Přejít na výpis diskuzí

Dáda Patrasová

OSOBNOST 13.6.2007 
51 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987

    Patrasovú nemám rád 

  • alena2

    Vážená paní Patrasová, vzhledem k tomu, že ve svém životopise uvádíte, že provozujete atrakci pro děti s názvem Baby studio, ráda bych se Vám svěřila se svým zážitkem, který se týká podobného názvu. V nejmenovaní cukrárně jsem objevila na lístku s nabídkou sladkostí položku "Babyčino" v ceně 33,-Kč. Okamžitě jsem se cítila oslovena lácí nabízené sladkosti, především "Y" mě ale jako vlastenku zarazilo. Opatrně jsem dotazovala přítomné prodavačky, "Babiččino" za 33,- bych brala okamžitě, ale "Babyčino" jsem byla nucena okomentovat stížností,prostřednictvím cukrářek adresovaný Ústavu pro jazyk český. Již dlouho trpím tím, že zmíněný ústav ignoruje vývoj českého jazyka, a nepoužívá modernější název Ústav pro český jazyk. Název pochutiny "Babyčino" podle mě spadá do stejné problematiky. Musím konstatovat, že mé působení ve výše zmínění cukrárně zůstalo liché, prodavačka mi sdělila, že se jedná o produkt, jehož výslovnost je "bejbyčino".

    Snažila jsem se Vás pobavit, pokud se to nepodařilo, tak to snad ani nečtěte! (Předpokládám, že čtete od konce, jak je to běžné u čtení detektivek!) S pozdravem Ing. Alena Štočková, (znám Vás jako divačka - doprovod mých dvou dětí, z nejrůznějších Vašich představení v pražských kulturních stáncích, konaných v 90. letech).

  • Vážená paní D.Doufám,že nečtete články od hulvátů.Fandím Vám.
  • Milá Dádo souhlasím s Alenou která píše o těch fotkách. Sice jsem ji nikdy neviděl ale určitě vypadá líp než vy. A vaše dcera Anna je po vás. Hnusná, neumí hrát. Ano jsem kritik ale prostě Patrasovou, Čvančarovou a Babčákovou nemám rád. Bohužel.
  • Vážená paní Patrasová,
    dovoluji si vyslovit svůj názor na nyní probíhající téma Vašich fotek v plavkách na dovolené v Itálii.
    Jsem žena o dva roky mladší a dovoluji si říci s mnohem lepší postavou než vy a nikdy by mě nenapadlo ukazovat národu, to co už má být decentně a tajemně skryto před zraky veřejnosti....
    Vy se nemáte ráda a nechcete být považována za dámu na úrovni....proč se takto lacině podbízíte, už jste přemýšlela, komu se tyto fotky líbí, co to je za lidičky....Mějte se ráda.
    Alena
  • Byla krasna jako mlada, je krasna i ve strednim veku
  • Držte se Dádo. On vám za to trápení nestojí.
  • Dáda!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mám jí hodně ráda! *14*
  • Chudák Dáda !!
    Už zůstane na věky sama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit