým povoláním) mohlo být inspirující, vzhledem k tomu, že si Vás z dob Vašeho mládí pamatuji jako ženu s vytříbeným smyslem pro humor.

    Toto byl pokus Vás pobavit tím, co se v naší republice dělo v době před sametovou revolucí, pokud budete mít zájem, jsem ochotna v tomto tématu pokračovat, bylo by to neméně žertovné.

    S upřímným pozdravem Ing. Alena Štočková (studia jsem dokončila, studnu zaplať pán Bůh neprohlubovala, i když to bylo NAMÁLE)

    P. S.: V závěru jsem si uvědomila, že i Vy jste tchýně, a tudíž i Vás se týká téma: prohloubení studně!(Neuražte se, já jsem dvojnásobná, objekt, ve kterém se studně vyskytovala a kde jsme bydleli, jsem raději ve VELKÉM PŘEDSTIHU prodala!)

  • Nezdá se Vám paní Dagmar, že z vašeho 3 urnového manžela, děláte těmi bustami, lavičkami, letištěm apod kult osobnosti, jako byli Stalin, Gottwald, Brežněv a další?
    Myslíte, že jemu by se to líbilo?
    • Vždycky jsem si vážil pana Alexandra Dubčeka,ten se měl stát prezidentem po listopadu!!
  • Dášo,Dášo, ty jsi se uměla narodit! To teda jo!
  • Vážená paní Havlová,děkuji Vám za záchranu manžela.Vy jste u ná uvedla v život preventivní prohlídky proti všem takoví nám .Nikdy Vám tento národ nwmůže být dost vděčný.Jste přirozene krásná vnitřně a děláte pro Čechy víc než kdokoliv jiný .A nejlepší herečka .Vaśe Marie Stuartovna a Roxana,nikdo je nezahrál líp *16* *16*
  • Když se Dáša objeví v televizi,hned přepnu,abych ji nemusel vidět!
  • Dagmar havlova est assez bon, mais jété plus surpris que lépouse du président
  • Dosť ma prekvapilo,že tu je o nej písané dosť negatívne.Ale je t každého názor.Mne osobne táto herečka prišla vždy veľmi sympatická, do svojej role sa vždy dokázala prirodzene vžiť a to najmä do tých mediálnych.No najbližšie roky o nej nieje počuť ani ju vidieť,takže netuším čosi mám myslieť o jej ukončené kariéry či vďaka zdedenému majetku už zabudla na svoj herecký potenciál?!Samozrejme len môj názor :)
  • Myslím že Dáša by měla jít dělat na tři směny za deset tisíc,ne zdědit miliardy
  • Vše nejlepší k narozeninám.hodně štěstí a zdraví.ARTUR
    • Dáša asi nežije v nedostatku,když má na sobě bižuterii za dva miliony !!
    • V Rytmu života bylo, že Dáša celý noci stráví v slzách, to je tím že neví co s těmi zděděnými majetky
    • S Polívkou na špeku v Dědictví

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit